ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Mai da' liniste si pace aici!
Bonittami-am adus aminte de 2 lucruri pe care nu ti le-am spus:1.ai grija cu sistemul osos la injectii, noi ne-am vaitat de dureri, iar o fata a fost depistata cu osteoporoza-reversibila.Eu nu mi-am facut analiza, dar se pare ca ar fi un alt minunatefect al injectiilor.Sa iei cartilaj de rechin, artrostop,ca+d3+Zn=>macar unul din ele.
2. O chestie de care numai ce mi-am amintit si cu fetele n-am apucat sa discut, sa vad si daca ele au patit asa.Eu am parul des, de fel si lungut.Mi-a cazut la greu cand am facut injectiile, iar apoi pe la jumatea tratamentului, trecad prin niste stresuri enorme(ale vietii cai), caderea s-a amplificat.Ai grija si de chestia asta.Eu m-am dres cu galbenus de ou si trat. par-solutie-Ana aslan-petrol cu ulei de ricin.La mine s-a cerut intensiv.
Eu ti-am scris ca preventie nu ca sperietura.Sa apuci sa stii ce trebuie sa faci pentru ca tie sa-ti fie mai bine in perioada injectiilor si chiar si dupa.
Ioana
Va doresc si eu un weekend placut!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

'Neata, dragelor!

Mi-e un dor de voi, de numa'!... Sunt singurica si asa as vrea sa vorbesc cu cineva...nici nu stiu despre ce, doar ca as vrea sa vorbesc
Mai intai sa scot pentru autoflagelare Raportez cu sinceritate: papat cioco si piure de cartofi batut cu unt(ieri) si 1/2 de mucenic moldovinesc azi, aku cateva minute...yammmy...tare bun a fost
Sa nu faceti ca mine! Si ca sa-mi demonstrez buna-credinta, azi fac mancarica de praz cu masline, rosii, ciupercutze si alte legume delicioase!
Boo, ziceai ceva de niste retete pentru peste? Vreau si eu, please...Si inca ceva: unde mergi tu la sala si masaj? Vreau si eu sa merg da' mi-e urat singurica...Ma gandeam sa merg la Fitness Academy, la Unirii...stii ceva de sala asta?
Lucia, mai, tu ai talent la scris, fato! Esti ca o briza de aer proaspat! Cum mai merge dieta?
Cristy, cred ca mie imi scapa totusi ceva si trebuie sa ma documentez mai bine; am inteles ca terapia consta in administrarea de doze mici de estrogeni (si eu tot la asta ma refeream), da' cum s-o putea sa dea ei estrogeni unei paciente care are o boala provocata de exces de estrogeni, exces pe care incearca sa-l inlature oprind CM? Adica, pe de o parte, dau tratament hormonal ca sa opreasca productia de estrogeni si pe de alta parte, administreaza cantitati mici de estrogeni.... Fetelor, imi scapa mie ceva? Trebuie sa ma mai documentez, ca eu una nu pricep inca....
Gabitza, esti cam tacuta...sau preocupata? Hai, mai vino la o discutie...
Adifle, de ce nu mai scrii? Sper ca esti bine...
Zeno, mai lasa-l, mama, sa respire (glumesc, of course ) Cum te mai simti? Ce-ai mai gatit? Pune mana si papa bine...perioada de dupa ovulatie e la fel de importanta ca si cea de dinainte ...Sa ne tii la curent, da?
Eu am incercat sa-mi aduc aminte in ce zi sunt, da' zau ca nu reusesc! Am notat intr-o agenda, da' nu e la mine asa ca habar n-am...Ma credeti? Nici mie nu-mi vine sa cred!!!! Oricum, in aprilie merg la dr. si abia astept. Daca o sa fie de acord, poate fac prima IA din viata mea...
Va pup cu drag pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Adelamaria -daca te referi la Diphereline:aceste injectii sint analogi de Gn-Rh si actiunea acestor analogi e de suspendarea productiei de anumiti hormoni extrogeni,hormoni care sint eliberati la inceputul fiecarui ciclu menstrual prin comanda catre hipotalamus care stimuleaza fipofiza...in conditiile trat. cu analogi de Gn-Rh(in abs.CM) hipotalamusul nu mai primeste nici o comanda,glanda hipofiza nu mai e stimulata si deci... extrogenii nu mai sint eliberati
Citeam forumul vostru si vazind intrebarea ta nu am putut sa nu raspund......bineinteles si eu am problema:endometrioza rez.pt.moment laparoscopic

ZENOBIA - multa bafta,cred ca luna asta vei avea mult asteptatele II liniute,sint alaturi de tine....

