ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ioana cand ai timp poate imi trimiti si mie un PM si imi spui cum sa fac sa nu apara tot link-ul asta mare catre poze si sa imi apara un singur cuvant. Habar nu am cum sa fac si m-am chinuit o zi intreaga

fetele, vad ca in weekend e liniste si pace pe aici, asa ca va pupic pe toate si va astept maine ca imi lipsiti

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanafotino/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Va multumim pt voturi Alinanalex, Adelamaria, Lucialu, Zisacami!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Boo ti-am trimis un PM!
O saptamana excelenta va doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Buna dimineata
Cate un de la mine pentru toate fetele si o saptamana minunata.
Eu nu m-am prea tinut de regim in ultima vreme si mai ales in Weeeek.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

'Neata fetele.
Nu am mai scris pentru ca am fost pe afara si am facut si .
Am vazut pozele de pe DC si tare ma bate gandul sa incerc aceasta experienta... Oricum cum ajung acasa o sa incep operatiunea .
Cum stati cu dieta. Eu bineeeee. Am mancat aseara in oras o crema de rosii, yami, nemaipomenita.
Va pe toate si abia astept sa ve treziti.
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Neata si de la mine!
Am lipsit motivat: munca multa si inceput de raceala pe care sper ca l-am combatut cu succes...deocamdata
Ioana, am facut modificarea sugerata la deschiderea capitolului; sper ca e mai bine acum...Oricum, sper ca dupa ce termini cu mutarea, vii sa dai de baut (de casa noua, nu?) si o sa stai mai mult cu noi...Si o sa ne ajuti cu deschisul capitolelor ca eu recunosc ca nu prea ma pasioneaza tehnica...Ah, si n-am stiut cum sa denumesc linkurile de la capitolele anterioare ca sa apara mai scurt numele...Mai am de invatat
Boo, ti-am vazut pozele...chiar esti frumoasa rau Ai o tinuta de top model, imi place!
Gabita, m-am luat dupa tine si am facut si eu supa crema in weekend...de legume. E buna, dar e cam ciudat, ca tot am tendinta sa mestec...Sa vad ce mai inventez saptamana asta...deocamdata n-am idei...
red]Lucia, ce faci? Lipsesti la apel? Hai incoace sa mai vorbim!...
Adifle, sper ca ti-ai mai revenit...
Jubica[/red], nu te descuraja, mai incearca sa tii dieta, o sa te obisnuiesti! Uite, si eu aseara am mancat o lingura de inghetata de cioco pentru ca asa am simtit...Nu e bine, recunosc, merit bataitza, dar tot e bine ca m-am oprit dupa o lingura, nu?De azi reintru la program strict, promit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Aoleoooo...scuzati aspectul mesajului...am apasat gresit niste butoane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Incerc acum sa va pun si eu pozicile mele.
Sa vad daca am reusit.Cred ca am reusit.
Pupici

http://uk.photos.yahoo.com/ph/alina_tonea/my.photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Neeeata !! Veselia e doar in scris ca altfel cam dorm pe mine. Cred ca sunt sucita rau, in weekend mai tarziu de 8 jumate nu pot sa dorm nici picata cu ceara, iar in timpul saptamanii mi-e atat de greu sa ma trezesc ..
Jubica ti-am vazut pozele asa ca ai reusit.

Ce-mi place ca incep sa asociez figuri cu id-uri.

Si ca sa mai scriu si legat de subiectul nostru, mie tot nu mi-a venit Cm . Iar cu bufeurile, am senzatia ca nu se mai termina odata, parca e mai rau.

la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Mai ma can inervati cu pozele voastre . Tre' sa fac ceva in legatura cu aspectul asta.
Pupici la toate fetele.

Gabita

Mergi la inceput