Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 14
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Dianocica, sa stii ca exact asa face si David al meu, adoamre numai cu scandal, e in stare sa ganguresca, sa se joace, sa povesteasca si daca e lat de somn, si apoi urla de obosit ce e. Si de cateva seri, nu adoarme decat leganat. Numai ca noi suntem mai usurei si nu-mi rupe mainile, da' nu prea l-as invatat asa. dar pana acum il puneam in pat, cu suzi, si somnic usor! Acum insa a descoperit desenele de pe pereti si se cearta cu ele pana ii trece somnul, se aude o zarva ingrozitoare din dormitor. Chiar asa? de ce o fi atat de violent copilul meu, ii tot explic sa mangaie jucarile, sa le iubeasca, el nici vorba, ii trage niste pumni in cap bietului ursuletz, si-l cearta mereu. Nu pricep ce zice el, dar se vede clar ca nu-i spune cuvinte de amor.
David are trei luni
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
Fetelor si eu la fel patesc de 3 zile. Ma laudam zilele trecute ca am reusit sa culc copilul in patut si acum tot la san adoarme si numai la san vrea cand e obosita sau afara. Cred ca e ceva in aer.

Acum e o vreme ffffff urata in TM, ploua mocaneste si e pe balcon ca doar acolo am reusit sa o adorm.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
alexandra_25 spune:
Iasmi....mulumim...
...avem scaunel de masina ....am luat din ala care se poate folosi de la 0-la 1 an...!...

Angi_m...eu nu pot decat sa-ti multumesc ca ai avut timp sa faci ceva asa frumos pentru noi...
...nu am nimic de obiectat....
Roxanica...cred ca stii ce te asteapta...daca de pe acum terorizeaza jucariile...sa vezi cand o sa demonteze masinute...eu cred ca deja trebuie sa ne punem bani pentru jucarii...o sa le luam o masinuta si dupa o jumatate de ora o sa zica..."mami uite am reusit sa o decapotez"...
.......
Dandusa...si eu vreau ceva bun...mai iti ramane putin si pentru noi?????....

Apropo de bebeii...Mark era sa imi manance degetul...la cum il mananca gingiile...mi-a luat degetul si l-a bagat in gurita si l-am lasat sa vad ce face....si cand m-a capsat odata....aseara era sa urc pe pereti de durere....a apucat sfarcul intre gingii si cand a tras odata am crezut ca ramane cu el in gura....si de ramanea....uite asa incepeam si noi diversificarea fara sa vreau....
...
Laura...Mark se sperie de obicei cand rad...eu am ras colorat si deja am inceput sa ma controlez....ca saracul copil cred ca nu vrea sa o mai vada pe mami razand...
Dia...ce e Marimer???...cumva e apa de mare??...
Dianocica...
...si cand ma gandesc ca si daca pui poza tot virtual e....

alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Mark la 3 luni
bulisor spune:
Buna dragelor, am si eu o mare rugaminte la voi, la 1 luna de la nastere Mara a facut bubite pe fata cu puncte albe pediatra a spus sa stam linistite ca sunt pct de grasime si trec de la sine, iar med de fam care este si ea pediatra ne-a spus ca avem diateza exudativa (nu stiu dc este acelasi lucru chiar si cu dermatita atopica,)ideea este ca acu au trecut dar ia ramas pielea mai aspra iar pediatra ne-a recomandat Elocom 3zile de 2 ori pe zi si apoi 2 zile 1 data pe zi.Am cumparat crema dar mi se pare cam puternica din ce-am citit, dc stiti ceva in legatura cu aceasta crema sau dc ati folosit-o va rog sa-mi spuneti si mie caci nu stiu ce sa fac.Azi am fost la controlul de 2 luni, am facut si vaccinul si stam bine zic eu: G=5200g I=59 cm, avem fontanela anterioara cam deschisa dar am marit portia de vigantol si luam si calciu de azi, speram ca totul sa fie bine in continuare. Astept un raspuns in leg cu Elocomul, ma duc sa termin de citit.Bulisor
de
Mara (28.12.2006)Mara
bulisor spune:
Raspund si eu la tema zilei:1. ne speriem cand stranut eu, cand sunt zgomote puternice si bruste.2. O tin pe mana mea stanga iar cu dreapta o spal, ii place mult.3. La noi dureaza intre 10 - 20 min.Bulisor
de
Mara (28.12.2006)Mara
dianocica spune:
bulisor noua ne au mai aparut bubite din astea cu cap alb care dupa cateva zile s au uscat si a ramas pielea aspra si in alte cateva zile au trecut de tot. n am dat cu nimic special, cu crema de la mustela dupa baie pe tot corpul. cand au fost f multe nu i am dat o seara nici cu asta, doar baitza.
mai ce bate vantul pe aici.... hai, mai cu spor...
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
flore26 spune:
buna fetelor!in sfarsit si eu apuc sa av scriu.nu am mai intrat de cateva saptamani pt ca nu am avut net.acum am , dar degeaba, trebuoie sa merg la upc sa trag o cearta ca nu se mai poate.nu am apucat sa citesc tot, dar sper sa reusesc deseara.vine mama pe la mine sa mai stea cu alessia
si asa mai scap si eu. am citit despre calciu.medicul nostru pediatru ne/a dat calciu de la o luna.a zis sa/i dau in lunile cu r, adica ianuarie, febr si martie, cate 2 ml de doua ori pe zi.
flore26 spune:
bulisor, si alessia are puncte albe.nu o dau cu nimic.doctorita a spus ca o sa se duca de la sine.rabdare.
flore26 spune:
bulisor, si alessia are puncte albe.nu o dau cu nimic.doctorita a spus ca o sa se duca de la sine.rabdare.
flore26 spune:
referitor la subiect: alessia nu se prea sperie, pt ca e obisnuita cu zgomotele.avem o singura camera asa ca aici avem si tv, si calculator, adoarme pe muzica si vorba. baie facem in fiecare seara la ora 21.am cumparat ieri un supor pentru baie si acum sta singura.pe spate o spal mai greu.nicu o tine si eu o spal dar fara sa o intoarcem pe burta.nu stiu cat dureaza toata veselia,dar cred ca in jur de 10 minute.
Yagmur spune:
Incerc si eu sa va prind din urma.. dar e din ce in ce mai greu...
So, temele zilei - Laura:
1. Si Luca se sperie uneori super tare...odata am stranutat pe langa el.. si am crezut ca face criza de inima dupa care l-a busit rasul..
2. Tin mana pe sub capul lui si sta cuminte.. asta dupa ce prima oara era sa-l inec cand m-am intins dupa sapun si el a bagat capul sub apa... neindemanarea mea..

