Teste ovulatie
Raspunsuri - Pagina 2
mihaser spune:
Salut!
La subiectul mamici aspirante din nou exista un link spre un calendar ptr calcularea ovulatiei...Insa este foarte greu sa aproximezi exact cand poti face fetita sau baietel ptr ca nu stiu cate CM sunt la fel ca durata in fiecare luna...Dumnezeu decide!
Mie mi-a iesit ca in 18 luna asta sa lucrez ptr fetita ca in 21 am ovulatia
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Caprioara spune:
Mihaela, multumesc de pont. Nu vazusem link-ul, e foarte util.
Mel, nu prea m-am lamurit.
Am facut sase zile testele, din care in ziua a cincea si a sasea mi-au iesit 2 liniute.
La mine e mai ciudat, pentru ca mie cand imi vin "musafirii" se intampla cam asa (dau exemplu de luna asta): pe 1 martie o pata de rosu intens, apoi 2 zile un pic si maroniu, apoi o ia in serios si este "la greu". Si liniutele au fost pe 16 si 17 martie. Ce sa mai intelegi? Io nu ma pot decide cand sa zic ca incepe perioada, asa ca nu pot calcula nici cand e ovulatia. Acu astept sa vad cand vin din nou "musafirii", sa vad daca gasesc un "tipar" logic in toata povestea asta.
Am avut sterilet pana acum, l-am scos pe 2 martie si nu stiu daca nu se modifica ceva daca nu-l mai am.
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
merdan spune:
Buna fetele!ma ajutati si pe mine?
Azi z.38 dupa o laparoscopie facuta in z.13 de cm,si pt.ca nici urma de rusi, mi-am luat temp si pt ca n-am detectat nici o crestere semnificativa de temp am hotarat sa incerc testele de ovulatie.
Prin z22-z.24 nu mi-a iesit decat o liniuta, din z33-z35 o liniuta mai intensa una mai pala, z36-z38 ambele liniute la fel de intense.
Nu inteleg de ce 3 zile la rand testul de ovulatie iese pozitiv si nici acum n-a existat salt de temp. care sa-mi confirme ca am ovulat.Nici nu stiu daca sa mai continui ca am facut pana acum vreo 8 buc si tot in ceata sunt.
A mai patit cineva ca mine?
merdan
juliada spune:
Testele de ovulatie iti spun ca ovulatia va fi in urmatoarele 24 -36 ore dupa ce linaia este la fel ca cea de control sau mai intensa.
temperatura crescuta iti indica ca ai ovulat deja sau esti in momentul ovulatiei.
Merdan,eu cred ca daca tot ai facut sa mai faci ca sa sti cum este corpul tau,deci dupa ce nu mai iese linia a doua la fel de intensa,sa te astepti la temperatura,
poate mai spun si fetele,eu asa stiu
mai vorbim
bafta si pupici