Mamici de iulie-august 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 29
Simo78 spune:
Azi ma duc la tuns, coafat, pensat...ma pregatesc de vacanta
.
Apropo...da-ti-mi o idee cum sa ma imbrac...plec de Iasi de la maxim 10 grade si ajung acolo la 30! Eu ziceam sa imi iau bugii de gravi cu o buza pe deasupra si geaca de blugi, dar nu stiu daca nu o sa dardai prin aeroport la Bucuresti ca avem de asteptat urmatorul avion vreo 5 ore.
Simona
17+
Matei Hisham
poze
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Azi ma duc la tuns, coafat, pensat...ma pregatesc de vacanta.
Apropo...da-ti-mi o idee cum sa ma imbrac...plec de Iasi de la maxim 10 grade si ajung acolo la 30! Eu ziceam sa imi iau bugii de gravi cu o buza pe deasupra si geaca de blugi, dar nu stiu daca nu o sa dardai prin aeroport la Bucuresti ca avem de asteptat urmatorul avion vreo 5 ore.
Simona17+
Matei Hisham
poze
Cred ca o sa-ti fie un pic rece asa... Incearca sa iei pe tine ceva mai grosut, dar usor de dat jos. Ca sa nu risti nimic!
Lia
S19
mioara2004 spune:
Buna dimineata, fetelor!
Am vazut pozele Irinusha si Shpiry! sunt frumoase...
Eu sunt bine; la servici la bebe nu-i mai place deloc, tot timpul loveste. Asa ca ma ridic, ma mai plimb si ma gandesc la concediu
.
Sper sa-mi pun acasa Internetul saptamana viitoare, atunci o sa pot intra si de acasa...
Jadi felicitari pentru bebele miscator...
va pup 
Poza 20 sapt
Mioara
22+
Doru Andrei
brazuca25 spune:
Neatza la burtici! Si noi hop in picioare chiar daca sunt in concediu. Se pare ca bb avea chef de joaca de dimineatza!
19+
David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Nu mai pomenesc nimic de concurs pina nu ajung la 105 cm. Aseara abia aveam 99 cm, cu "furat" cu tot
. Asa ca tizo, cred ca premiul cu coronita tot tu il iei
.
Lorina, hihi, pina acum n-am facut paralela cu bebelushele de la circotasi - dar imi place
.
witchy_witch, bine ai venit! Esti concurenta serioasa la concursul de burti
.
jeni
, bafta multa la spital, sper sa iasa toate analizele bine.
brazuca, cu babele de la coada nu poti sa te pui, au o guraaaaa
. Cunosc si eu situatia, nu le intereseaza nici ca ai programare si ele nu - merg pe sistemul de "coada" comunista.
jadi felicitari pentru eco!
Simo, probabil veti sta inauntrul aeroportului la bar, unde nu cred ca e frig. Cind plecati? Spor la infrumusetare
.
Joi ma duc la dr, si e 8 martie
. Eu i-as lua niste flori, fara cadou - dar daca aveti idee de ceva pina in 50 lei astept sugestii. Dr a fost draguta, mi-a dat consultatii prin telefon de citeva ori in ultima luna, si m-a primit si peste rind sa-mi faca TT-ul si sa vorbeasca cu mine.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

. Ma bucur ca ai dormit mai mult. Revin