Piticlonti de iulie - august 2004 (214)
Raspunsuri - Pagina 8
diana21 spune:
Liliana, imi pare rau din suflet pentur tine...nu stiu ce sa-ti zic...doar ca te imbratisez si te pupic!
Mitzura, ti-am dat PM, insa am uitat un amanunt. Da, intoleranta poate sa apara oricand, si, culmea, nu de fiecare data cand bea lapte. Poate sa aiba reactie muuuult mai tarziu, dupa mai multi litri bauti! De cele mai multe ori, la copii, apare din cauza unui tratament cu antibiotce, din cauza unui rotavirus, de ex., iar in cazurile astea este vorba de intoleranta temporara.
Am si eu niste...suparari...am inceput de vreo doua zile sa am sangerari, ciclul ar trebui sa-mi vina saptamana viitoare de-abia. Si ma mai doare si burta si parca e si putin balonata...Ce-o fi??? Stiu, acum o sa ma trimiteti la doctor, doar ca nu am timp zilele aste ca sunt singura acasa si vreau sa incerc sa aflu care ar putea fi cauza sangerarilor inainte sa ajung la dr pentru ca ma sperie destul de tare chestia asta. Iau si anticonceptionale, deci nu are cum sa fie vreo sarcina pierduta...
Ianca Printesica si Super Mamica
Ianca Nasturica
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
philip spune:
liliana, imi pare tare rau, dar te rugam sa mai intri pe aici sa-ti mai ridicam moralul. pupici si o imbratisare sincera
andreea, felicitari si sarcina usoara
diana, eu as zice ca e de la anticonceptionale, si mie mi s-a intamplat sa am sangerari, drept, nu de la pilulele pe care le am acum, dar...e o cauza
eu intrasem sa vi-l arat pe pupi cu "aui" (buba), si-a tras un pahar de plastic pe picior ca sa semene cu ghipsul lui tati:
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762390214719/photo/294928804259750951/22
a, si freza cu culoarea cea noua
va pup si va doresc numai bine
eu-s racita si-s ca o baba, nici nu m0as misca ca sa economisesc energie si pupi ne-a facut-o ca n-a dormit azi la pranz si e maraici. acusi il fugaresc la nani
philip
&andreea
szivarvany spune:

PAPADIE 
Sa ai parte de tot binele din lume, de multa sanatate, bucurii, impliniri, muuulta fericire, mult noroc si sa ti se implineasca toate visele, alaturi de cele doua minuni si de cei dragi !

Andries - felicitari ! Sa ai o sarcina usoara, dusa la termen si un bb sanatos ! 
Vrabiuta - merci de oferta, dar nu mai e loc in camera, am schimbat coltarul mandrei sa facem loc pt birou si nu am un` sa l pun ... dar e bestial, cred ca Lia se distreaza de minune cocotandu se. Merci frumos ink o data 
Kim - nu stiu dc, maghiara doar eu o vorbesc seara. Insa o taie mai bine. Romaneste insa spune totul corect, adik tata`so a spus uite pestele, la care ea, asta aseara, nu tati, sunt pestisorii k sunt multi-multi. Am ramas afis aman2, ca toata ziua nu a scos o vorba ... 
Pupici speciali dublelor mamici, sper sa aveti un we odihnitor ! 
Liliana - daca ai sti de cate ori ma gandesc la tine, la puterea pe care o ai, la optimismult tau !
Esti o luptatoare, sunt sigura ca DD te va ajuta si va avea grija de voi ! 
Un we frumos tuturor 
P.S. Deci poza cu Pupi e de colectie ! Cat de frumos e ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
g_ioana spune:

