*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

hai ca ma duc si eu sa mananc ceva, daca tot m-ati inebunit voi cu napolitane si pufuleti..

diana 28+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dimineata la si la ! Putin cam innourat pe aici, dar aerul e fresh! Ce a-ti facut ieri? V-ati plimbat? Eu am cateva zile de cand nu nimeresc direct acasa de la serviciu! Sunt tare activa! Ieri am foat cu sora mea la Targul de haine! I-a ghiciti ce am gasit! O camasa de noapte pentru cand voi naste cu totul speciala! E galbena cu putin albastru si are imprimat 2 berze cu in cioc! In zona sanilor are 2 pliuri care sunt despicate sus, anume pentru alaptare! In schimb nu mi-am gasit halat-erau groase!
mica e nasol ca lucrezi mai mult si nu ai timp de plimbare! Eu din privinta programului sunt o fericita! Incep la 9 fara si ies la 2.30!
pauly LA MULTI ANI! si Sanatate si sa nasti usor! Impliniri alaturi de familie!
ionice sa vii mai des pe forum. Si eu am Rh negativ, iar sotul pozitiv! Sper sa iesim cu bine la liman!
monytza din cate ti-au zis si fetele nu e cazul sa te ingrijorezi! Ni se intampla la toate, mai rar sau mai des!
elena2001 nu stiu daca esti noua sau nu, dar eu nu te-am mai vazut, asa ca i-ti spun bine ai venit! Mi-a atras atentia UM a ta care e pe aproape de a mea: 16.08.2006. Deci bb-ii sunt de aceiasi varsta! Eu se pare ca voi avea baietel si il va chema DAVID! Sa-ti traiasca copii!
ralucami interesante cumparaturi! Fain caruselul!

Alina 23+

Ipate A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

la multi ani pauly si numai bucurii. Sa fi sanatosa si bb-le sa fie mancacios si sanatos

gabi

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Pauly
Sa ai o nastere usoara si un bb sanatos!

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 30+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

A propos de hainutze. Ne-a cumparat tati din America un tricou cu Mickey Mouse pe care scrie Waiting for someone special .Si m-a certat dimineata ca nu l-am purtat pana acum.

Mica 29+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Buna dimineata burticutzelor,
Pauly, bebe sanatos,sarcina usoara si si tot ce-ti doresti!
Eu ma pregatesc sa-mi vizitez prietena cea mai buna, nu fac mult pana la ea si o sa incerc sa stau culcata...
si fiti cuminti pana ma intorc!

Liliana 31+ cu micuta Diana Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

Buna dimineata gravidutele mele dragi!!!!!!

Va multumesc ptr toate urarile si cuvintele calde si frumoase.ma bucur ca in aceasta zi minunata, va am alaturi, sunteti deosebite si va indragesc tare.sunt foarte fericita ca o am pe bebelina mea si un sot minunat care ne iubeste tare , tare de tot.

cate un si cate o ptr fiecare mamica de mai -iunie.
SUNTETI MINUNATE...MI-AU DAT LACRIMILE CAND AM VAZUT ATATEA URARI SI FELICITARI....VA PUPACESC PE TOATE

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

Da alynta27, recunosc, sunt vinovata, dar avand probleme, am fost mai activa pe subiectul legat de Rh.
Cu siguranta o sa fim bine:)!

Ioana cu bebitza Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ionice da in listuta scrie ca tu o sa ai baietel. Si vad in semnatura fetita Antonia.

Mica 29+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ionice... da' chiar.... ANTONIA???? Nu-mi vine sa cred... se inmultesc aceste nume??? Felicitari si tie pt numele ales...

ANTONIO ne zambeste
Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput