ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

'neata!Gata am terminat cu prostiile!Am inceput sa-mi iau TB-corect, sa vad si eu cand clocesc.A, si am 67kg-1kg s-a dus!Unde, nu stiu
Zeno tinem pumnii cu "dansul paunului"(ai zis ca e program artistic)!Si ai grija cu glicemia-sau ce o fi fost.De la chestiile pe care le-ai enumerat nu cred ca ai decat efecte bune-ulei de peste,etc.
Adelamariaia mai da-i incolo de sefi si mai vino pe aici!Cartea nu-i la mine.Dar o iau si promit sa dau rasp. r.p.d.
Jubica multumim asemenea.Mie nu mi-a recomandat.O fi fost delicat cu mine?Dar stim noi de pe net, ca trebuie.Celulele atipice se inmultesc cu toxine si hormoni.Si in privinta mea dupa ce am ajuns la 70 initial(am mancat si dulce fara numar, fara numar)chiar se cere.Am incercat sa-l ingrash pe al meu sa ma depasesca,ca sa nu stricam proportiile.N-am reusitAsa ca incerc sa slabesc eu - n-am chef sa-i dau cosmare gen IN PAT CU GODZILLAEu am INCA 31A.(o intrebare mai veche)
Bonitta eu am ales sa o fac in umar.Mai sus de vaccinul din copilarie.Pe prospect scrie intramuscular.A fost bine.Ca am avut toate nashpele de efecte-deci si-a facut efectul.Tot o asistenta cunoscuta, acasa executat(A NU SE INTELEGE CA AM EXECUTAT ASISTENTA ACASAEXECUTAT INJECTIA)Imposibil sa nu dai de una prin zona-intinde-ti antenele.Ele vin la mame cu BB-ei, la batrani, etc.
Gabita, Boo?
Eu petrecut ffff bine, dar nu pot sa dau din casa
KISSES(sunt prin zona)

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Lucialu- haioasa mai esti! Multumesc pt. raspuns. Hmm, se pare ca pana acum, voi ati gasit asistente pe langa casa, ca sa zic asa. Ce simptome ti-a dat tie tratamentul? Te-ai ingrasat? Te pup si bafta la masuratul TB- sa fie cu noroc!

Gabitu- iti multumesc si te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

lucialu,gabitu mercic pt.raspunsuri.Eu nu sunt cuminte de loc:mananc de post ,dar nu tin regimul asa cum ar trebui.
lucialu ce cura de slabire faci? Si eu vreau sa fac ceva sunt la 74 de Kg

Mergi la inceput

Bonitta, daca ar fi sa descriu te-as speria!Si nu asta este intentia,dar...Ca sa stii cam ce te asteapta:efecte de menopauza(bufeuri,transpiratii,ameteli si NERVI,nervi la mine au fost cat cuprinde).Nici nu stiam ca pot fi asaCam asta ar fi Golgota pe care trebuie sa o urcam fiecare(cele care am decis sa facem totusi injectiile)Ar fi bine sa discuti si cu sosul, trebuie MUSAI sa fie 200% alaturi de tine.Cum poate n-a ajuns sa fie niciodata pana acum.Vestea buna:pe noi ne-a facut chestia asta, boala+tratamentele o singura fiinta.Ne-a maturizat si ne-a indragostit,imprietenit asa cum numai in carti citesti.PE NOI NIMENI NU MAI POATE SA NE DESPARTA NICIODATA( pana atunci eram copii cretini-influentabili si tari in clantza si gesturi de bravura- acum radem de ele).De ce spun asta vin depresii de tot felul, ti se taie apetitul sexual,vei fi cam uscata.Trebuie sa intelegeti tot prin ce veti trece impreuna, scopul este sanatatea ta,a voastra ca cuplu,iar in final BB-lul mult visat.Eu te-as sfatui asa:cauta naturiste care sa mai indulceasca efectele injectiilor, mergi la homeopat(dr.T stie la cine), nu manca mult(oricat iti vine de la hormoni,nervi,depresii). mananca fructe, lucruri care detoxifica si fa miscare (te vei elibera de energiile negative si vei da de hormonul fericirii-serotonina, daca nu fac confuzie, care se gaseste si in ciocolata,dar stii ceface ciocolata).Cu mancatul am gresit si rau am facut.Cu miscarea am gresit si rau am facut.Efectul?O burta de parca as fi fost in 7 luni gravi si celulita, retentie de apa.Consuma apa chioara multa, ceaiuri, fresh-uri. Inca o veste buna:dupa ce scapi de efect injectii, vei putea sa faci dragoste fara dureri.Eu pot sa spun ca m-am redescoperit.Inainte nu prea eram curioasa.Bine, cand pot, ca mai ma doare si pe mine.e greu, la mine cel putin sa te reglezi hormonal.Dar cu vointa si iubire SE POATE ORICE.Eu ma rog lui DD sa ai parte de cat mai putine efecte urate si fara dureri.Enometrioza este o boala cretina.La mine a fost hidos, dar asta nu inseamna ca asa trebuie sa fie si la tine.Fiecare om este unic, in toate privintele.
Si inca ceva, de data asta pt. toate fetele:am mai pomenit eu, dar poate nu m-am facut inteleasa si nu vreau sa ma simt ca o impostoare.Eu nu am incercat sa raman gravi in adevaratul sens al cuv.de cand m-am operat(au mai fost inectiile si multe altele ce tin de boala).Viata mea s-a schimbat 180 de grade, din pacate si nu mi-am putut relua visul inca.Dar stiti bine ca ma lupt sa raman/devin sanatoasa.Intre timp, partea psihica incerc sa mi-o refac vorbind cu voi, cu sotul, o mama depresiva nu doresc nimanui, mai ales copilului meu.Si ar fi multe de spus dar asta ar insemna sa dau expicatii...iar voi imi sunteti prietene si sper sa ma luati asa.Chiar si asa nu cred ca-i locul sa ma expun.A si invat cum sa, ce sa..TB corect, ovulatie, etc tot de la voi
Gata, am vorbit mai mult decat intentionam serios.Suntem tinere si avem parteneri de baza:trecem noi si peste astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

bonitta am sa-ti raspund eu:tratamentul are ca efecte secundare:bufeuri,mie mi-au aparut si cosuri pe fata (nu foarte multe dar destul ca-mi arata fata cam asa ),iar in unele cazuri vagin uscat(nu si in cazul meu).

Mergi la inceput

Jubica daca mergi pe paginile anterioare vezi.Si asa scriu prea mult.Mi-este frica sa nu fiu data afara, pentru ca incalc regulamentul dragi Own-eri si moderatori!cateva idei poti lua si de la femina intim(vezi ce-ai putea sa tii tu, care ti s-ar potrivi).
KISSES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Draga Lucialu, iti multumesc mult pentru detaliile atat de frumos asternute in pagina. Iti tin pumnii ca legatura ta cu sotul tau atat de trainica si de frumoasa sa fie binecuvantata cu un copilas cat mai curand, ca destul te-ai chinuit.
Jubica, si tie iti multumesc
Fetelor, va urez un week-end placut si activ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Intru in mare fuga sa va spun ca Endometrul e 10, un folicul de 23 si unul de 19. In seara asta iar program artistic... duminica iar la monitorizare.

Va pup si va doresc weekend placut. In seara asta ma abat de la regim, ma duc la pizza cu sotzu'... poate s-or sparge foliculii mai abitir.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Zeno tu nu ai ametit?Ca pe mine ai reusit!
HAIDE ZENO!!!HAIDE ZENO!GO!GO!GO!
Asta de galerie, iar de pitzza...Bine te iert, mai ales eu -lupul moralistNormal ca trebuie sa fi hranita la asa foliculoshi.Papa tot si gandeste-te si la altii
Pai bine mai tetelor:chiar asaaaaaa?!!! Ati plecat, ati plecat, fara nici un cuvant...OF OF MAI MAI.Vichend-vichend da'sa stiu si eu
KISSES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Zenobia super valori!
Bonitta bine ai venit printre noi! Noi ne cunoastem si de la alt subiect, asa ca suntem deja colegute. Aici te vor ajuta toate fetele cu sfaturi si exemple, asa ca poti intreba orice. Vom trece impreuna prin toate problemele si pina la urma vom reusi!
Cristy1977 multumesc pentru gandul tau frumos!
Lucialu si Gabitu va multumesc pentru explicatii. O sa-mi fac si eu aceasta analiza, ca sa stiu cum stau. Oricum la mine endometrioza era de natura ovariana, pentru ca doar acolo in chistul respectiv a fost gasit. Acum nu mai am nici un chist, insa i-mi e teama sa nu reapara. Nu stiu insa daca aceasta analiza CA 125 se poate face oriunde, sau chiar am nevoie de trimitere de la medicul de fam. Eu nu am timp de stat pe la cozile dr. de fam., asa ca daca tine cumva de acest lucru, nu cred ca o voi mai face. Sper sa pot sa o fac oriunde.
Boo, Jubica, Gabitu, Lucialu, Bonitta, Adelamaria, Cristy1977....

Mergi la inceput