ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Lucialu nu stiu daca merita bataita fetele si eu am fost in faze din astea si cred ca tot cad in ele din trei in trei zile, dar tare mult imi place cum faci tu cu fetele, mai ca m-as inscrie si eu in program, poate se rezolva fibromul cu o bataita buna. Eu cand am intrat in mod activ pe forum eram in stadiul, tocmai pierdusem sarcina, prima din viata mea si deja se si gasisera doctori sa ma ameninte cu scoaterea uterului. Acum m-am obisnuit cu faza ca toate mi se intampla numai mie, mai ales ca de cand cu forumul am inteles ca se intampla si altora(mai putin reactia la Diphereline )si apoi caldura de aici, mi-a dat putere sa depasesc, pe cat era posibil, starile care cereau bataita. Dar cum spuneam, o zi sper, o zi !
si si pentru fete!

Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Hello !! Mai e cineva pe acolo ?

Am fost la doctor (la dna Protopopescu, daca ati auzit de ea, de la Medsana). I-am spus toata povestea si m-am dus si cu dosarul de ecografii si analize. Concluzia ar fi asta : mi-a dat sa imi fac niste analize, zicea ca s-ar putea sa am si o infectie dupa cum arata secretia, si dupa ce totul e ok sa incerc bebe vreo 6 luni - 1 an si daca nu iese sa imi faca HSG. Zicea ca dupa feelingul ei s-ar putea sa am probleme cu trompele. La insistentele mele mi-a dat si spermograma pentru sot... asta ca sa stau eu linistita, ea zicea ca oricum nu conteaza, se pare ca oricum problema e la mine.

Cam asta, nu prea am timp sa stau acum.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Lucialu raspund la apel, aici sunt! Multumesc de urari de casa noua, esti o draguta!
Teonikol bine ai venit printre noi!
Boo pe mine ma enerveaza la culme doctorii care spun din start, problema e la tine, fara sa aiba analize de la ambii parteneri. Bine ca ti-ai impus punctul de vedere. Dar poate e posibil sa fie la amandoi cate o mica problema si atunci ce facem?? Eliminam prin tratament doar o problema si pe urma vedem si pe sot. Eu am patit acelasi lucru cu fosta mea dr. Moisa, care l-a eliminat din start pe sot ca problema, pentru ca am mai ramas gravi cu el.(poftim concluzie!!) Si dupa ce am facut eu toate analizele posibile si imposibile, am ajuns si la sot si de fapt acolo e problema cea mai mare - oligoastenozoospermie severa cu doar 5 mil. Bine si eu am, sau am avut probleme, dar am si ramas gravi de cateva ori, asa ca de ce sa faca analize doar unul din soti, nu inteleg!!! Noroc ca exista internet, documentare si forum, ca altfel si-ar bate joc de ignoranta noastra multi medici. Sa-ti impui mereu punctul de vedere si mai bine incepi cu sotul, pentru ca la el e mult mai simplu decat la noi. Felicitari pentru rezultatele bune de la analize.

Eu maine o sa-mi iau rezultatul la analiza aceea, am deja emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Teonikol toate primim acelasi regim, cand ne ducem in jos!Si eu am luat-o pe coaja in legatura cu niste miciImi pare rau pentru suferintele indurate, dar asta ne va face zic eu, la toate victoria finala mai dulce!Eu mi-s din Banat, cu Danemarca este o vorba cand ceva nu este in regula.Pai daca si dr.T ti-a facut injectia nu mai inteleg nimic!Dar primele le-ai simtit acul intrat bine in muschi?Eu sangeram un pic dupa. Trebuie sa fie o explicatie si sper sa o primesti si sa rezolvi toate problemele, sa te faci bine!
Boo stiu cum e cand te doare!De asta al meu fuge cu chilotzeii in mana cand nu ma doare!Speculeaza momentele alea, ca trebuie sa existe si cu siguranta trebuie sa gasiti solutii,care pot fi bune pt. amandoiSi e bine ca ti-au iesit analizele bine si e bine ca nu te-ai lasat condusa!Atata timp cat e vorba de pielea ta in joc, iar dr-ita se duce acasa si sigur poate sa doarma fara sa aiba vreun stres legat de pacienti,impune-te!Si cu HSG-ul mai usor.Ca nu e ea Dumnezeu sa stie si ora cand si minutul cand si ziua cand...are Dumnezeu plan ca voi sa deveniti parinti.
Ioana, eu sunt sigura ca va fi bine!
Gabita?nu-i bun terapeutul, daca ai disparut de langa noi
AdelamariaHai ca Zeno are dreptate:facem o cosmetica si ne uitam afara ce frumos este!Nu-i pacat?
Va pup pe toate, ca stiu ca cele care nu scriu sunt si ele cu ochii pe noi!Mai veniti si voi sa ne sustinem una pe alta!Eu ma duc la nani ca ma doare burta.IMi voi lua un calmant.AAA, maine voi bea cafea de cicoare!N-am mai baut de cand eram nepoata la bunici
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Lucia nu stiu de cat de bine simteau muschii mei ca nu am remarcat nimic, sange nu mi-a curs. Dar eu ma gandeam ca are mare importanta prima injectie. Mersi ca m-ai asigurat de primirea tratamentului pentru caderea in butoi. Pupici

