Inseminare (10)
Raspunsuri - Pagina 30
catty spune:
Neata dragele mele,
YAZMIN, cred ca sotul tau trebuie sa inteleaga ca nu e el de vina pt ceea ce ce intampla. In viata toate sunt randuite de DD si noi nu avem forta sa trecem peste puterea LUI. Sper din tot sufletul sa rezolvati aceasta problema si sa gasiti forta sa mergeti mai departe, orice ar fi. Puteti adopta, sau va puteti resemna. In crizele mele profunde imi spun ca nu are rost sa ma stresez atata pt ca sunt atatia oameni care nu au copii si sunt fericiti, noi de ce nu am fi? Stiu ca suna aiurea, dar ce sa-i faci. Asta e viata.
AUREL CRIS, ma bucur ca vii cu vesti bune. Sa te ajute DD sa reusesti de la primul FIV.
IOANA, si tie mult succes la FIV si DD sa faca minunea mult dorita.
CORINUK, tu cum te mai intelegi cu sotul? Sper ca s-a linistit atmosfera si ca acum esti ok.
MYCHY, azi astept vesti din alea bune de tot.
DONATINO, te rog sa iesi din butoi si sa intri sa mai stam de vorba.
Pupici tuturor si week-end placut va doresc (daca nu mai vorbim astazi)
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
aurel_cris spune:
BRUNETAETA,CATTY,CORINUK sa dea DD sa reusim cu toate.Oricum ma mut eu la FIV dar pe voi tot nu va las o sa va citesc tot timpul
kittyke spune:
Buna fetelor,
Am revenit si eu pe forum dupa o pauza , trebuie sa ma programez la IA la Giulesti la Dr.Niculescu. Poate sa spuna cineva dintre voi ce se intimpla dupa prima monitorizare? Se da pentru stimulare ceva sau cum se procedeaza? Va fi pentru prima data .Era sa fac o data dar n-am avut ovulatie in luna respectiva si sper ca totul sa fie OK acum.
Va pup
catty spune:
Fete cucuiete, va invit la un nou capitol.
Kittyke, o sa iti raspund la capitolul nou.
Pupici tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"