ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(6)
Raspunsuri - Pagina 26
Boo spune:
Ariana ce ma bucur pentru tine !!!!!! Stiu ca tu ai facut prima injectie cu o saptamana inaintea mea... asa ca poate se gandeste si al meu sa vine. WOW ce bine ar fi. Ca daca nu, vai de el !!
Am vorbit cu Peltecu la telefon si mi-a spus ca daca nu mai vreau sa astept atunci sa iau 10 zile cate o pastila de Duphaston. Dupa astea 10 zile cica ar trebui sa am un fel de scurgere de sange. Si atunci sa-l sun iar ca sa ma cheme la el pentru nu stiu ce. Eu una nu stiu ce e Duphaston, dar mi se arata iar niste hormoni .. Nu stiu ce sa fac. Parca as mai astepta acum un pic. Ariana mi-a dat speranta.
voi ce stiti de medicamentul asta ?
Poze
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Scuze ca nu am apucat sa citesc tot ce-ati scris inainte, dar vroiam sa va anunt ca sunt cam "zombi", dupa ce-am luat rezultatul analizei CA125, care nu mi-a iesit in limite. Nu stiu ce inseamna, sunt cam speriata, dar sa va spun unde am facut-o si ce vaoare mi-a iesit. Deci am facut-o la Medicover(Synevo) si mi-a iesit in afara limitelor normale, adica 46.68 U/ml, ceea ce la mine inseamna < 35 de unitati. Daca e mai mica, e bine??? Eu stiam ca daca valoarea e foarte mare e semn de ingrijorare, dar daca e mai mica, ce inseamna??? Ma sperie doar ca nu e in limite si nici nu arata care ar fi limitele normale alaturi. Scrie doar ca analiza mea e mai mica cu 35 de unitati. Voi ce credeti????
lucialu spune:
Ioana ti-am dat PM- e bine!
Ariana1 MA BUCUR MULT CA ESTI BINE SI AI APARUT IN SFARSIT SI PE AICI!....BOO ai vazut?
Gabita
nu mor caii cand vor cainii...
gabitu spune:
'Neata fetelor, am revenit cu trezirea.
Ioana ti-am trimis un PM si iti dau si un .
Boo-Oana am auzit de acest medicament. Da, este unul hormonal dar nu stiu sa iti dau detalii. Tu faci cum crezi. Multa bafta, indiferent de decizia ta.
Lucialu .
Pupici la toate fetele Adelamaria, Zenobia, Adifle, Jubica
lucialu spune:
Boo cred ca duphaston este un progesteron.Da si tu un search.Dar mai ai putintica rabdare, ca esti in grafic.
Gabita nu mai stiu cand pleci si daca ne vom vedea.Eu inca sper.Azi am o zi infernala, maine mergem la o masa, o obligatie, la restaurant.Nu stiu daca mai apuc sa intru azi.Ma doare burta de mor si numai chef de tot ce am de facut nu am.Dar indiferent daca ne vom vedea sau nu, eu iti doresc SA MERGETI CU DUMNEZEU, SA FIE CUM VRETI VOI< SA AVETI VESTI BUNE, SA SE LASE CU BB DRUMUL IN UNGARIA si SA AVETI GRIJA DE VOI LA DRUM!SA VA INTOARCETI SANATOSI SI CU BINE!Manati incet si prudent daca mergeti cu masina.Ti-am spus astea pentru dinainte pentru eventualitatea ca nu ne vedem.Dar cine stie?
O zi excelenta la toate!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
MadaS spune:
Lucialu
Eu depilda acum 1 an cand mi-am facut ultima data analizele hormonale, aveam estrogen ziua 2 in limite normale, iar progesteron ziua 21 chiar aproape de valoarea de sus, dar tot in limite normale. Si totusi, aveam FIBROM...iar acum se pare si chist endometriozic. Deci, profil hormonal corect...de unde poate proveni fibromul? nici una dintre bunici, nicu mama, nici sora mea mai mare n-au avut...deci nu e mostenire genetica. Dpdv al mutatiilor genetice, acestea pot aparea la fiecare dintr-o familie pe parcursul vietii, nu e nevoi sa fie mostenita. Poti proveni dintr-o familie f OK, genetic, si tocmai la tine se produce acea mutatie a unei gene. In fine, cunosc si prietene care au mame cu fibrom, ele au 38 de ani si fara copii (deci lipsa nasterilor e factor de risc) si n-au nici un fel de fibrom. Cum am si alta prietena la care a avut si mama ei, are si ea inca de la 33 de ani...nu exista regula de baza. Mostenirea genetica este responsabila doar intr-un procent oarecare de ceea ce suntem.
