Casnicutze sexyyyy (110)
Raspunsuri - Pagina 28
monica-elizabet spune:
fetelor(danelutza si miha)
si multam de lamuriri...eu sunt varza, nu prea apuc sa intru si prin alte parti
bine ca mi-ati zis ca altfel...ma trezeam la spartul targului![]()
am votat si eu sper sa fi facut bine, la cat de dusa sunt
am apasat pe 5 puncte si apoi pe sagetica aia din dreapta.
eu am dormit ca o valiza pana acum si acum trag de sotz sa mergem la tenis
cu forte proaspete
georgi, eu am baut un paharel cu martini rose si o berica cu maltz si de-aia m-a luat somnul...dar nu refuz...
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
doinabita spune:
Georgi si la noi maerge netul ca d....eu am dormit azi o gramada, afara batea vantul de te lua pe sus...net nu era, la tv nu imi convenea nimic, si am dormit pana m-am saturat de somn.Acum ai mei s-au culcat toti iar eu nu am somn...
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
monica-elizabet spune:
eu stau si ma uit la
si de cate ori il vad pe sotz ii zic:sotul e un lenes, sotul e un lenes
nu am mai plecat nicaieri
doina si eu am dormit azi ...cred ca o patesc si eu la noapte de nu o sa mai adorm
fa-ti un ceai de tei cu o linguritza de miere poate te apuca somnul eu asa imi fac si dorm ca un prunc![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004)
monica-elizabet spune:
aaa...acum ca stiu si eu de concurs...doina voi nua veti poza in concurs? pe ce pagina este?
monica
si ruxi(16 dec 2004)
doinabita spune:
Nu Monica, nu avem poze in concurs, una ca nu avem un aparat din ala ca sa descarci pozele in calculator, si a doua copii mei sunt mari(24 ani, 21 ani, 19 ani)Mi-am facut un ceai de tei dar l-am baut asa neindulcit ca nu imi place mierea...imi face probleme.O sa ma uit si eu la tv pe la filme pana imi revine somnul!Va astept maine cu cafeluta!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
georgi75 spune:
Nici io n-am somn.Dar eu n-am dormit dupa amiaza.Am baut cola si uite ce patesc acum...
mikiriki spune:

am ajuns acasa. mi-a facut sotzul o surpriza.
am fost pe malul Rinului am baut o cafea si-am mancat inghetzata. a fost o zi superba de primavara. terasele si strazile pline de adulti, copii, catei.
La un moment dat mi s-a facut foame si i-am zis sa mergem sa mancam undeva. ma ia de mana si incepe sa galopeze, eu cu cainele dupa mine, ne urcam in taxi si zice el acolo o strada. si mergem, si mergem si mai mergem.....ajungem intr-un loc uitat de lume sa zic asa, undeva la periferia orasului. intram in restaurant si.......aud romaneste. citesc meniul: scrie romaneste iar sub cel romanesc scrie in germana. ma uit la el zambind si-i zic:nu cred. mi-am dorit asta de atata timp si acum nu pot sa cred. sotzul: acum poti manca in sfarsit ciorba ta de burta bleah. ma uit la el si zic: moama de cand stept sa mananc ciorba de burta. vine ospatarul si eu o dau pe romaneste. ma intreaba: doamna nu doriti sa serviti o tzuiculitza inainte de masa? ooooo ba da.
am mancat romaneste, am baut romaneste si-am vorbit romaneste.
a fost cea mai frumoasa zi din viata mea de cand sunt aici. Doamne ajuta sa mai fie zile frumoase.
Gata, cred ca v-am facut capul calendar
Scuze.
Noapte buna celor care mergeti la culcare
Servici usor celor care merg maine la munca
Eu mai stau un pic treaza sa ma mai bucur putin ![]()
MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``
monica-elizabet spune:
wow,
pentru sotzul tau...si seara inca nu s-a terminat
![]()
ma bucur tare mult ca te-ai simtit bine, cred ca a fost intradevar placut
monica
si ruxi(16 dec 2004)
ange spune:
eu acum am ajuns acasa.
dimineata am fost sunata de o prietena care mi-a spus ca a venit soacra la ea si ca sa ma duc sa ma vada.Am fost si cand colo pe langa soacra
am avut si o surpriza.Mama mi-a trimis prin soacra asta un cadou de ziua mea.O felicitare si un lantic din aur cu bilute.Frumoas foc.Am plans de bucurie.Fac 35 de ani si mama mea scumpa a gasit ea o modalitate sa-mi faca o surpriza ca intotdeauna.Abia astept sa se faca "maine" sa o sun sa-i spun cat de mult o iubesc.
Ma duc sa-mi trag o bere in nas ca-s cam deprimata 
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."