LA MULTI ANI PAPADIE,SANATATE,FERICIRE SI TOT CE-TI DORESTI!!
Liliana

si din partea mea multe imbratisari,imi pare tare rau....sa te refaci reede ca mai este putin si vine Adelutza!!!
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
polux spune:
La multi ani Oana, doamna cu nume de floare. Sa-ti aduca viata numai bucurii si fericire alaturi de minunile tale mici si frumoase.
Andreea mai dar tare frumos e Pupi, sa-ti traiasca. Nu mi-ai spus ce a-ti hotarat sa faceti cu pasapoartele pentru toamna.
Daria multumesc mult, si eu uneori ma mir cat de tare sunt, dar in acelasi timp ma gandesc cat de mult m-a schimbat viata.
Ioana gata ai inceput scoala?
Andries, multumesc pentru cuvintele tale, m-au linistit un pic, caci sotul ma batea la cap ca e ceva wrong cu mine din cauza varstei.
Si pentru ca este in natura omeneasca de a face haz de necaz, azi m-a inveselit Adeluta, indirect ca nu am vorbit cu ea. Cica a primit azi cadou de martisor de la cumnata mea, care o iubeste la nebunie, o bratara cu numele ei gravat pe ea...si fata mea in loc de sarut mana, multumesc intreba "si nelu, si atu"...adica si inelul si lantul unde sunt? Am incurcat-o. Asa ca mami de Romania (alias cumnata) a incurcat-o, ia promis ca pe acelea i le aduce iepurasul. De asa e cu vitelul care suge la mai multe vaci.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1
ina32 spune:
La multi ani duamna Papadie, sa fii sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii fetele!!!
Liliana-fruntea sus, stiu perfect cum e, dar trece si durerea pana la urma...
Andries-bravoooo, sa fiti sanatosi si sa decurga totul fara probleme!!!
Revin maine ca acu-s zombi, am avut o perioada mai stresanta si acu-s in refaceri...
roberta04 spune:
LA MULTI ANI, DRAGA NOASTRA PAPADIE!
Sa fii sanatoasa, sa fii in continuare o mama perfecta si sa-ti pastrezi mereu umorul tau inconfundabil!
carmenp spune:
papa, la multi ani! 
andries, felicitari pentru martisor, sarcina usoara si bebe sanatos!
liliana, imi pare rau, nu a fost sa fie... data viitoare!
n-am cetit, n-am vazut decit pozele cu pupi, promit sa recuperez miine. am reusit in schimb sa pun poze noi, pentru cine are timp
http://entertainment.webshots.com/album/557988121RnreBl
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
philip spune:
salutare
so, pupi n-a facut nani ieri la pranz, pe la 7 adormea pe canapea asa ca a vrut la nani. bun, la 9 cine tipa dupa mami ca din gura de sarpe, al meu copil care vomase tooot patul. l-am adus cu noi in pat si pana pe la 12 a mai vomat de 4 ori, de am spalat azi noapte si azi toate asternuturile si prosoapele din casa. dimineata il intreb ce-a avut aseara, de ce i-a fost rau iar el "I don't know..." azi am lasat-o mai moale cu papa si pare ok, dar iar n-a facut nani si ma gandesc sa-l culc mai devreme, sper sa nu mai avem surprize
liliana, sorry ca am uitat sa raspuns, eu am trimis actele pt pasaport de atunci, sotul va calatori cu pasaportul american. asemenea pupi. heheheh, da' sa stii ca imi place adelutza, descurcareata nu gluma
am vazut tuzcurei frumusei, dar nu'j cine-i nenea ala din pat, hei, carmen, ce-i cu menaje-ul asta a trois?
papadie, la multi ani norocosi mai cu intarziere ca, deh, azi am impaturit toate rufele din casa :)
nu va zic ca mie mi-era rau tare ieri, am zis ca-s racita dar azi nu mai aveam nimic, ma ustura rau in gat si cand colo m-am intoxicat de la o porcarie de spray cu care am curatat baia vineri seara, tot gatul mi-e rosu, se vad vinisoare de sange sparte peste tot si aveam o usturime. ei, da' las' caincepe o saptamana noua mai buna
sper, pt toata lumea!
philip
&andreea
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor
Papa la multi ani!! sa fii sanatoasa si fericitaaaa!! 

la multi ani Andreea!!!! te pupam cu mult drag si te mai asteptam pe aici! 

Liliana imi pare tare rau. data viitoare va fi mai bine! mai ales ca dupa asta se zice ca ramai mult mai usor. nasul sus, totul va fi mai bine! pupici si Adelutei! 
Andries tie muuulte felicitari pentru martisor, e intr-adevar tare tare frumos! tinem pumnii sa fie totul ok de data asta.
Olivia, nu, nici noi. dar eu sunt fericita ca zice cuvinte mai grele si le si tine minte. poate n-o fi el in viata so much of a talker
. pupici. ati luat plastilina colorata de la azin? bravooo! la noi e in top....de vreo 3 luni, ii place teribil de mult.
Ioana e tare draguta Maria in fotoliul ei cel nou.
Andree de pupi imi place noua ta freza! imi pare rau de patania de ieri seara.....sa nu se mai repete!
sa vi-l mai laud pe Pat ca face niste turnuri tare alambicate din cuburi....si pe culori
. si pupa toate fetele cunoscute pe care le intalneste. cu asta am cam cam incurcat-o....
.
o saptamana usoara si insorita tuturor!