Viata in Germania (42)
Raspunsuri - Pagina 24
mamica dulce spune:
Buna fetele, ce mai faceti?Ati iesit la soare pana acum?Pe mine ma plimba fi-meu cu ceasurile pe la spielplatzuri..e frumos,nu zic nu,dar nici nu m-as supara sa mai iasa si cu tati
Azi insa am aflat ca se impute vremea in weekend si cica martea viitoare ninge Sper sa nu fie asa,ar fi pacat de floricele...
Vad ca vorbiti de prefixe..eu am 1&1 si pot suna cu toate pe care le gasesc pe www.teltarif.de . In plus am gratuit in festnetz,(adica platesc 9 euro si pot vorbi oricat)
Despre ce torturi vorbiti? Cu buburuza si albinutza,vreau si eu!! M-am uitat cu atentie dar n-am vazut nici o poza,nici un link.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
gabi66 spune:
Buna dimineata Deutschland!
Da, am iesit la soare, de 2 zile, ne bem cafeluta(de amiaza)in fata blocului.Intr-adevar au anuntat ca vom avea o a doua iarna inainte de Paste.Saracutele flori!
Cele care aveti alti Anbieteri nu puteti folosi billige Vohrwahlen.
Misha - tu trebuie sa fii primit de la Arcor un nr.special pt.Romania.Am stat si noi de vorba cu un Vertreter, dar atunci inca eram legati prin contract de Telecom, si a zis ca vom primi un alt numar, iar pt. Ro era in decembrie 6 ct/min.
Tumpi - cand ai incheiat contract cu Alice.Am mai discutat pe aici, au oferta de 14,9 e pt.500 min.cu Ro sau 19,9 e si vorbesti cat vrei.Pe langa abonam de 39,9 e pt.dsl...bla-bla.Un prieten are de o luna si nu e prea multumit ca nu se aude bine.A zis ca ii bruiaza Telecom-ul pe cei de la Alice.N-am vazut, nu pot sa bag man ain foc.
Si cum v-a zis Mihaela doar cei de la Telecom putem folosi prefixele.
Lili_ka - m-am uitat si la site-ul dat de tine, si la cel dat de mine.Da, in scris e totul perfect.Dar formez nr. si unde arata 1,50 ct/min tipa imi zice 4,5 sau la 2,1 imi zice 5,2(astea sunt 01035/010029).Doar 010012 corespunde.Asta este!
mihaela_specht spune:
Morgen Deutschland
am auzit si eu ca de azi se strica vremea ce pacat,nu a putut sa ramana asa.
fetele ce faceti de Pasti?mergeti in Romania.?eu in fiecare an am fost acasa de Pasti dar anul asta nu a primit sotu concediu,ca acasa nu-i niciunde de sarbatori.
pupici la toate
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
tumpi spune:
Salutare tuturor,
la noi e inca soare,sper sa mai fie asa si in we.
Nici noi nu mergem de Pasti in tara,dar voi incerca sa compensez,pregatind eu din taote ce facea si mama si vom pretrece Pastele alaturi de niste prieteni romani.
Gabi, noi avem ab. la Alice de aproape un an,de aici tarifele care nu corespund cu ce zici tu.
De bruiat, nu stiu ce sa zic, pana acum nu prea am avut pb, singura pb e ca ma mai aud eu uneori,dar asta mi se intampla cand sun in Romania.
Mamica dulce esti multumita de cei de la 1&1? ca si noi am vrea sa trecem la ei.
Va doresc un we insorit i linistit.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Carmi spune:
Oops, m-am uitat pe wetter.com si, dupa un weekend ploios, la noi vine zapada. Asta ca tot am facut eu curat la flori si le-am scos la aer, of.
Noi in curand plecam in Romania, sper ca macar acolo sa avem vreme frumoasa. Fug la dr. pentru ultimul vaccin al copilului, bine ca terminam cu ele...pentru o perioada.
Weekend minunat va doresc !
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
mihaela_specht spune:
carmi ce vaccin ii faci?noi ultimul l-am primit in noiembrie anul trecut si ne-a zis ca pana merge la scoala nu mai primeste nici unul.nu e la fel cu vaccinurile peste tot in Germania?
si la noi se raceste vremea nasol a fost asa bine toata saptamana.
pupici
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
zuzi.simona spune:
buna fetele!
gabi66, eu sunt angajata la firma noastra si oricum stau pe vapor cu sotul, nu imi pot lua ceva "la mal", iar pe tv nu inteleg nimic, ma uit la programele olandeze ca aia traduc ca si romanii , cu scris, si nu am probleme la filme, maj. sunt in engleza, si multe alte emisiuni...
asa ca , daca nu stiti un program care sa imi corecteze pronuntia, raman cu http://www.deutsch-lernen.com/learn-german-online/beginners, macar o sa stiu scrie corect!
si in duisburg vremea e naspa, azi am fost la mannheim de am luat-o pe antonia de la internat si acolo era soare si frumos....noi asteptam, speram ca de luni sa plecam spre olanda...
va pup
poza cu noi
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
tumpi spune:
Fetele, voi ati cumparat vreodata de aici urzici?
Macar sa stiu ca exista si ma duc la piata sa caut.
Mie-mi plac f mult si in perioada asta chiar tare bune ar fi.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
zuzi.simona spune:
eu nu stiu pe unde se tin pietele, dar noi am cules, pe unde am oprit, si aici pe langa santierul din duisburg am vazut; am facut salata, dar m-au intepat
va pup
poza cu noi
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
Carmi spune:
quote:
Originally posted by mihaela_specht
carmi ce vaccin ii faci?noi ultimul l-am primit in noiembrie anul trecut si ne-a zis ca pana merge la scoala nu mai primeste nici unul.nu e la fel cu vaccinurile peste tot in Germania?
si la noi se raceste vremea nasol a fost asa bine toata saptamana.
pupici
Dennis-puiu
I-a facut MMR-ul. Dar nu inteleg cum de ati terminat voi in noiembrie, avand in vedere ca baietii nostri sunt de aceeasi varsta. Noi le-am facut si pe cele suplimentare, poate d-aia, nu stiu ce sa zic. Oricum, bine ca am terminat cu ele. Si noua ne-a zis la fel dr., ca pana la varsta scolara - pauza.
Aici ploua si e frig. Gata cu primavara???
Fetele care ati fost de curand cu avionul, mai e valabila interdictia aia cu lichidele in bagajul de mana? Adica ma intereseaza daca pot lua lapte si apa pt. copil.
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
Edit sa te-ntreb cu ce program l-ai ´inaripat´pe Dennis, care e foarte, foarte frumusel.