Aspirante optimiste >20 ani(62)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ancutz am facut ieri si mai fac duminica, daca nu apar pana atunci uratii Mi-am mai cumparat un sure check si-l tin pregatit

Nushulici am simptome de ciclu. Aproape ca mi-i si frica sa mai merg la wc, sa nu cumva sa-mi inceapa a curge Ufff! SI ma doare si burta, nu mereu, dar cat sa-mi aminteasca de CM ca poate veni oricand

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

laura eu am doar sanii un pic mariti nedurerosi in rest nimic,....oare iar imi inchipui?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Gina, ti-am vazut pozele, sunteti niste frumosi si Maria o dragalasenie, ca si finutza, de altfel.
Alyx, felicitari pentru reusita.
Monica, vin cu niste completari. Si sotul meu are probleme cu mobilitatea si mai ia si Tribulus terrensis (aici am gasit si cu ginseng si damiana) si Maca. Din cate stiu in Ro tribulus se poate gasi in compozitia produsului Power Potent.
Laurici, Nushu, sa nu mai vedeti rosu vreo 9 luni!!!

Olivia
Asteptam pe bebe
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Teo le-am vazut!!!Frumoase poze.Ce scumpe sunt fetitele!!!
Bine ca ai reusit sa le pui.

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica11 spune:

MULTUMESC fetelor din suflet..mi-au dat lacrimile cand am vazut cate atzi scris..OLIVIA multumesc foarte mult pentru tratament.
Luni trebuie sa faca analiza de testosteron si prolactina si apoi sa-i dea doctoritza ceva tratament...eu is un pic deprimata si incerc sa-mi revin cat de repede sa-l incurajez si pe el..e cam trist

sper sa ne ajute DD sa avem copii
monica

asteptam gemanutii Matei si Daria
http://tt.lilypie.com/wV0lm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor mi-a aparut herpes!!!!Am citit ca e periculos in sarcina!!!!Voi ce stiti desprea asta???Iara m-am nelinistit!!!!!

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Neata fetelor!
Ramo, eu am citit ca e periculos la nastere, ca se poate infecta.
Si eu am mai mereu herpes, am luat tratament si cat a tinut tratamentul nu a mai iesit, apoi iar a iesit.
Poate stie vreuna dintre fete vreo reteta naturista ceva, ca eu nu am idee.
Pupici la burtici si la viitoarele burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

quote:
Originally posted by kalos

Alyx FELICITARI!!! Sa ai un sanatos si sa va aduca numai bucurii!

Ce vitamine i-a dat sotului tau?

Bebica te asteptam
http://tt.lilypie.com/czYrp2.png

I-a dat VITAMAX, una pe zi timp de 10 zile, dar, asa cum am spus, in combinatie cu antibiotic si antiinflamator. spunea dr mea ca orice infectie cat de mica poate influenta mobilitatea spermatozoizilor. chiar si un tratament cu antiinflamator pe termen mai lung poate influenta negativ. de asta, din punctul meu de vedere, este nevoie de sfatul medicului. ca al meu sot s-a dus la urolog cu rezultatul si din punctul lui de vedere era ok. dar pana la urma nu era ok.
multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ramo, si eu stiu ca si Blanche, e periculos daca apare cand trebuie sa nasti, dar daca faci cezariana nu mai e problema. Eu cand imi apare, ma dau cu Aciclovir si trece repede.

Olivia
Asteptam pe bebe
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

luara ioana se pare ca in orasul nostru vor sa dea navala uratii, dar noi nu-i lasam, nu-i asa?ne luptam cu ei.
si eu am exact aceleasi simtome ca tine, ma tot duc la baie sa vad vreo pata.de teama sa nu-mi vina nu am fost nici ieri la aerobic.si eu am facut ca si tine test ieri.meergem impreuna la odisee?
ramonica eu nu stiu nimic de herpesuri, sorry, dar cautam pe net daca vrei.
Monica, capul sus
eu sunt nervoasa pe 2 dintre colegii mei de birou care sunt neff, nu vorbesc nu stiu ce au.poate ii iau la bataie.or fi stresati ca nu-mi vin mie uratii?
spor la treburi

"Viata aceasta s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care o speram, dar cat
timp suntem aici putem de asemenea sa dansam.Amintiti-va asta: nu ne mai
putem intoarce niciodata inapoi, acesta e singurul spectacol pe care il
jucam."

Mergi la inceput