Ce vor barbatii ?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Sotul meu mi-a zis asa: "Barbatii vor ceea ce vor si femeile: sa se simta iubiti".

Iaca...


Felicia

Poze cu noi si vacantele noastre

************************************************
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.




Interesant raspuns. Restul au fost minunate, eu una am pus pret mai mult pe ce au zis Mariusi si Alex, chiar la ce a zis Alex ma gandeam si eu in timp ce citeam raspunsurile... adica pe ei de ce i-ar interesa ce ne dorim noi?!

Raspunsul de mai sus, simplu de altfel, la prima vedere te face sa zici, "ia uite ce putin isi doresc barbatii!" Dar eu stau si ma intreb: ce ii face pe ei sa se simta iubiti? O vorba buna spusa la momentul potrivit, o partida de sex cand au nevoie de ea, o mancare buna-buna atunci cand le e foame??? Pe noi, femeile, ce ne face sa ne simtim iubite? Eu inca nu stiu foarte sigur. Noroc ca totusi simt ca sunt iubita, fara sa imi mai pun problema de ce...

Barbatii ar trebui sa spuna ce vor, ca femeile aici nu pot face altceva decat sa isi dea cu parerea cam ce cred ele ca isi doresc barbatii... dupa ce?! Dupa manifestarile lor exterioare. Care mai intotdeauna ascund dorintele lor cele mai profunde si adevarate, de frica de a nu fi luati peste picior, raniti, de a fi loviti in punctele lor cele mai sensibile. Ei nu sunt la fel de vorbareti ca noi, ei nu doresc azi ceva, obtin, iar maine vor altceva. Si nu ma refer la chestii materiale, precum un telefon, un aparat foto, un calculator... etc, pe care poate ca le schimba ca pe ciorapi! Eu cred ca barbatii vor mai intai de toate o familie. Na, ca am spus si eu ce cred despre ei. Cred ca ei doresc caldura unui suflet de femeie mai mult decat libertatea pe care au avut-o intre perioada desprinderii de mama si gasirea sufletului pereche. Vor mai multa libertate decat noi in cadrul unei familii deja formate? Poate da, poate nu. Zilele astea mi-am tot pus intrebarea asta. Poate ca tot atata libertate ne dorim si chiar avem si noi. Insa ei nu ne bat la cap atat de mult, ei nu ne solicita atat de mult atentia cum o facem noi. Cred ca de fapt noi ne dorim mai mult decat ei sa avem langa noi niste sclavi, care sa fie mereu la dispozitia noastra. Cerem mult din partea lor, de asta vine strigatul lor disperat prin care cer mai multa libertate. Ei nu ne cer noua asta, ei abia asteapta ca noi sa ne ocupam de noi insene, ca sa poata si ei sa faca la fel!

Ce vor barbatii? Poate ca vor ca femeia sa redevina Femeie. Macar de 8 Martie! La multi ani!

Gandacel 33+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

quote:
Originally posted by marius

Cel mai mult imi doresc fair play, mai putine pretentii si mai mult efort, sau mai exact pretentii pe masura efortului personal, sa nu se scurga banii din mana stiu eu cui, sau sa se scurga daca si numai daca ii si obtine in egala masura, sa se gandeasca si la ziua de maine la fel de obiectiv ca si la ziua de azi, sa "nu uite" ca e mult mai usor sa depreciezi efortul altuia decat sa depui efortul tu ca si persoana, sa fie mai ordonata, sa nu tot strang dupa stiu eu cine in fiecare zi again and again pana mi se acreste, sa nu gasesc la nesfasit vasele murdare aruncate in chiuveta asteptand... sa fie spalate again and again ever and forever.... sa nu reprezinte o fapta demna de medalie honoris causa daca la o adica se gaseste o mancare calda proaspata pe masa, sa nu se gateasca cate 10 litri de ciorba ca sa fie pe 7 zile si daca nu se consuma atunci sa se arunce in paralel cu vesnica afirmatie, eu v-am gatit n-ati mancat tot, asa ca "pa" altceva nu va fac.... si pot sa continui.... lista poate sa fie muuult mai lunga.

E loc de mai bine... destul la o adica. No offence!

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006



Minunata lista.... of, Doamne, ce clar ai surprins ce vor... femeile! Marius, esti sigur ca esti barbat( -(minus) invocata ciroba de 10 litri pentru 7 zile!)? Chiar daca esti barbat, uite de Ziua Femeii!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Eu cunosc un tip care sta de aproape doi ani cu o femeie infecta doar din cauza ca "merge treaba la pat" si "ea este de casa, gateste excelent".

Poate ca ar trebui sa ne luam dupa vorba aia care spune ca barbatii nu cunosc decat doua stari de baza: horny si hungry. Si sa le dam din belsug din amandoua, sa verificam daca e sau nu asa.


