Viata in Germania (42)
Raspunsuri - Pagina 25
zuzi.simona spune:
buna dimineata fetelor
e asa urat aici ca nu-mi vine sa ies din pat..
dar trebuie s-o duc pe Antonia la internat...norocul meu ca nu am plecat inca din santier si poate si Iustin sa mearga cu noi, nu-mi place sa conduc pe ploaie , si sunt 300 de km pana la Mannheim... dar cand om fi la Rotterdam ce ma fac?! 1000 km intr-o zi o sa ma darame...care-mi sunteti in cale? poate poposim pt. o
poza cu noi
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
zuzi.simona spune:
am uitat sa intreb care stiti programa scolara (vacantele) pt. scolile din Mannheim?
va pup
poza cu noi
mihaela_specht spune:
salutare
Carmi m-ai pus pe ganduri cu vaccinurile oare nu stie Dr.cate tre sa ia?pana acum a primit 6.ce e MMR-masern,mumps,röteln?la noi ultimele 2 au fost pt varizella,rujeola.oreion si röteln.
programul habar nu am cum se numeste frate-meu le-a trucat dar ii zic sa mi-l trimita si mie si ti-l trimit daca vrei.-
pupici
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
Carmi spune:
quote:
Originally posted by mihaela_specht
salutare
Carmi m-ai pus pe ganduri cu vaccinurile oare nu stie Dr.cate tre sa ia?pana acum a primit 6.ce e MMR-masern,mumps,röteln?la noi ultimele 2 au fost pt varizella,rujeola.oreion si röteln.
programul habar nu am cum se numeste frate-meu le-a trucat dar ii zic sa mi-l trimita si mie si ti-l trimit daca vrei.-
pupici
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Habar n-am de ce la voi e asa, mai ales ca stam in acelasi land, prietena mea din Berlin i-a facut fetei la fel ca aici, tot acum in martie au terminat.
Da, vreau programul, mersi mult.
La noi e furtuna, tare urat...
Dennis-puiu
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by zuzi.simona
am uitat sa intreb care stiti programa scolara (vacantele) pt. scolile din Mannheim?
va pup
poza cu noi
MA fiind Baden - Württemberg au urmatoarele Vacante si Zile de vacanta:
- Pasti/primavara 02.04-14.04
- 1.Mai/ Inaltarea 01.05/17.05
- Pfingsten 2007(Sarbatoarea Rusaliilor?!) 28.05-09.06
- Fonleichnahm 07.06
- Vara 2007 26.07.-08.09.
- Ziua DE 03.10
- Toamna 2007 29.10-03.11
- Ziua tuturor Sfintilor 01.11
- Craciun 2007/2008 24.12.2007-05.01.2008
zuzi.simona spune:
mersi alexandra, ti-am trimis si pm dar am vrut sa postez ca am pus poze noi, enjoy!
va pup
poza cu noi
poze diverse
Alina spune:
quote:
Originally posted by papadiequote:
Originally posted by Christel
Buna seara fetele,
Ce tip de zahar pudra imi recomandati, care sa contina si amidon? Imi trebuie pentru a face o pasta de zahar sa ornez un tortulet.
Multumesc.
eu as folosi martipan pt ornat.(pe care-l poti modela si colora cum vrei tu).
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Oana,
Tu ai probat martipanul colorat pt ornat?
Intreb pt ca stiam ca e cam moale,nu stiu cum ar "sta"pe vreo rochie de printese.A facut cineva tortul Barbie cu "rochie"de martipan?
Christel,
e o idee buna cu tortul buburuza la gradinita.Cred ca si fiica-mii i-ar place.Il faci tort de cioco?Noi serbam la gradi,joi,5 aprilie,chiar inainte de Pasti si vreau sa mai duc si un cos mare cu oua Kinder si nu vreau sa fie prea multa ciocolata .
Zuzisimona,pozele voastre sunt f frumoase.Mi-ar place si mie sa ma plimb cu vaporul .
Vorbiti de vaccinuri.Noi ne apropiem de MMR,la 5 ani,asa scrie in carnetul galben.Si voi l-ati facut tot la 5 ani?(Nu stiu de ce ramasesem cu ideea ca se face la virsta scolara.)
Seara frumoasa va doresc!
Alina
Alina spune:
Am vazut la alt subiect ca a nascut Gabrianah.
Felicitari mami de 3 baieti!
Sa va traiasca voinicelul si sa va aduca numai bucurii!
Alina
zuzunaki spune:
Carmi,
ai voie cu biberoane si lichide pt bb.Restul nu.
Noi avem musafiri,il sarbatorim pe Bubu care maine face 2 anisori!
Va pup
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
Carmi spune:
Mersi, Zuzunaki. Si voi tot cu Wizzair plecati? Sa-ti traiasca Bubu!!
Alina, si noua ne-a zis dr. ca ne mai vedem la vaccin la varsta scolara, da cand intreb mamele cu copii mai mari, ´varsta scolara´ e la 5 ani. Nu mai pricep nika.
Simona, frumoase pozele voastre, si barca si catelul
Gabrianah, felicitari !
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)