*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (36)
Raspunsuri - Pagina 20
poohy spune:
Andrada, te rog sa nu imi rapesti visele ca uterul, placenta, lichidul amniotic, sanii, volumul marit de sange, apa etc cantaresc mai mult de 500g :'(
Si am mai si auzit ca nu am voie sa fac aerobic cat alaptez ca altfel se reduce dramatic laptele. Pai si infometata fara miscare eu ma ingras :((
De fapt, eu de obicei la ciclu pierd peste 1kg... :D Cateodata chiar 2. Ca ma balonez rau. Nu pot sa visez ca o data cu nasterea poate se duc 4-5kg? (bebe 3 + lichid, placenta etc)
Anca
27+ 
poze
bebelusa
andradap spune:
Poohy, in general... la nastere se pierd 7 KG, asta incluzand si copilul de 3-3,5 Kg...
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
29+ cu
Antonio
pauly spune:
andradap esti beton.
eu deja am luate 6,5 si sunt in sapt 26.![]()
25+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
andradap spune:
Pauly
eu sunt si scunda si deci distribuita kg este un pic diferita!!!! LA tine probabil nici nu se vede....
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
29+ cu
Antonio
andradap spune:
www.journal-obgyn-india.com/articles/issue_feb_2000/o_papers_59.asp" target="_blank">DESPRE PLACENTA
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
29+ cu
Antonio
dianalaura spune:

Scrisesem si eu un mesaj, si acum cand m-am uitat am vazut ca de fapt nu a aparut...

Ii spuneam si eu lui poohy sa stea linistita, ca se pierd mai mult de 4-5 kg la nastere...prietena mea a scapat de 10 kg la nastere...a avut si copilul 4.200, si ea a avut multa apa....
Fetelor, stiti ca vorbeam mai demult despre "cartea bebelusului"...care costa 450 de mii. Am gasit acum pe net, de fapt verisoara mea a gasit si mi-a spus si mie,oalta varianta a cartii bebelusului, care costa 150 de mii. Din cate am observat eu nu are paginile cartonate, insa are 48 de pagini. Pentru cele interesate pun linkul aici http://www.edituraascendent.ro/carti.php?id=8
diana
28+
STEFAN
asa creste bebe
poze
chiquitita spune:
PAULY LA MULTI ANI!!! 

(ma scuzi de intarziere dar acum am deschis calcu')
Eimotto multumesc pentru alifie!
Am venit de la eco.
AM FETITA!!!
E in prezentatie pelvina (ce e asta, e inca jos? ca de emotie nu am mai intrebat!) si DPN=7 iunie 2007.
26+
Luiza
andradap spune:
Chiqui felicitari pentru VESTI!!!! Sa-ti traiasca fetita!!!
prezentatia pelvina inseamna ca inca nu sta cu capul in jos.. .adik prezentatiue craniana, asa cum e bine pt nasterea naturala...
Dar stai linistita, mai are ea timp sa se intoarca!!! 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
29+ cu
Antonio
andradap spune:
Chiqui
pentru tine si fetita ta... de la NOI ![]()
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
29+ cu
Antonio