Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

doamne, angi, iulia e SUPERBA!!!!
l-am chemat si pe mihai sa vada pozele, mai ales aia de zicea si dandusa ... a ramas masca! as fi chemat si vecinii, da'.. e cam tarziu :))
mai fetelor cu bebeluse asa superbe, trimteti mai poze la reviste sa vada lumea ce comori aveti!

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by aka

Angi e frumusica foc Iulia ta. Imi place cum sta pe masa in fotoliu.

Doamne ce zi horror am avut. Mai bine nu va mai povestesc. Nici acum nu mi-am revenit complet. Oricum nu pot decat sa va multumesc ca existati. La un moment dat a existat o postare nu stiu a cui, cu niste explicatii, iar eu in momentele alea mi-am adus aminte ce trebuie sa fac. Multumesc lui D-zeu ca am fost lucida. Cu siguranta instinctul de mama a functionat extrem de bine. Cred ca nu intelege nimeni nimic din ce am scris...Imi vine sa plang...

Ma duc sa ma culc langa puiul meu.

Aka , ce s-a intamplat? Spune? A patit ceva bebina ta?

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Donia-

Angi_m-wow ce par are Iulia am vrea si noi sa avem macar jumate din parul eica suntem cam cu cheliuta

Oanacat-mi-a placut

Alexandra25-excursie placuta

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Sa-mi trag nervu... dupa 17 mii de explicatii m-am trezit si eu...Multam fain de ajutor la toate fetilii, sunteti niste dragute.
Ma bucur ca va place golanul meu..tzin sa va marturisesc..la capitolul dragoste la prima vedere...eu m-am speriat cand mi-am vazut prima data progenitura...fata umflata, murdar rau, okii mici, nas umflat, fata rosie... n-am stiut ce sa fac cand il vazui..noroc ca eram legata ca de nu o luam la fuga, serios..

Fetele, voi ati inceput deja cu deranjurile in gurita ? ca noi salivam mai rau ca robinetul, si ne bagam amandoi pumnii-n gurita si ne scarpinam de vai s-amar...mai si urlam cand ne zgariem pe gingii..
pup si multumesc inca o data de ajutor

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)

poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

AKA,
sa ne povestesti ce ai patit...,sa nu plingi ca se supara bebe...Pooopa tare pe mamica sa nu mai fie suparata
OANA,
mai,mai ,da' ce text frumos...Am inceput sa citesc crezind ca urmeaza sa rid in hohote...si am terminat asa...melancolica...,vai ce frumos...,asta este Martisorul nostru al femeilor,nu?Foarte frumos...,multumim...Uite iti dau un salam intreg,ca meriti...

Da' de ce fugiti la culcare as adevreme?Iuly,esti pe aici?Aseara n-ai intrat...,eu ce fac singura?Fiica mea doarme ,mititica...de rupe...,fug pe la vecini...

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

i-am facut baie motanului, dupa care au urmat urletele de rigoare, ca zici ca-i pun chiloti de tabla, nu pampers... ma rog, intre timp, noi ne agitam cu strans cadita, musama, arunca la gunoi fostu' pampers, pune la uscat prosopu', motanu' - urlete peste urlete... la un moment dat liniste si pace. copchilu' dormea lat... nici n-a tresarit cand l-am luat de-o aripa si l-am bagat la plapumioara... dragu' lu' mama de motan... sa vedem cat tine, ca de mancat n-a mai apucat... mai, tare scumpi is, ce faze pot sa faca :)
am fugit si eu la patut, poate prind macar juma' de ora sa stau cu cracii-n sus sa ma holbez la sanremo. pupam fetili!!!

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dbunny

Fetele, voi ati inceput deja cu deranjurile in gurita ? ca noi salivam mai rau ca robinetul, si ne bagam amandoi pumnii-n gurita si ne scarpinam de vai s-amar...mai si urlam cand ne zgariem pe gingii..
pup si multumesc inca o data de ajutor

Da, si Ada saliveaza tot timpul, nici nu o pot tine in scoica, ca toata se uda:babetica, salopeta, body si roade tot ce prinde. Nu vrea biba si nici jucariile de dinti, e inca mica pentru jucarii si suge tricoul tatalui, al meu si daca nu ai maneci suge pielea, parca musca.
Isi baga pumnul in gurita, degetul, prosopelul pe care doarme, peste tot saliva. Oare ce urmeaza???

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Fetelor azi am facut si noi poze-destul de multe- am tot pozat si n-am sortat, asa ca daca vreti puteti viziona: aici. Sunt si cateva mai vechi.

Am culcat fetita, as lauda-o dar nu mai vreau , ca de cate ori o laud parca aude si il schimba, si mie imi place asa cum e acum, pentru ca doarme de pe la 10 pana la 4,5. Deja am laudat-o...dar doarme, poate nu ma aude.

In rest a fost cumintica. Apropoo voiam si eu sa intreb cu ce se da pe caput daca are cojite galbene, asa cum intreba si ...nu mai stiu cine.

Noapte buna Dandusa, nu erai singura

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Dia, noi folosim frecvent marimer. O testez mai intai cu o pompita sa vad care este nara mai infundata si dau cu spray-ul. L-am testat si pe mine, insa eu daca aveam nara complet desfundata, nu mi-a placut senzatia. Iulia am vazut ca nu reactioneaza daca are nara infundata, daca este desfundata se cam stramba dar ii trece repede, nu plange deloc. In general, dupa ce ii dau cu spray, stranuta, dar cateodata nu stranuta si atunci ii scot cu pompita mucisorii ca ies repede.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Danutz, eu de luni merg la servici si m-am gandit ca o sa strang in biberon laptic pentru o masa, iar la urmatoarea masa sa vin acasa sa alaptez fata. Daca nu reusesc (poate nu scot cantitatea de lapte necesara la o masa) ma gandeam sa ii dau la o masa lapte praf. Eu cred ca daca ii e foame mananca. Asta e socoteala de-acasa, om vedea ce-o fi in targ.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput