Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (164)
Raspunsuri - Pagina 27
Ana_m spune:
Monica , fain. O sa aiba Diana partenera de joaca .
Voi vorbeati de concedii , moi in August in concediu vrem sa mergem in ...........Ro
Eu cand ma gandesc cat va fii de cald 
si cati bani o sa cheltuiam iar
.
Am instalat in ianuarie , telef si internet aici si-a venit acum de plata instalarea plus abonamentul pana in martie 460 de euro 

Luni o sa-i faca la Clara testul pt depistare TBC . Pe barbatu-miu l-au intepat aseara si luni merge sa ii citesca rezulatatul . Si eu tot luni ma duc la doctorita de familie. Cred caci cu ocazia asta o sa-i cer s a imi fac asi analizele ca nu le-am mai facut de cand eram gravi si sa vad cum mai stau , ca am niste dureri de cap groaznice zilnic , dar asta o pun si pe cauza stresului
. Cel mai mare stres e cu condusul . Eu cand ajung la lucru dimineata ma simt de parca as fi sapat un km
, obosita .
Acum profit ca nu am mai scris de cateva zile si vorbesc aici de una singura
.
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
mirela10 spune:
MONI,zi si tu titlul filmului in engleza,sau in ce e original,please
eu am o tona de nervi,a reusit socrela sa-mi strice ziua si m-am mai si certat cu iulian din cauza asta.i-a impuiat capul la telefon o juma de ora(nu exagerez)despre parintii mei...
dani e cu mancarici si tuse...
iar eu...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)
mirela10 spune:
MONI,emigreaza in canada,ca acum parca ne bate si pe noi gandul.sau in anglia...spania e de tot rahatul
,au niste legi de te doare capul.nu mai zic de sistemul sanitar.
ANAM,sper sa iasa bine rezultatele la proba pt tbc.si vreti sa mergeti in romania,?mie mi-a pierit cheful si oricum stam prost cu finantele
ALI,waw ce poza la mess,impresionant
INGRID,si dani a facut o dtaa cu firisoare de sange si il dadeam apoi cu vaselina,la sfatul pediatrei...
ASTERY,cum mai e razvanel?
ALINA,superba poza cu ayan cel diplomat cu cravata la gat.pe a biei nu am vazut-o.poate se mai indura cineva sa o puna
IRINA,las-o pe moni sa zica ce vrea ea de baieti(e invidioasa de aia
).
BEE,mai traiesti?si eu vroiam sa te intreb daca te mai ajuta cineva,te-ai mai relaxa si tu..
i-am facut si eu lui fimiu paste carbonara,nu prea s-a omorat dupa ele,mai ales ca nu erau asa bine stalcite
.dar aseara i-am dat si eu prima data un carnacior de pui fiert si tremura sa-i mai dau![]()
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
MIRELA "BROTHER SUN SISTER MOON" ii zice e un film facut in 1972.
ANAM sa stii ca si eu am avut odata mancarimi d-alea de tampeam (pe picioare
) si nu aveam absout nimic pe piele - aveam 18-19 ani si eram depresata rau atunci ![]()
Si acum mi-a iesit din nou pe gat o eczema din aia de la stres de vreo 2 sapatamani,acum apropae mi-a trecut.Nu am luat nimic,stiu ca am facut-o iar pe baza de stres.Ma mananca mai ales seara si cand m-am scarpinat mai rau si s-a inrosit,m-am dat cu ... crema garmastan, ceva ramasitze...
Iar cu pielea ,chiar daca e alba nu e neaparat sa aiba anemie de fier.Dovada eu! Si Diana la fel.In schimb uite ce sensibilitati
Si mami e alba si cand se enerveaza i se face o pata rosie pe gat-piept ,dar dispare repede. Mie porecaria asta de pe gat (numai in partea stanga) mi-a aparut cred ca de la necazul cu infertilitatea lui husband,ca numai din perioada aia a aparut.Inainte n-am avut niciodata asa ceva. Si am fost la dermatolog prima oara si nu era nici ciuperca,asa ca mi-a dat ceva de alergii,dar nu mi-a trecut.Am luat redigest,ca am zis ca oi fi intoxicata si mi-a trecut.Dupa aia de cate ori mi-a reaparut ... a trecut de la sine intr-o saptamana-doua ,e clar ca nu era nici intoxicatie
,e pe baza de nervi,am remarcat ca apare in perioade nasoale.
ANA si eu eram stresata rau cand conduceam,acum 4 ani amcondus zilnic masina firmei vreo 2 saptamani 
MIRELA stai linistita ca peste tot sunt si legi proaste si nici caini cu covrigi in coada nu-s prin alte parti.Poate sunt unele plusuri la nivelul de trai,dar compenseaza din plin cu alte minusuri.