Dumnezeu e cel care a facut cerul si pamantul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Teonikol bine ai venit la noi. Din pacate asa cum ti-au spus si fetele graul si secara noua ne cauzeaza foarte mult. Oricum sper sa scapi de problema ta si sa incerci sa faci un , poate si reusesti, nu?
Adelamaria hai capul sus. Nu prea ies la comanda. Vin si ei cand sunt programati de DD. La unele dintre noi aceasta intalnire se lasa foarte mult asteptata, eh... nu stim noi ce ne este scris acolo sus. Daca iti face bine am dat-o si eu in barci cu dieta. Am avut musafiri si am mancat o fasole cu ciolan.... buna tare. Haide capul sus.
Zenobia ce bine ca te mai aude omul. Ce mai faci, Ati prestat? Poate de data asta iese.
Lucialu chinezutul meu este super de treaba dar daca eu plec duminica la unguri trebuie sa rezolv multe probleme la serviciu. Dar revin in forta.
Boo-Oana eu nu prea am incredere in acea doctorita. 3 luni am incercat sa ma programez la ea si m-a tot amanat, vroia sa ma duc la un arabete cu care lucra ea. Daca dai cautare pe forum o sa vezi niste subiecte interesante. Cum sa-ti spuna de trompe asa din ochi? De unde stie ea ca au fost afectate? Eu zic sa mergi la cineva care chiar se pricepe. Si care era treaba cu culoarea secretiei si infectia? Cu ce avea legatura? Sorry dar sunt foarte intrigata de ce ti-a spus.
Ioana chiar, de ce nu dam o petrecere de casa nou?
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna!