; acuma e super fericit la baitza iar eu ma descurc super bine singura...
3. Nu am cronometrat dar in jur de 7-10 minute cred...
Adinazot, si eu am inteles ca nu e problema daca se intarzie cu vaccinul
Miraco, felicitari pentru vaccin..si ptr bebe cuminte
Ralumat, imi pare de vestile data.. dar o sa se faca bine.. acuma ma gandesc si eu sa fac aceate analize...
Dbunny, si Luca a avut crize mari de colici (din fericire doar vreo 3 saptamani) si era si constipat.. De constipatie am mai scapat cu Lass Baby de la Erbavita (scump, dar a meritat investitia). Acuma face la 2 zile fara sa-l folosesc.. dar vad ca trece de 2 zile ii mai pun un pic de Lass Baby in bibe
Dia, nu am mai dat semn pentru ca astept sa vad cati bani am luna asta.. si apoi trebuie sa iau o hotarare cu umidificatorul.. plus ca s-ar putea americancele sa "sara" cu vreo propunere de ajutor; pe 27 martie se termina concediul de maternitate dupa care sint in pom pana intra cele 8 milioane..(care oricum nu imi ajung)
Roxanica, si Luca le trage cat una la ursuletii lui dar de dormit nu am de ce sa ma plang.. baitza, papa si apoi somn de la 22 la 3.30 si apoi iarasi pana dimineatza la 7.30-8.00. Si eu in loc sa dorm... ma uit la Lost (Asizei 

ptr DVD-uri)
Danutz, si eu mai am 2 luni si merg la job.. dar dadaca nu am gasit, cu cine vorbesc se sperie ori de varsta copilului ori de orele cerute (11 ore/zi); nu stiu ce sa mai fac 

A_deju, intotdeauna rad cand citesc postarile tale.. meriti un bonus sa stii, chiar daca astazi nu a fost cooking class ci lunch bunch (adunatura de femei care ne-am hranit total nesanatatos si am barfit barbatii - ele, ca eu n-am
); oricum esti super ca personal assistant si cand voi fi la job cu sigurantza o sa am nevoie de serviciile tale nepretuite.. (s-a terminat tortul???); si ma bucur ca motanu a fost atat de cuminte...(am vorbit eu cu el sa fie cuminte.. ca acu' chiar n-am de unde sa fac rost de raise
)
Angi, mie imi place mult site-ul nostru.. l-am si pus la semnatura - n-am apucat sa te laut pentru munca depusa pana acuma; si merit un
special ca Luca e langa Antonia de Bambo
Ank, o sa fie iarasi cuminte.. avem bebei, e normal sa fie si ei mai agitati din cand in cand...
Dandusa, mai vreau visinata.. trebuie sa-mi "dreg" vocea neexistenta... ptr ca maine ca "activitate sociala" am chef la firma cu karaoke.. (oare cate beri trebuie sa beau sa am curaj sa cant
)
Dianocica, vreau si eu inghetata... devin
daca nu primesc
Pupici la fetele mele dragi.. gata, Luca a inceput sa maraie (era si timpul ca uite ce carnat am scris)....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca