cine crede in fantome???
o sa ziceti ca sunt nebuna,dar am auzit oameni spunand ca au fantome in casa,sau ca au chiar vazut fantome in diferite locuri cu energie negativa...sentimentul ala,ca ti se ridica parul in cap,apare uneori din senin cand esti intr-un anumit loc.Care o fi explicatia,cand te trec sudorile pe spinare,asa,din senin?
Raspunsuri
Guestus spune:
Ai antena vodafone cocotata pe bloc.....sau vecini cu parabolice?
Ce telefon mobil ai?
ladyJ spune:
Ce telefon mobil am?unul de care tu nici macar nu ai auzit
daca nu ai nimic de zis la subiect,atunci taci.
Ei,ei...
Miramar spune:
LadyJ no ofense dar eu cred ca Guestus chiar era on topic. Nu inteleg de ce te-ai ratoit asa la el.
Antenele parabolice, cele de telefonie mobila te influenteaza negativ si de aici ideea cu energiile negative.
Ca sa nu mai zic ca nu vad ce interes personal ar putea avea el in a afla tipul telefonului tau mobil. Si ma rog ce-ar face el cu informatia asta?!
codruta_grg spune:
Dar antenele de la Orange nu pot fi, doar de la Vodafone?
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
ladyJ spune:
Miramar,de aceea m-am ratoit ca m-a intrebat ce telefon mobil am,si nu am vazut legatura cu subiectul.Cum spui,nu inteleg de ce acest lucru ar interesa,sau ar conta.
Ma rog...
Nu stiam ca aceste antene au energii negative,stiam o chestie cu cimpul magnetic,alte nebunii ce nu tin neaparat de energiile negative la care ma refeream eu.
Sa-ti povestesc o chestie:cunosc o persoana care simte aceste energii incredibil de bine.S-a dus odata sa cumpere o casa.La intrarea in casa impreuna cu agentul imobiliar,s-a oprit omul brusc si a simtit asa o chestie...o apasare,transpirase,i se facuse pielea de gaina.oricum o stare ciudata si inexplicabila.
Agentul nu avea nimic.
Omul s-a interesat dupa aceea cui i-a apartinut casa.A aflat cui.Unei femei care a fost ucisa chiar in casa,cu cateva luni in urma.Macel,nu alta.
La acest gen de energii ma refeream,nu vi s-a intamplat niciodata sa aveti stari ciudate sau,dimpotriva,sa va simtiti foarte bine in compania unui necunoscut?Tot de energie e vorba.
pe mine m-a uimit povestea,si nu e singura de acest gen auzita.
Motiv pt care am intrebat si eu pe forum.....poate mai sunt unii carora li s-a intamplat asa ceva.
Stiu ca suna a SF,dar nu este..
<multa sanatate!!!!
xenocid spune:
quote:
Originally posted by ladyJ
S-a dus odata sa cumpere o casa.La intrarea in casa impreuna cu agentul imobiliar,s-a oprit omul brusc si a simtit asa o chestie...o apasare,transpirase,i se facuse pielea de gaina.oricum o stare ciudata si inexplicabila.
Agentul ii comunicase comisionul
sirimie spune:
quote:
Originally posted by Miramar
Antenele parabolice, cele de telefonie mobila te influenteaza negativ si de aici ideea cu energiile negative.
Poti sa argumentezi de ce te influenteaza negativ antenele de telefonie mobila?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
ladyJ spune:
Uitasem de subiectul asta deja....
oricum se pare ca nimeni nu a mai auzit de fantome,nimeni n-a vazut vreuna.Doar Guestus le asociaza cu antenele de pe bloc si cu mobilul
Sanatate si numai bine.
ladyJ
Seablack spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
Originally posted by ladyJ
S-a dus odata sa cumpere o casa.La intrarea in casa impreuna cu agentul imobiliar,s-a oprit omul brusc si a simtit asa o chestie...o apasare,transpirase,i se facuse pielea de gaina.oricum o stare ciudata si inexplicabila.
Agentul ii comunicase comisionul