Lucia, esti o comoara de fata, stii? Pai pe tine te doare si noi ne plangem...nu-i corect...Eu stiu ca la mine hormonii sunt de vina pentru starea proasta. O sa treaca dupa ce trece Z1. Oricum, mersi de sustinere...Uneori e mai usor, alteori e mai greu...mai obosesc si eu, mai cad, ma ridic...ce sa facem...
Apropo, ieri, Z25 si sangerare . Putin, dar prezenta...Nu stiu ce sa cred. Am baut iar ceai e naprasnic. Nu e rau la gust. Insa n-am timp si rabdare sa-l prepar cum descriu fetele la naturiste; il fac infuzie simpla...Acum sunt bine, sa vedem ce se mai intampla azi...
Teonikol, eu am citit explicatiile stiintifice de pe site-ul de care ti-am zis de zeci de ori. Le inteleg, dar nu pot sa le retin si nici sa le reproduc corect De, minte de "umanista"...De asta ziceam sa le citesti singurica, sa nu spun eu vreo tampenie...
N-am auzit pe nimeni sa aiba CM peste Dipherelin. Si singura explicatie care-mi vine in minte e ca poate n-au fost facute corect...dar eu sunt profana in domeniu, asa ca nu ma lua in seama! Sau poate Doamne-Doamne are alte planuri cu tine si o sa fii curand.
A, ma gandisem la ceva! Zeno postase o data o lista cu ce n-avem voie. Nu vreti sa punem lista pe prima pagina? Poate ajuta pe cineva mai timid care n-are curaj sa intre-n vorba cu noi...Si poate facem si o lista cu noi si eventual tratamentul ca sa avem o evidenta...Poate o rugam pe Ioana sa ne ajute, ca eu nu ma pricep, sincer...
Gata, va pup pe toate! Mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna dimineata!
Gabita glumim nu?M-am gandit eu ca esti ocupata,dar alarma e alarmaBine ca ai dat trezirea ca altfel ma speriai!Si-l luam pe chinezu'tau de treaba de gat!Dar sa stii ca azi motanu meu ti-o luat-o inainte...Ne-a trezit inainte de 7, a mienat,s-a scarpinat zgomotos,a tors cand pe unu cand pe altu...Iar apoi s-a culcat bine merci pe paturica lui, de parca nici usturoi n-a mancat si ar fi fost toata noaptea plecat la mandre.
Adelamaria toate suntem comori!Pai eu cand sunt varza cui ma vait?Nu tot pe capul vostru navalesc?Cu burta,hm, mai face fente, dar sper sa treaca.Noi in curand se pare ca ne vom pune pe treaba,proiect BB, din nou, ca a zis a meu ca nu se mai poate!Si mi-e groaza de Z1....poate ma vedeti si voi pe mine la tinut isonul la plansoteca.
Am baut cicoare si este excelenta!
Va doresc la toate o zi buna!

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Adekamaria ma gandeam eu ca de la "marea invazie" ti se trage . Draga mea trebuie sa fi constienta ca pentru cele care au problema noastra nu se intampla minunea asa de simplu dar.... puiutii nostri vor fi mult mai iubiti din acest motiv . Ceea ce este cert este faptul ca vom avea si noi nostru, stiu eu .
Cu lista cred ca este o idee buna, asa vor sti si cele care doar ne citesc cine ce a facut si la cine sa apeleze pentru sfaturi.
Haide capul sus .
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Buna dimineata !!!

Acum am mai mult timp sa va povestesc, aseara am intrat in graba. Deci: legat de infectie - m-a consultat pe masa si a scos cu o chestie un pic de secretie si a zis ca nu arata foarte bine, ca s-ar putea sa am candida sau ceva de genul asta. Oricum maine ma duc la recoltare si cand vor iesi analizele o sa vad ce am. Legat de trompe - pe ecografia facuta la Pop scrie "posibila endometrioza tubo-ovariana" si ea mi-a tradus ca s-ar putea sa fie afectate trompele. Dar nu se stie. A zis ca nu ma declara inca infertila pentru ca nu se stie, nu am mai incercat niciodata sa raman gravida pana acum.
A zis ca sa imi fac analizele (mi-a dat toxo, cmv, clamydia, secretie.. si parca inca ceva dar nu mai tin minte) si dupa ce ies sa ma duc la ea iar sa le vada. Daca sunt ok sa incep sa - cu toate ca daca ma doare asa tare, nu stiu cum. Am intrebat-o daca nu ar trebui sa astept sa imi vina CM intai si a zis ca nu, ca poate sa vina si dupa 6 luni si ca oricum pot sa raman gravi si sub efectul injectiilor, asa ca sa-mi fac din cand in cand un test de sarcina. Daca nu iese bebe in max un an sa ma duc sa ma caute la trompe - acelasi lucru mi l-au spus si Badea si Peltecu, de fapt.

Legat de boala asta mi-a spus ca nu exista tratament, ca orice as manca sau face tot poate sa reapara. A, si am intrebat-o si de efectele D legat de genunchii mei si a zis ca doar daca faci peste 9 luni injectii poate aparea osteoporoza... Nu prea era convinsa ca ma doare de la ele.

Cam asta .. Nu mai stiu ce sa va mai povestesc, daca imi mai aduc aminte va scriu. AA, stiu. S-a uitat pe analizele de sange si mi-a zis ca sa iau calciu (cu toate ca era super ok calciul meu.. nu stiu de ce mi l-a dat) si fier (aparea o usoara anemie). Acum chiar ca am terminat.

Poze

Mergi la inceput