Mergi la inceput

Adelamaria .Dar sa stii ca nu-i nici un talant,cred ca toate fumeile da pa aici il au.Ca nu trebuie decat sa vorbesti cu cuvintele tale ce simti si prin ce treci.Pupicii sunt mai ales pentru partea cu briza(eu as prefera-o totusi pe a marii la vara), sa fim din nou romantici si sa mai uitam de endomet.-cam asta imi doresc eu pentru toate.
Cu dieta, merge-slabesc.si eu mai calc in xx,mai ales eu.De ex. cu 8 martie am fost la restaurant chinezaresc.The best of town!Pai cum sa pap eu numa' taitei de orez si legume?Ce- am innebunit?
Sincer nu cred ca se pupa suprimarea estrogenilor cu servitul lor(redus sau nu)
Trebuie sa o sterg.Mergem la masa.
Pofta buna si voua fetelor!
KISSES

Mergi la inceput

Gabita(vrbesc de ea, ca si ea semna condicuta des ca mine) si eu sper ca esti bine!!!Ca prea disparut fara urma.
De alte fete nu ma ingrijorez tot timpul, pentru ca:Zeno e cu treburi( nu rusinoase, eu m-am rusinat), Boo umbla lela Marinela,Ioana pune perdelutze, iar celalalte iubite(sa-mi fie cu iertare, dar asta e adevarul) trag chiulu' sau se trag pe popou innapoi de la scris.Iar Adelamaria- evident, numa' ce-o scris!- cand nu e fugarita de Boss-i aaaa, sa nu fiu totusi scrof, unele scriu de la scarbici si e WE.
Dar va pupacesc pe toate!MOA MOA!TZOC TZOC!
Ciau.(eu scriu ciau, pentru ca vine de la ciao-si e corect sa respectam limba de la care ne-am inspirat_chiar indirect, ca normal de la sarbi ni se trage.Banatenii/ardelenii scriu Ceaude obicei, vad eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GEO30 spune:

Buna fetelor,
Ce mai faceti?Nu am mai scris ca nu prea am mai avut ce spune dar va citesc in fiecare zi si ma bucur ca voi puteti fi mai active ,ca eu sunt tare ramolita , de la osteoporoza asta tare ma doare spatele si nu am nici un chef,m-am saturat si de bufeuti si mai ales de starile de nervozitate ,iar cind imi vad celulita acumulata gratie Dipherelinului ma apuca toti draci.Dar ma mai consolez cind ma gindesc ca mai am de suportat putin in comparatie cu cit a fost,in 26.03.trec cele 28 de zile de la ultima fiola de Diphereline.
As dori sa imi fac si eu analiza CA 125 dar nu stiu daca nu influenteaza tratamentul cu Diphereline rezultatul ei si va rog daca ma puteti lamuri careva sa scrieti ,parca nu mai am rabdate pina v-a trece total efectul trat. si as vrea sa o fac cit mai repede .
Va pup si va doresc o duminica placuta.PA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Lucia, liliana, adelamaria, Ioana, multumesc pentru galerie, sper si eu sa fie bine luna asta. Azi se sparsesera amandoi foliculii, asa ca Tutu ne-a zis sa mai prestam odata de control si sa incep sa pun Utrogestan incepand de maine seara.

De gatit gatesc numai legume la cuptor, dar am mai facut si urzici cu usturoi care sunt suuuper bune si sanatoase, mai ales acum, in situatia noastra. Intre timp am descoperit de la ce mi se facea rau. Eu luam laptisor de matca (din ala chinezesc, Royal Jelly) care continea Ginseng. Fiind hipotensor si eu avand tensiunea mica, normal ca mi-a dat starile alea de rau. Acum l-am oprit si e bine.

Va pup si va doresc we placut (cat a mai ramas).

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

...hai sa incerc sa explic mai clar:diphereline=rol asemanator extrogenilor naturali.La inceputul fiecarui C.M.creierul elibereaza extrogeni prin stimularea glandei responsabile de aparatul reproducator.Diphereline suprima C.M. substituind cu blindete extrogenul natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Pt ca am facut inhibare cu diphereline 0,1 am prospectul medicamentului si:

- in primul rand confirm faptul ca "administrarea indelungata poate duce pierdere a densitatii osoase, eventual osteoporoza"

- in al 2-lea rand, fiind analog de gonadotrofin-gonadoreline (ca si ZOLADEX, de pe prospectul caruia citez in continuare:) "Prin administrarea cronica, Zoladex inhiba secretia hipofizara de LH, determinand scaderea concentratiei serice de testosteron la barbati si de estradiol la femei."

Adevarul-adevarat e ca diphereline inhiba secretia de estrogen (indirect, e adevarat, dar totusi o inhiba). Ca se substituie acesteia si cat de 'bland' o face, asta e alta poveste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

'Neata fetelor.
Am fost plecata la Campulung Muscel. Superrrrr!
Am fost si la Manastirea Namaiesti, au acolo o icoana facatoare de minuni cu Fecioara Maria. Nimic planificat dar nimic intamplator totusi. Aveam nevoie ca inainte de a merge la Szeged sa ma rog sa fie bine, asa ca.... Sunt pe val .
Va pe toate si dupa ce trece euforia revenim la endo .
Pupici

Mergi la inceput