*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Neatza burticutze.

Eu aseara am avut cutentul oprit si nu am mai intrat...si vad ce productive ati fost... bravo.

Chiqui - si eu am hemo...si le mai dau in cap cu troxevazin (am intrebat dr si a zis ca e ok). Cred ca mai sunt si altele mai bune dar nu am ajuns la farmacie sa vad. Important e sa nu te constipi ca atunci dor rau de tot.

Andrada - mare si frumos e bb Antonio. Eu miercuri o sa merg la eco dar parca vad ca vin cu rezultate ca ale tale ... o sa ne reziste noua placenta pana la final...

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 30+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Eimotto la ce dr mergi si ce spital? Sa te trec si pe tine in listuta.

Mica 29+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Cristinamaria, bafta LA ECO AZI!!!! Sa vezi ce emotionant o sa fie cand il vei vedea pe BEBE!!!!

Eimotto, eu nu-mi fac griji de placenta... E bine ca e bebe sanatos... si bine dezvolatt.. .ai vazut doar ce OBRAJIORI are!!!! Deci nU i-ar strica o cura de slabire!!!

ANTONIO ne zambeste
Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

andradap sa-ti traiasca baietelul..ii o frumusete.

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Mica - dr. Alexandru Epure spital Caritas

Andrada - nici o cura pentru bb Antonio. Numai pentru noi dupa ce nastem

Eu sper ca astazi sa nu vina si Crisinamaria (parca tot la dr Pop merge) cu rezultate asemanatoare ca o sa incep sa cred in teoria conspiratiei

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 30+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

Da, dragele mele...Am vazut ca in listuta este trecut baietel, dar nu...noi asteptam fetita:)Asa ca am sa rog pe o mamica mai priceputa sa schimbe, sau daca nu...nu e nici o problema.
Andradap, iti mai spusem eu o data ca pe fetita mea o sa o cheme Antonia.Este numele pe care tati si-l doreste..mostenire de familie, iar intamplarea a fost ca mi-a placut si mie ca altfel iesea razboi

Ioana cu bebitza Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Gata am schimbat. Acum ai . Sa ne dai si numele dr si spitalul sa le trecem.

Mica 29+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Pauly, la multi ani - sa te bucuri de familia minunata care o ai si ...petrecere frumoasa diseara!

Ralucami am inteles cum sta treaba cu workshop-urile. sper sa nu te oboseasca foarte tare!

Andrada eu sincer nu vad foarte clar poza lui antonio! dar sunt convisa ca e la fel de dragut ca si tine!

Andreea 23+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Buna fetelor, bine sanatoase dupa cum vad felicitari.
LA MULTI ANI PAULY sa fii fericita si sanatoasa , sa ai nastere usoara si copil super sanatos.
Mie mi-a fost cam rau zilele acestea, chiar azi am fost la obstetriciana si cica totul este ok chiar foarte ok, doar ca mi-a dat sa i-au 3No Spa pe zi pt durerile care le am (de spate si de burta)in rest este totul bine.
Andradanu crezi ca acele intepaturi care le simte "colega" ar putea fi cauzate si din cauza unei infectii urinare?

Byu 25+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

PAULY iti doresc multa fericire

Andrada foarte frumos Antonio

Eu nu mai merg azi la eco, luni o sa merg.

27+ Dominic
POZE

Mergi la inceput