Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (164)
Raspunsuri - Pagina 30
szaboali spune:
Am uitat sa va spun ca Iarina deja se desprinde fara nici un fel de problema
deja e si ea plimbatoare miscatoare
.
March tare ma bucur ca nu mai ai greturi...pofta mare la salata de fucte
si
Ioanei.
Mireluta
si la voi.
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">
Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei
szaboali spune:
Ce e cu linistea asta aici?????????

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">
Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei
silvi_2005 spune:
Giova, avem mult mai multe poze cu noi, dar eu am pus pozele in care sa vedeti ce frumos e Parisul ca pe noi ne stiti
plus ca Jean mai are o faza si are dreptate s-a enervat o data cand a vazut niste poze din Malta si nu putea sa vada nimic din monumente sau peisaje ca peste tot apareau prietenii care le-au facut
. Cum mai e Marcolino?
Ali, am vazut filmuletele tare bine iti merge Iarina, bravo!!!
Am uitat sa zic ca Dani de mamicuta Bianca seamana tareeee bine cu mami la fel si Ayan al Alinei, e uimitor ce bine seamana cu tine Alina.
Va pun aici ceva poze cu piticotul meu si un fimultet in care canta
chiar ma uitam pe Pc si am sesizat ca nu i-am mai facut poze de la ziua lui. http://www.dropshots.com/silvi2
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
ALIIII ce facusi??? 
SILVI nu pot sa vad pozeleee, nu merge dropul la mine 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
silvi_2005 spune:
Nu stiu daca si la voi e asa dar la mine tareeeeeeeee cracanata e pagina, nu stiu ce s-a intamplat.
Nu stiu cine m-a intrebat de reteta de ciorba radauteana, zic acum cum o fac eu
Pun la fiert in apa rece unul sau doua bucati de piept de pui cu os in functie de cantitatea de cioba pe care o fac si o bucata de gaina sau rata...depinde ce am( daca nu e nimic merge si asa) impreuna cu ea pun aproximativ 500-1000 gr de legume, morcov 4 bucati mari, pastranac o bucata, patrunjel 2-3 radacini, telina o bucata nu f mare si 2-3 cepe. Dupa ce clocoteste si iau spuma pun si cateva boabe de piper si sare. Cand e fiert pe jumatate scot pieptul de pui, il dezosez si il tai fideluta ca si bucatile de burta de vita.Mai las legumele si gaina pana sunt fierte f bine si apoi strecor supa.Pun inapoi bucatile de piept de pui, morcovul dat pe razatoarea mica dar doar 1 bucata si fac cu blenderul pastranacul, o radacina pe patrunjel si telina si o pun inapoi la fiert intreuna cu 2 frunze de dafin. Cand e fiert cum trebuie pieptul de pui o dreg cu smantana, putin usturoi zdrobit, putina vegeta si putina lamaie.Dupa ca opresc focul pun si smantana, cam 500 gr si mai mult, depinde de cantitate.Iese f buna, Jean numai ciorba asta o mananca in loc de ciorba de burta care nu-i place. Pieptul de pui se taie mai bine daca nu e fiert de tot, daca e prea fiert se imprastie.va doresc pofta buna.
Eu chiar maine fac o ciorba de burta ca mi-a facut pofta Bianca![]()
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
szaboali spune:
Monica ce am facut? de chef zici? pai eram cam singurica pe aici si am zis ca poate poate mai apreti careva daca auziti galagie![]()
Silvi l-am vazut pe Alain ,ce bine ii sta in portocaliu
si ce voce faina are.
La mine nu e cracanata pagina...sa fie de la cheful meu?
ali
Am implimit un anisor!!!
szaboali spune:
La mine merge Dropul de zbarnaie
Dana_ene nu ne mai spui nimic ????
Eu sunt tare suparata ca nu mai intra cuscra Micio sa ne mai spuna cate ceva despre al meu ginerica cel frumos

Anasebe pe unde mai esti? ca doar azi nu lucrezi...sau da? Ce mai face Tiberica far' de frica?
ali
Am implimit un anisor!!!
Giova spune:
Ali ce-ai facut? ai cracanat pagina.
nu se pun mai mult de 5 iconuri pe un rand si se pune spatiu intre ele.
Felicitari pt. mersul Iarinei.
Silvi am inteles.
Marco s-a trezit, asa ca iar e la distractie.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra