Piticlonti de iulie - august 2004 (214)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Haaalt, am admirat o Gorodica super frumoasa si cocheta.
Daaar, ziceti mi pls de unde aveti acel fotoliu super bengos ? Se poate comanda pe net ???

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andrea (amironeanu), ti-am trimis pm poate o suni pe nora in we, pliz!
edit, fetili nu am cetit de doo zile ca-s cufundata rau printre dosare, promit sa recuperez duminica seara cind ma intorc de la ilinca. we placut tuturor!

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

tot io c-am uitat principalu` lucru:
papa, multi ani fericiti alaturi de cei dragi tie! toate gindurile bune de la tot stolu`

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

io-s cobza, muci, nas infundat, durere naprasnica de cap si rosu-n gat, Dani tot pe acolo, amigdale umflate, si rosii, antibiotice, etc. Nu stiu Andreea ce va face, ea e tot fornaita.Port masca pe figura dar nu stiu cat o pot proteja, Dani si eu stranutam ca toti dracii. Il tin eu mai departe de ea, dar ....nu pot sa-l izolez complet si nici pe ea.

asta e...revin cand om avea zile mai bune. Acum imi vine sa-mi fac o freza noua la vena

sanatate tuturor si LMA sarbatoritilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

lia - hai ca trec toate! mai rele sa nu fie! garantat intr-o saptamana scapati de viroza, cu putin chin dar ce sa facem... asa cresc puii mari! cum ar zice buha, in povestile cu winnie pooh, "capul sus si toate celelalte!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

mai fetelor, nimic nu merge bine de cand ne-am mutat aici...ce sa fie? incep s-o iau razna, dar ma gandesc ca apartamentul asta are ceva in el...mai rau? da...se poate, dar mai bine nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

se poate si mai bine. dar cand ai doi copilasi mici si nici un ajutor... este greu sa mergi spre mai bine. ai nevoie de ajutor. astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

'neata....
Pe 29 avem oricum programare pt rapelul de hep. A..si atunci voi discuta!
Am fost la "azin"(magazin)...si am cumparat ceva interesant..dough colorat...si forme...distractie mare!Pe voi va inebunesc copii sa mergeti la "azin"...pe noi DA! Nu conteaza ce azin este..
Aseara la 9 ..ne-am albit din nou ..cutremur..again...Niciodata in acesti 7 ani nu am simtit atit de puternic doua cutremure ..in doar 1 saptamina..

Alice am dat si eu comanda in Ro...nu am inteles insa...este in romana..ca eu asta as dori...Noroc ca tu poti sa-ti ajusetzi programul...altfel gradinita ar scrie pe voi!Cind mergeti la dermatolog?
Roxi nici voi nu evoluati rapid?
Daria din ce spui tu...nu cred ca ai motive de ingrijorare..Dar cum de stie maghiara mai bine? O aude mai des?
Moniclue bestiale fazele cu primaria!!! S-a intros si amica mea la IFA dupa 2 anid e CIC...am s-o intreb daca te cunoaste! Colesterolul nu are legatura cred eu cu sarcina..dar nu uita ca colesterolul de 2 tipuri..cel pe care-l introducem noi in organism..si cel produs de organism...Eu zic sa nu te stresezi..decit dupa ce se termina sarcina..si poti tine o dieta. Ce stiu eu ca ajuta sint capsulele de usturoi si de Omega 3 fish oil.
Andrea in cite saptamini esti?..si schimba si tu ..Alba ca Zapada aia!
Ioana va pregatiti de plaja!!!O ducle Mariuca! Cit distonocalm ai folosit pina acum?
Felicia imi pare sincer rau..credeam ca la Timisoara este ..mai altfel...V-ati mai adaptat? Ce planuri aveti? Astept poze cu Liviu!

ma duc la munci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

lume, lume... ieri seara am primit un martisor cu totul special, unul cu doua liniute!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andries....wow...asta da martisor!!!!!Ma bucur pentru tine!

Mergi la inceput