PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Hello !
Muuh intr-adevar Alexei seamana mult cu tati.
Fetele ma bucur ca se gasesc si in Romania covorase,e mult mai ieftin asa.
Pentru orice eventualitate va spun ce am gasit ieri. In primul rand am gresit pretul,nu costa 1200 yeni cum am spus, ci 699 yeni(15,331866 RON) si modelele sunt: cu animale,cu cifre(astea erau vadute toate) si cu litere,toate la set de 12 buc.
Am mai gasit asa: la 999 yeni(21,912066 RON) cu stradute pentru jucat cu masinuta,set de 12 buc;
la 799 yeni(17,525266 RON) cu figuri geometrice,set de 12 buc;
la 999 yeni(21,912066 RON) cu pisica aristocrata Marie(de la Disney) pe fond roz,set de 9 buc.
Sabana cu Barbie nu am gasit.
Ralu80 am luat dimensiunile tarcului de pe un site,mi-a stricat David centimetrul si nu am cu ce sa masor W1160×D1160×H610mm.
Eu pot sa trimit si tarc,nu imi e greu deloc numai ca pretul transportului e foarte mare fiind greu,10 kg. parca are,cum am spus i-am trimis unei prietene in Buc. ,aprox 400 RON a costat totul
piersicutele si mamicile.

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Ma gandeam eu ca va este dor de Alexei si va multumesc tuturor de aprecieri.
Sabina patura a devenit inutila de cand merge de-a busilea. Mai stau eu pe ea cand ma joc cu el sau se mai intinde sotul ca sa fie la nivelul copilului in rest...
Ancutex eu am luat covoras puzzle din Praktiker si a fost 33 RON DAR contine si parti micute pe care a trebuit sa le scot ca imi este frica sa nu inghita.
lucians sa speram ca vine inca un baietel care sa semene si cu mama . Cand? Nu pot sa iti zic precis dar cat de curand sper sa ma apuc de asta. Stai aproape de Moghioros? Ca noi acolo ne plimbam cand este frumos si ma gandeam ca ne putem vedea.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

buna dimineata
doniro nu trebuie sa-ti faci probleme cu indemnizatia. concediul de ingrijire (cic) se considera stagiu de cotizare (adica e acelasi lucru ca si cand ai fi la servici). totul este sa ai continuitate in cotizare, adica sa te intorci la servici imediat ce termini cic sau chiar inainte, sa nu ai zile pauza. poti sa stai si 1 luna doar, daca atat iti trebuie pana sa nasti. sper ca ti-am explicat bine. asa ca spor la bb 2
sabana am vazut ca si tu ii dai nan2. dar cand schimbam pe alt tip de nan? ca am vazut ca pe nan2 scrie ca e pt 6-7 luni. iar urmatorul e nan junior de la 1 an... sau n-am inteles eu bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Miruna in concluzie il lasi sigur pe parchet?
Nu ti-e teama ca raceste, sau ai incalzire prin pardoseala?

Legat de bb2, mie mi-a pierit cheful. Parca nu imi mai vine. In plus mi-e teama, ca voi face diferente intre copii.

Adas inca nu mi-am batut capul cu asta. Cred ca de la 1 an se da junior. Habar nu am.

Nu vrea nimeni cutia de cereale?

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.biroutraduceri.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Miruna, tare dragalas Alexei. Seamana cu tati super tare. Bravo ca te gandesti la bebe 2. Mie ca si Sabanei mi-a cam pierit cheful. Poate si pentru ca eu nu am nici un ajutor si sunt 24 sin 24 de ore cu Alexia. Bine ma mai ajuta sotul...dar imi lipseste o bunica ceva tare mult.
Sabana, si eu o las pe jos ca nu am incotro. In pat nu o mai pot tine ca in 2 min e la margine. In tarc sta jum de ora in picioare dupa care nu mai este bun, Jos ii place...Ieri am camuflat bine si am mers sa mananc in bucatarie..si ce credeti cand ma uit..Alexia ajunsese in bucatarie si i se parea tare interesanta gresia. Vroia sa o guste. Pe gresie nu pot sa o las ca mi-e frica sa nu se loveasca. Devine din ce in ce mai greu!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Fetelor ..sunteti cam putine la ..sau mi se pare mie ??

Noi cred ca ne pregatim sa devansam clasamentul fruntasilor
la capitolul DINTZOCI .
De 2 nopti am parte de multe urlete..si treziri ..
iar azi de dimineata ..am constatat 4 puncte albe pe gingia de sus ..
inca nu a pocnit nici un dintzoc ..
dar cred ca ...in citeva zile ..
vom fi "FOARTE DINTZOSI"

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPER DIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI

Aina Mihaela
Philip
Radu Ioan
Alexandru

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPER DIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

'neata fetele!
multumim pt urari si raspunsuri!
sotu' nu a gasit topfer 2 si am luat humana 2, o sa mai caut topfer k nu vad nici o inbunatatire pana acum...i-am dat combinat cum ati spus voi, sa vedem...
si Timi a fost maraita si nervoasa vreo 2 zile si am zis k ies dintii de sus dar vad k s-a calmat si dintii nu se vad...
de 2 zile am vazut k atunci cand e pe burtica ridica funduletul si isi baga un piciorus sub ea, deci ne pregatim si noi de alergat prin casa

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sabina da il las pur si simplu pe parchet. Nu am incalzire prin pardoseala si este chiar recisor, cel putin in living. Dar avand in vedere ca el cand sta pe parchet este intr-o permanenta miscare nu e nici o problema. In plus are tot timpul mainile si picioarele calde ceea ce ma face sa cred ca nu ii este frig.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Stefania multumesc frumos. O sa caut si eu pe aici. daca zic fetele, ca au vazut.

Sa vedeti ce am facut. Mi-am luat inima in dinti. am luat o plapuma, o patura si alte multe cu care am camuflat marginile, i-am intins toate play gimurile si jucariile, iar copchilul e happy pe jos. si merge cu spatele ca racul.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.biroutraduceri.com

Mergi la inceput