reactii ale bebeilor lasati cu bona
Raspunsuri - Pagina 2
tatiantudor spune:
Buna Dorsilia,
Eu am avut o bona timp de un an de zile, luata prin agentie. Cand am angajat-o avea o fisa la agentie in care erau trecute analizele. N-am avut prea mare incredere si i-am refacut analizele pe banii mei. Au iesit bune din fericire.
Dar nici prin cap nu mi-a trecut ca ar putea minti in fisa de la agentie, asupra profesiei pe care a avut-o anterior.
In fisa agentiei scria ca a fost asistenta de gradul 1 la un spital.
Dupa un an am dat-o afara pentru ca a inceput sa isi insuseasca obiecte din casa, fara sa ne spuna. Apoi m-am dus la spitalul respectiv sa vad daca lucrase acaolo ca asistenta. De unde! Fusese infirmiera si mai rau decat atat, i s-a desfacut contractul de munca tot pentru furt.
Asadar mare atentie: e bine sa verificati: analizele, job-ul anterior si referinte.
Bafta mare
Cu drag
Liana
http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru
mirciulix spune:
din nefericire, astazi a trebuit sa renunt la bona, din cauza ca Teo a inceput sa planga imediat ce a vazut-o, nu vroia sa se potoleasca nici la mine in brate, si a plans pana ce a vomitat... imediat ce a plecat a revenit la buna ei dispozitie obisnuita, doar ca nu ma lasa sa ma indepartez prea mult de ea. credeti ca s-ar putea sa nu o fi placut pe fata respectiva sau sa ma astept la aceste reactii indiferent de persoana care va veni sa stea cu ea?
mirciulix spune:
sigur, se pare ca deja ai contactat-o... bafta multa! sa stii ca pare o persoana foarte serioasa si mie chiar mi-a placut de ea, insa bubulina mea e mai dificila, se pare...
Witchie spune:
Noa, n-a fost sa fie ca vrea carte de munca:D
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...
Ioana75 spune:
mirciulix, imi pare rau, sper ca urmatoarea bona sa fie mai buna.
Cine stie cum pot gasi o firma in care sa-i fac bonei carte de munca? Eu ca persoana fizica nu vreau sa-i fac pentru ca nu am timp sa umblu lunar sa-i platesc taxele. Dar ma gindesc ca exista firme de contabilitate sau "de bone" care presetaza (oarecum ilegal
) aceasta activitate. Eu am intrebat pe mail la citeva firme dar nu am primit raspuns, dar poate daca as merge "la sigur" ar fi altceva.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
mirciulix spune:
ai incercat prin cunostinte care au firme? e cel mai probabil sa gasesti pe cineva dispus sa faca asta printre prieteni, ca strainii nu prea cred... scuze ca discutia a ajuns un pic off topic
Ioana75 spune:
Ma gindeam ca sint firme care fac asta contra unui comision lunar. Din pacate nu am prieteni cu firme ...
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
ilenutza spune:
Eu inca stau acasa cu Victor si vad zilnic in parc cum se poarta bonele cu copii.Cele mai multe nu dau 2 bani pe ei, ii pazesc doar sa nu se loveasca si asta inseamna ca stau cu gura nu fa aia, vino aici, unde te duci, etc.
Copii sunt muuult mai sensibili si daca ei nu i-a"priit" persoana aceea, asta e!si mie mi s-a intamplat sa nu fiu pe aceeasi lungime de unda cu cineva.Poate ca ea a simtit ceva.Nu te necaji, sunt sigura ca o sa gasesti persoana potrivita.
Eu l-am lasat pe V. doar de 3 ori cu o "bona" cateva ore si a fost OK.
Ile
20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash