prietenul meu poarta lenjerie de dama
Raspunsuri - Pagina 3
ymcar spune:
Pai macar afla! si stie cum sta! E mai bine sa alfe altfel peste 3 ani, o nunta si 2 copii?!!!
vandal spune:
Uita-l....baiatu e un amestec de transsexual si submisive....Nu va dispare...asta nu e o pasarica/fantezie de moment. La un moment dat e foarte posibil sa faca pasul catre schimbare de sex.
Pune cruce si vezi-ti de drum...
Mik spune:
Nu mai pot de ris !
Mie nu mi se pare grav deloc (de aici pin sa-l faci ou cu otet, ca homo, e bisex sau transsex) e cale luuunga.
Da' daca colectioneaza papusi sau trenulete il mai tii ?
Sunt perfect de acord cu Gabi_K, asta nu e decit un mic detaliu si ca alte lucruri sunt cu adevarat importante.
Complet off topic, fizic cum arata ? E inalt, brun ?
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
Guestus spune:
quote:
Originally posted by vandal
Uita-l....baiatu e un amestec de transsexual si submisive....Nu va dispare...asta nu e o pasarica/fantezie de moment. La un moment dat e foarte posibil sa faca pasul catre schimbare de sex.
nu inteleg nimic...deci e submisiv ...nu dispare...si apoi isi schimba sexu!
cum vine asta?
Mik spune:
quote:
"Daca spui tu, bibicule"
I.L. Caragiale
Luna1 spune:
Ce atata tura vura? Discuta cu omul fara sa devii o amenintare (altfel nu vei putea trai cu gandul asta langa el), vezi unde se situeaza aceasta fantezie a lui (trecut, prezent sau viitor), vezi daca poti trai cu ea sau daca poate el trai fara ea si gata. Sunt atatea lucruri mult mai grave ce se pot intampla intr-o relatie.
Am o prietena care dupa vreo un an de relatie s-a trezit cu prietenul ca dorea sa o vare prin locuri nepermise (din pct ei de vedere), a discutat cu el, i-a explcat ca nu e pe lista ei de fantezii, omul a inteles, nici nu alearga dupa altele care i-ar putea oferii asa ceva iar acum 5 ani mai tarziu sunt casatoriti si fericiti. Normal ca ea a fost socata a doua zi, mi-a zis tot sub forma de "langa ce pervers traiesc" insa analizand situatia la rece a inteles ca totusi nu e dracu atat de negru.
Luna 16 sapt +Cosmin
Elise spune:
quote:
Originally posted by Mik
N
Mie nu mi se pare grav deloc (de aici pin sa-l faci ou cu otet, ca homo, e bisex sau transsex) e cale luuunga.
Da' daca colectioneaza papusi sau trenulete il mai tii ?
corect... ba chiar ai niste avantaje.
al tau n-o sa te intrebe niciodata "da' ce-ti trebuie" cele mai glamour desuuri
Elise & BBLisa
Guestus spune:
Yo cred ca tipu e creativ...in loc de ala ce apare mereu cu chilotii pina la genunchi, sosete albe.. si cu maieul cu gaurele ....este mai kinki sa ai unu ce varieaza echipamentul.
vandal spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
nu inteleg nimic...deci e submisiv ...nu dispare...si apoi isi schimba sexu!
cum vine asta?
OK...m-am exprimat gresit...
Baiatu are 2 probleme (se pare)
1. Crossdressing
Ii place sa se imbrace cu lenjerie de dame. Problema ca atara este o fantezie care se poate tranforma (daca nu e deja in stadiul ala) intr-o comportare de tip compulsiv. Daca mai e legata si de sex atunci treaba pute (daca domnul se imbraca cu lenjeria de dama si apoi are relatia sexuala - normala sau vezi mai jos)..
2. Submisiv
Asta e o derivatie sexuala in care relatia de tip sexual se manifesta intre 2 persoane dominator - submisiv si unde impulsiile sexuale sint transmise/simtite prin durere fizica sau psihica (umilirea persoanei submisive de catre dominator).
_
Exista persoane care se limiteaza la crossdressing si nu merg mai departe cu fantezi. O parte din ele insa se indreapta spre transsexualitate si chiar schimbare de sex.
Fa un search google/wikipedia pentru crossdressing/transsexuality/ sexual domination / etc.
Guestus spune:
"Fa un search google/wikipedia pentru crossdressing/transsexuality/ sexual domination / etc."
sigur ca da...sa ma prinda aia de la computere la ce ma uit yo.