Ti-ai ales baba?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Daca baba mea a fost pe 4 si afara a fost soare de dimineata, apoi a inceput sa bata vantul, a dat si o ploaie zdavana, apoi airasi vant, ba nori, ba soare...Oare cum o fi? De bine sau de rau?
Parca am scris despre viata mea de pana acum...

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicalin spune:

baba mea e pe 7 martie.de vreo trei ani imi pun aceeasi zi si e frumos mereu afara,oi fi de treabasa vad maine daca m-am facut mai rea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Sa nu ziceti ca sunt dusa (de fapt sunt, ce sa mai...) azi a fost baba mea! Poate sa-mi spuna si mie cineva cum a fost vremea in Bucuresti? Ca fetei mele ii iese un incisiv si are si ceva raceala si a chitait non-stop... nu m-am uitat pe geam.
merci!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by J G

Sa nu ziceti ca sunt dusa (de fapt sunt, ce sa mai...) azi a fost baba mea! Poate sa-mi spuna si mie cineva cum a fost vremea in Bucuresti? Ca fetei mele ii iese un incisiv si are si ceva raceala si a chitait non-stop... nu m-am uitat pe geam.
merci!

A fost super cald si un cer asa de senin....k-lumea baba ta...sper sa fie la fel si a mea maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Merci Catalynaa, bafta maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Solutia mea de back up (baba pe 7) parca e cea buna.
Niciodata de fapt nu m a reprezentat alt numar mai bine (chiar ziua mea de nastere, 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Voi chiar credeti in babe sau e doar un obicei pe care il pastrati sau e mai mult amuzament?

Intrebarea e cat se poate de serioasa pentru ca eu ba uit, ba nu pun pret si ma trezesc ca a mai trecut un an fara sa am o baba a mea, dar daca baba e in functie de ziua nasterii inseamna ca m-a ales ea pe mine si nu mai conteaza ca am uitat ca ea exista oricum.

Eli cu Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput