Piticlonti de iulie - august 2004 (214)
Raspunsuri - Pagina 7
Andries spune:
Multumesc mult!! da imi doream de mult si acum ma simt nu stiu cum sa spun...dar FOARTE GRAVIDA!! ![]()
Andries
kim222 spune:
Adela eu cred ca scaunele modificate ar putea fi de la giardia...si cu siguranta durerile de burtica sint in legatura...De curiozitate te intreb...Tudor a baut apa de la chiuveta?
vrabiuta spune:
andries - felicitari pentru un martisor asa de special!!!! sarcina usoara!!!
apropos de vorbit, la noi toate persoanele de gen masculin sunt "oamenul"!!! pentru ca a invatat mai intai cuvantul "oameni" si-a facut propria ei forma de singular "oamenul".
de dimineata imi vorbeste in diminutive - omletuta, cascavalut, inelus cu diamantel... nu stiu de unde, ca noi nu vorbim asa, dar e haioasa oricum. mai uit de cat imi e de somn... oare cum o fi sa te trezesti in weekend dupa ora 9? ca eu la 6 jumate faceam omleta 
g_ioana spune:
Andries supermartisorul,felicitariii!!!!!!!!

Daria noi am cumparat "fotoliu" de la Billa.
pupici
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
vrabiuta spune:
daria - noi l-am luat de la un magazin de jucarii din dr taberei. aveau cu dora the explorer (ca al gorodicii mici si dragalase), cu strawberry shortcake (ca al liei; sau charlotte aux fraises), cu shrek, cu spiderman. daca vrei pot sa iti iau, dar sa imi spui cum ti-l trimit. nu are pompa inclusa, ar putea fi o problema (noi am folosit pompa de la fotoliul mare, cel argintiu).
un weekend frumos tuturor!
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by vrabiuta
daria - noi l-am luat de la un magazin de jucarii din dr taberei. aveau cu dora the explorer (ca al gorodicii mici si dragalase), cu strawberry shortcake (ca al liei; sau charlotte aux fraises), cu shrek, cu spiderman. daca vrei pot sa iti iau, dar sa imi spui cum ti-l trimit. nu are pompa inclusa, ar putea fi o problema (noi am folosit pompa de la fotoliul mare, cel argintiu).
un weekend frumos tuturor!
este intr-adevar o problema,noi l-am umflat cu randul, de ma durea capul de atata umflat
,io am crezut ca spatarul vine prea in fatza ca nu l-am umflat binesa avem un week-end frumos,noi ne pregatim sa iesim afara ca-i soare
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
polux spune:
Andries felicitari.
Multumesc de intrebari fetelor, din pacate nu sunt bine nici eu si nici bebe. Care bebe am aflat azi ca nu mai este. Iar eu ma simt rau de tot, ca de 2 zile am luat si o raceala sora cu moartea. Asa ca acum nu stiu de ce imi e rau, de la raceala sau de la...caci chiuretaj nu am facut inca, doctora mi-a spus sa mai repetam ecoul peste o saptamana.
Imi cer scuze daca o sa scriu mai sporadic, dar sincer nu credeam ca ma va afecta ata de mult, sunt cu moralul la pamant.
Va pup si va doresc un weekend placut.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1
Andries spune:
Oh Liliana, imi pare tare, tare rau.. stiu prin ce treci pentru ca si eu asta-vara am pierdut o sarcina in 8 saptamani, oprita in evolutie, si-mi era foarte rau, ma durea capul, burta, tot, nu puteam sa merg pe strada, bine ca in general in sarcina aia totul a mers prost din prima zi.
Abia dupa ce m-am chiuretat mi-am revenit, caci prima suspiciune a fost la 6 saptamanni cand la eco nu au aparut batai ale cordului fetal, dar tot asa, am zis sa mai asteptam, sa vedem, poate se dezvolta mai greu.. etc si peste 2 saptamani eram umflata ca o balena, o splina imensa si o hemoragie puternica, ce mai dupa chiuretaj a doua zi am inceput sa ma simt bine.
Am plans de m-am umflat, dar ceea ce m-a consolat a fost ca poate oul nu era bun si decat un copil cu probleme, mai bine o sarcina pierduta!! Nu stiu cum as putea sa te consolez mai bine... pana la urma asta e .. mersul vietii nu prea avem noi cum sa-l schimbam, nu suntem decat oameni. Eu oricum atunci am luat decizia ca mai incerc cel putin o data si uite ca de data asta semnele sunt mai bune...vei vedea ca si pe strada ta o sa rasara soarele!! 
Andries