Asta e .Merg sa schmb pe kk-cila ... INGRID
sa-i treca Dienutei,uite ca noi suntem total pe invers in domeniu 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
anasol spune:
pai io ce sa va mai zic de dav ca de o sapt nu-l vad decat o ora pe zi,ca is constructii cu casa asta de langa iasi si dak grasul lucreaza,io is baza si stau toata ziua cu muncitorii,adu-le materiale,mancare si de astaea,asta e ,dar n-om termina si noi acusi si imi aduc comoara acasa de la socrii,offfff de abia astepttttttttttttt
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Giova spune:

Silvi stai linistita, dar prima data nu m/am gandit ce ati inteles voi si ma gandeam cum nu e bine laptele? chiar asa de incompetenta sunt? Pe urma am inteles la ce v-ati referit voi. poate nu am scris destul de clar, mia culpa.
Marco e bine, i-am mai dat antibioticul azi e a 5-a zi, asa ca terminam cu el, oricum ma chinui sa-i dau ca nu-l vrea deloc.
Bubitele inca le mai are pe corp. azi merg sa iau calcarea si osscilo. eu am calcarea acasa, dar trebuie mai mica dilutia, asa ca...
Incep sa i le dau, si dupa ce-i dispar bubitele de pe fata il duc la cresa. nu vreau sa-l duc inainte sa nu creada alea ca are vreo boala.
Moni ce fain ca vine prietena ta, esti fericita cred.
Noi suntem in oras, am facut o groaza de poze cu ap. lui prietenul lui sora-mea, ca ies bestiale.
acum suntem la clau la birou, si pe urma mergem in mall.
va
pe toate, scuze ca nu va iau pe rand, dar nu am timp.
weekend fain sa aveti.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
monica70 spune:
Noi nu reusim sa adormim strumfa,nu vrea nicicum.A atipit vreo juma de ora afara in carucior
si am crezut ca va dormi si dupa aia,dar nici vorba,chit ca-i lesinata de oboseala.
Am pus un filmuletz de azi sa vedeti cam ce discursuri imi tine ea mie in loc sa doarma:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=199389&cdate=20070303&ctime=110310
Cu ocazia asta am prins-o si cum da din cap ca "nu" ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
silvi_2005 spune:
Ingrid siropul se numeste LACTULOSE sirop 65% este produs de EIPICO AI AICI SI UN LINK http://www.farmaline.ro/?cid=1&pid=346 daca vrei sa ai si mai multe informatii mai gasesti tu pe google.Eu ii dau cate o lingurita doar la pranz si nu o sa ii dau mai mult de 5 zile, pupici si sa va faceti bine.
Giova, sper sa va treaca repede, abia astept sa vad cu ce impresii o sa fiti dupa primele zile de cresa. Poate te trezesti ca lui Marcolino ii place din prima, soacra mea imi zicea ca Jean era innebunit dupa cresa, era singurul copil care nu vroia sa mearga acasa, plangea dupa ceilalti copii.
Mirelus, tu cum mai esti cu sanatatea? Pana laurma pe cand te opereaza?
Am pus si eu bateriile la incarcat sa dau jos pozele din Paris, o sa pun si in drops mai tarziu.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
Iar merge dropul ca
Abia am reusit s-o vad pe Ioana cu catzelul si masculul feroce a lui Ali (cu Iarina cand mai pui?
) ca iar s-a blocat ![]()
Dia a topit un bibe de 150 de laptic si acum cred ca reuseste sa o adoarma in sfarsit! Ca meniu i-am dat mai devreme un ou fiert si inainte porumb boabe din conserva Bonduelle ,mama denaturata ce sunt
ca n-am gatit.O sa termin supa de conopida pe cand se trezeste.Si mai fac si ficatzei de pui si cartofi piure,dar asta pe maine.Diseara o sa fac niste d-alea
de piept de pui,bucati care numai se incalzesc,nu stiu cum le zice ,sunt in punga,congelate
A aparut Ghitza cu o punga,asa ca nu ma stresez ![]()
GIOVA pune pozele,pana se trezeste Diana,ca asa o mai tin in loc oleaca pana le studiaza 
MONI
de
Giova spune:
Am venit de la farmacie, calcarea D3 trebuie sa mi-o prepare, asa ca numai de luni incepem tratamentul. cu osscilo de maine.
Slivi cu siguranta ii place intre copii. Noi nu mai existam daca sunt jucarii si copii in jur. sper sa nu mi se imbolnaveasca. Dr. mi-a zis ca daca ii dau remediul lui-calcarea nu voi avea probleme cu el. sa speram.
Moni sorry, dar nu le pot descarca la birou, asa ca numai acasa, dar cum am musafiri, nu prea pot sa stau pe net- ca ma
Clau. asa ca numai luni le pun.
Marco mi-a adormit afara si acum s-a trezit, dupa o ora de cand e la Clau la birou.
Plecam si noi ca tre sa manance si piciul.
Aseara la restaurant mi-a baut Santalul meu de pere , 200 ml cu paiul. nu s-a lasat pana nu a terminat sticla.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra