Anexita sau colon iritabil?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Mcrissa in paralele cu antibioticul incearca sa bei zilnic iaurt sau chefir, preferabil cel obtinut in casa, si poti lua suplimente de echinaceea, ajuta f mult sistemul imunitar.
Am luat si eu un timp indelungat antibiotic si asta m-a sfatuit medicul sa fac

vacanta Filipine
vavanta Brasil
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

pentru a vedea daca ai anexita trebuie sa mergi urgent la ginecolog!

o anexita netratata corespunzator poate duce la dezastre, eu am patit-o si am ramas fara un ovar!

sanatate maxima!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

nikole merci mult de sfatul cu iaurtul.
cam greu sa fac in casa, dar cum acum plec la masa voi lua si un iaurt si voi consuma cat mai des iaurturi.

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

danielac am fost la ginecolog, chiar la 3.
unul spune ca nu am nimic, al doilea ca am si mi-a dat super tratament, iar al treilea ca am o inflamatie pelviana usoara din cauza pierderii sarcinii si mi-a dat un tratament naturist usor(in decembrie am pierdut o sarcina la 16 saptamani).
vad ca de cand am inceput tratamentu naturist cu supozitoare cu Carpicon nu ma mai doare deloc.
nu stiu unde sa merg ca sa-mi spuna daca mai am ceva sau nu si daca pot face histeroscopia luna asta.vreau sa o fac cat mai repede sa pot ramane din nou insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Si eu pina sa ramin insarcinata ma tot chinuiam cu niste anexite ,nu era iarna sa nu ma doara si sa nu iau antibiotic .Acum slava Domnului ,nu mai am probleme dar ma si imbrac mai gros cind e frig .
Cred ca poti sa faci histeroscopia , se vizualizeaza uterul ,nu are legatura cu anexele la ex .asta .
Colonul iritabil e o afectiune care apare din cauza problemelor emotionale , daca ati avut suparari in ultimul timp posibil sa apara neplaceri .
Sa fiti sanatosi si sa aveti un bebe cit mai curind (eu am ramas insarcinata dupa 6 ani de tratamente , dar la tine nu o sa dureze atit ! ).

Mergi la inceput

diana2004
am facut histeroscopia, au trecut de atunci 12 zile si sunt foarte bine.inainte sa-mi faca histeroscopia i-am zis doctorului ca ma doare jos mi-a facut consult si a zis ca nu am anexita.diagnosticul a fost cat nu se poate mai bun:uter cu aspect normal, orificiile tubare neobturate, totul perfect pentru a cuibari un bebe.doctorul spune ca durerile sunt de la intestine.am tinut regim alimentar cateva zile si nu ma mai doare nimic.cred ca m-am idopat degeaba cu antibiotice ca nu am avut anexita
diana2004 am avut suparari mari , pierderea sarcinii a fost pentru mine o lovitura foarte grea.cred ca ai dreptate ca pe fond emotional am capatat afectiunea de colon iritabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mcrissa, aceleasi dureri le am si eu. Cateodata junghiurile sunt atat de dureroase, ca ma las pe vine.

Toti medicii ginecologici la care am fost m-au linistit ca nu e de natura ginecologica si mi-au sugerat niste analize temeinice ale colonului.

Nu prea stiu de unde sa incep si nici nu ma trage inima sa "atac" zona aia.
Am observat ca inainte de ciclu, durerile se intensifica.

Mergi la inceput

anca wish eu multa vreme am crezut ca nu stiu medicii ginecologi, dar ma bucur ca nu e anexita si ca pot face bebe.
nici eu nu prea vreau sa fac investigatii , mai ales ca am observat ca daca tin regim durerile ma lasa.intr-adevar inainte de ciclu si in perioada ciclului durerile se intensifica.
si la mine uneori junghiurile sunt atat de rele ca ma aplec si ma schimonosesc toata.dar am vazut ca aceste junghiuri sunt urmate de un mers rapid la dupa care sunt ca noua.
inceraca sa ti regim putin si vezi daca iti e mai bine (fara cruditati, fara lapte dulce, fara fructe).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Am gasit asta:http://www.tratamente-naturiste.com/aczymes-capsule-p-387.html?cPath=34_123&osCsid=0703e76b5cddc2a8613f7d1a748568fO sa-l incerc. vad ca e bun si pt sterilitate. Impusc 2 iepuri

Mergi la inceput

anca wish multumesc pentru link.
am citit si pare a fi medicamentul minune care le face pe toate.as lua si eu, dar mai intai incerc cateva luni dieta si din aprilie am si liber sa raman din nou insarcinata.poate reusesc fara medicamente.

Mergi la inceput