Deci, e evident ca hiba este o modificare genetica...ce ne afecteaza imunitatea locala specifica, iar nu pe cea generala, ca daca va spun la cati ani o data rascesc eu...s-ar zice ca sunt campion la imunitate.
V-am spus, regim alimentar sanatos tin si eu,si asta de 3 ani, dar nu regim, in sensul excluderii unor alimente naturale.
cristy1977 spune:
buna fetelor,
heeeeeelp, am si io o mica intrebare:
am facut prima injectie cu zoladex acum 12 zile, in a doua zi a rusilor care au tinut 6 zile. dupa au urmat 6 zile cu pete maronii si azi au venit din nou. ar trebui sa ma ingrijorez ? voi ce ziceti?
va pup pe toate si va multumesc
gabitu spune:
Lucialu duminica did de dimineata plecam la Timisoara. Consultatia o avem marti pe la 14,00. Multumesc pentru urari si noi speram sa avem macar verde pentru a incerca. Acum cum o vrea DD. O sa si cu grija si o sa ne intoarcem cu bine sa va spunem si voua ce si cum. Oricum la cate avem de rezolvat nici eu nu stiu cand o sa mai intru. Azi pana la 17,00 sigur, pentru ca sunt la birou, dupa.....
Pupici la fete
Boo spune:
Saluti !
Am tot cautat pe internet despre medicamentul asta, vad ca se recomanda pentru tulburarile de ciclu. E intr-adevar progesteron. Am citit ca dupa ce il iei iti vine imediat, in cateva zile max. Inca nu stiu ce sa fac, ma mai gandesc. Poate mai astept vreo saptamana doua si il iau dupa aia daca tot nu se intampla nimic.
Dar cateodata asa as vrea sa scap de "menopauza" asta idioata. Aseara am fost la sala si m-am durut asa tare genunchii .. Si dimineata de abia ma sculam si ma asezam pe scaun. Mi-e atat de frica sa nu fie totusi altceva. Pe de alta parte ma gandesc ca poate cu cat stau ovarele mai mult in repaos cu atat mai bine pentru endometrioza asta.
Gabitu iti doresc din toata inima sa vii cu bebei de acolo, chiar si doi sau trei. Ne mai dai si noua daca nu te descurci. Sa ai grija de tine si iti tinem pumnii.
Eu azi am fost la recoltare de analize (secretie, clamydia, toxo, cmv). M-a durut de am simtit ca plec de acolo cu masa cu tot. Plus ca mi s-au parut fetele alea de la Medsana, ca acolo am fost, niste plictisite si arogante si nesimtite .. M-am umplut de nervi. Si asa nu stau eu bine cu rabdarea cand e vorba de customer service. Sunt tare pretentiosa de cand am fost si eu in tabara "cealalta" si stiu cum e sa vorbesti cu clientii. Ma rog, trecem peste !!
la toate fetele
Poze
jubica spune:
Gabitu sa fie intr-un ceas bun,sa ne aduci numai vesti bune........si ce mai,sa fii un exemplu pentru noi.
Ariana 1 ma bucur ca a sosit ziua cea mare.Cum stai cu bufeurile?
Fetele am uitat sa va spun dupa injectiile cu D mi-au aparut niste cosuri pe fata,voua nu?
Ieri s-a implinit o luna de cand am facut ultima injectie cu D si astazi ,simt niste dureri prin burta,oare incep ovarele sa lucreze?
Eu merg de trei ori pe saptamana la,maninc de post si in rest ,nu fac mare branza.