Felicia

Poze cu noi si vacantele noastre

************************************************
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by MissParker

barbatii nu cunosc decat doua stari de baza: horny si hungry.




de mare angajament remarca, si perfect valabila, iata dragi femei ce-si doresc barbatii....pe cele care-s interesate de acest aspect, ca mie una mi-e paralel ce-si doreste sotul si stapanul meu

fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

E si Dumneavostra acum Doamna invatatoare!
din nefericire nu pot scrie cu caractere romanesti si ar fi iesit un incredere ,deci m-am riscat sa scriu cu A, siiic!
[/quote]
Cei patru evanghelisti sunt 3: Luca si Matei
Adica cei 5A sunt 4. Încredere se scrie cu î



_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Annais
[/quote]

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Originally posted by Gandacel
Vor mai multa libertate decat noi in cadrul unei familii deja formate? Poate da, poate nu. Zilele astea mi-am tot pus intrebarea asta. Poate ca tot atata libertate ne dorim si chiar avem si noi. Insa ei nu ne bat la cap atat de mult, ei nu ne solicita atat de mult atentia cum o facem noi. Cred ca de fapt noi ne dorim mai mult decat ei sa avem langa noi niste sclavi, care sa fie mereu la dispozitia noastra. Cerem mult din partea lor, de asta vine strigatul lor disperat prin care cer mai multa libertate. Ei nu ne cer noua asta, ei abia asteapta ca noi sa ne ocupam de noi insene, ca sa poata si ei sa faca la fel!




Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

De fapt, pana la urma si barbatii vor ce vrem si noi, numai ca au alte modalitati de, hai sa zicem, exprimare: in timp ce noi, femeile, am reusit sa umplem 4 pagini de pareri, unele pro, altele contra ,referindu-ne la o singura afirmatie, si am convingerea intima ca vom ami umple inca vreo 4 pagini, in acelasi fel, ei sunt mai pragmatici si ne spun: vreau sa fiu luat in seama asa cum sunt eu, nu cum ma vezi tu, partenera mea sau cum ai vrea tu sa fiu(aici intervine modelul mental al fiecarei sotii/prietene!). In timp ce noi ne adunam(fie si in forumuri de realitate virtuala!)ca sa analizam''efectul razelor gamma asupra anemonelor'', ei spun: nu am chef sa intru la bucatarie sa spal vase, sau vreau sa dorm. Sau spun ceea ce ne dorim sa auzim de la ei zilnic: ca ne iubesc, dar fara utilizarea ''psihanalizei'' de tipul celei foloste de noi, femeile. Eu am fost crancen de suparata pe sotul meu care mi-a vorbit ''in raspar'' in ultimele zile, iar dupa ce l-am capiat cu ''de ce''-urile, mi-a raspuns(foarte sincer si plin de iubire): Nu stiu cum sa rezolv o problema si tie nu ti-am spus, pentru ca am vrut sa te protejez!
Asa ca m-a facut sa inteleg ca, desi avem sisteme de exprimare deosebite, ne dorim acelasi lucru: sa fim iubiti si protejati de partenetul nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:


Doamnelor, imi cer scuze. Iar pt toti barbatii care au spus "de ce sa cumperi vaca cand poti avea laptele gratis" pentru a-si justifica burlacia un update la zi: astazi 80% din femei sunt impotriva casatoriei. De ce? Au realizat ca nu merita sa cumpere tot porcul pentru un carnat mic.



Ina
[/quote]

Mi-a placut !!finalul la nebunie!


Insa chestia cu femeile peste 30 de ani mi se pare cam stereotip. Mai ales occidental ca numai acolo innebuneste toate lumea ca face 30.
Cre ca o femeie desteapta si cu experienta face ce ai spus tu acolo, si la 28 si la 25 si la 40.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Pe mine personal ma intereseaza ce vreau barbatul meu. Ce vor barbatii e prea la modul general si mi-e ca nu prea stiu.

Desi ma intereseaza ce vrea barbatul meu totusi nu cred ca as digera usor un comportament de sucit gatul pe strada la una cu cracii pana in gat, mai ales acum cand ma transform in balena, si niciodata din moment ce cred eu ca tine de respect. Ce-si doresc barbatii in general... Probabil sa fie spalati, mancati, distrati insa probabil ca undeva acolo ascunsa sta sexualitatea lor reprimata de zilele pe care le traim.

De ce zic asta? Pentru ca eu cred ca si cel mai fidel barbat isi reprima adevarata sexualitate, aceea de a diversifica. Puteti arunca cu oua, rosii sau orice se mai practica pe aici insa eu cred ca "civilizatia" zilelor noastre, societatea ii face pe barbati sa-si reprime adevaratele dorinte sexuale si sa accepte (unii mai usor altii mai greu) monogamia.

O sa spuneti ca sunt open minded insa faptul ca am realizat acest lucru nu inseamna ca l-am si digerat. Nuuuuu! Ma complac si eu in prefacatoria zilelor noastre, imi primesc complimentele ce mi se cuvin de la sotul meu ("tu esti cea mai si cea mai") si traiesc la fel ca toata lumea cu sabia lui Damocles deasupra capului (asta nu inseamna ca imi framant mainile 24 din 24 cum sa fiu cea mai cea) ca poate intr-o zi sotul meu nu isi va mai reprima sexualitatea si va trece la fapte. Aici vorbesc clar de sexualitate (ca de aic a pornit subiectul cu ruperea gatului) si vreau sa spun ca nu cred ca la barbati sexualitatea are intotdeauna ceva de-a face cu sentimentele.

Ok am aberat destul, scuze.


Luna 16 sapt +Cosmin






SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER!

Mergi la inceput