Inseminare (10)
Raspunsuri - Pagina 28
aurel_cris spune:
SIMI dr Ion Ionut nu face IA doar te poate monitoriza dar vezi ca el lucreaza cu Moisa mai mult si nu ti-o recomand pt pregatirea gigeilor.Incerca sa ceri Monica Dascalescu sau Cocei,ma uit la cite fete sunt cu IA si ma gindesc ca la Giulesti sunt prea putin dr embriologi.Iti urez multa bafta sa sti ca este un medic bun dar foarte ocupat.
CATTY joi vin cu vesti de la eco,capul sus iubita si o sa mai ai caderi pt ca nu poti sterge asa totul din memorie,uneori e bine sa plingi te descarci
CORINUK eu zic ca cel mai bine este sa stati jos si sa discutati si spunei ca astfel de lucruri nu se spun asa,explicai ca te departeaza de el si daca te iubeste va intelege.Sa sti ca este tare greu cind exista o problema de fertilitate in cuplu,uneori poate duce si la despartiri daca nu sti cum sa vb,eu nu am prob. si al meu sot o ia pe aratura asa ca...........Barbatii sunt barbatii cum iti ziceam el cu probleme nu eu si imi reproseaza mie ca nu-s in stare sa mai ramin dar eu i-am zis clar daca mai spune narozii din astea il string de git cu mina meaEl cu probleme eu ma chiniu la echo,s.a. iar el da din gura doar.......Acum sa potolit si zice ca face orice numai sa fiu eu fericita
LARRA mai pus pe ginduri
LA TOATA GASCA
LARA76 spune:
Hai ca mai vin cu vesti: tocmai s-a constatat aseara la dr. ca in urma ultimului IA facut....avort menstrual. Este al doilea asa ca ....Primul impuls a fost sa disper dar dupa aia m-am gandit ca pana la urma se va intampla si la mine. Bine ca nu i-am spus si sotului ca deja e si el cu nervii la pamant. Ma duc la Fundeni sa-mi fac niste analize de coagulare la dr. Uscatescu. A auzit cineva de ea?
Si fetelor!!!!!! Nu mai fiti atat de pesimiste. Nu s-a intamplat luna asta, poate se va intampla luna viitoare, peste 2 luni sau 3 luni dar tot se va intampla pana la urma. Si atunci NOI vom fi cele mai fericite fiinte de pe planeta. dar TREBUIE sa va reveniti pt ca starea asta va face mai mult rau decat bine. Credeti-ma, o stiu pe pielea mea. Mi-a fost foarte greu sa accept ca am o problema, ca eu nu pot sa fac copii pe banda ca altele dar asta e viata. Unele fac copii usor dar au parte de alte greutati, noi ii facem mai greu (DAR O SA-I FACEM!!!)si poate avem parte de alte lucruri frumoase in viata noastra pe care insa nu le apreciem pt ca suntem prinse in aceasta incercare care ne macina psihic.
V-ati gandit ca poate aceasta continuua nefericire ne face sa distrugem toate lucrurile frumoase din viata noastra? De ex. care practic la mine nu mai exista decat la indicatiile doctorului. Asa ca de luna asta am decis sa schimb ceva. Stiu ca pentru acest bebe trebuie sa lupt si voi lupta, dar voi incepe sa-mi traiesc si viata asa cum era inainte de acest lant de esecuri. (asta insemnand si cat se poate)
va PE TOATE.
ioana_p76 spune:
quote:
Originally posted by simi77
Ioana eu am sunat la Med New Life si am intrebat la ce interval de timp se obtine o programare.Am ramas surprinsa cand mi s-a raspuns ca intr-o saptamana.Stiu pe cineva care a facu FIV cu d-na dr. Gherasie in colaborare cu dr Raphael Ron-El.
De ce ai renuntat la d-na dr?Eu vin la Buc. intr-o miercuri as putea sa o gasesc la spital? Ma poti ajuta cu un nr?
Simi, nu m-am mai dus la d-na dr. Gherasie din cauza ca am descoperit ca se fac inseminari si in Constanta, nu ca n-as fi fost multumita de d-na dr. Numerele de tel pe care ti le pot da sunt cele de la clinica: 021/3263996,97,98,99, adresa de mail: mednewlife@yahoo.com si site: www.med-new-life.ro
Si ref. la programari, eu am avut norocul sa ma programeze in aceeasi zi in care am sunat, dar le-am zis ca suntem din Cta si doar ce am ajuns in Buc si ne-au chemat cateva ore mai tarziu, ceea ce mi s-a parut super, ca ne-au inteles si nu ne-au mai pus pe drumuri.
Si ref. la programul d-nei dr., stiu ca luni dupa-amiaza are program de la ora 16, dar in rest nu stiu, dar daca suni la clinica o sa-ti spuna. Dansa mai are program si la Euroclinic, dar aici nu stiu sa-ti zic exact cand.
Daca mai vrei si alte detalii, cu placere! Tu din ce oras esti, aveam impresia ca esti tot din Constanta?
Pup toate fetele si doresc multa bafta celor care sunt in asteptarea unui rezultat II!
Ioana
Vreau si eu un
simi77 spune:
Ioana eu sunt din Tecuci/Galati.De cateva seri nici nu pot dormi gandindu-ma la ce dr. sa merg.Dr.Cocei?Dr.Gherasie?Dr.Bucur?dr.Niculescu?
Doamne ajuta-ma ca nu stiu ce sa fac.Nu mai vreu sa fiu dezamagita.Nu mai vreu nici un dr. fara suflet.OFFFFF!!!!
Scuzati-ma fetelor ca poate va plictisesc dar tare greu imi este.
ioana_p76 spune:
Simi, nu cred ca plictisesti pe nimeni! Ca doar toate am trecut prin asa ceva. Nu pot sa-ti spun decat ca daca vrei un medic care sa aiba si suflet, Niculescu nu e cel mai recomandat, iar d-na dr. Gherasie e o femeie f. draguta, discuta tot ce e nevoie cu tine. Numai ca la MNL e cam scump, o IA era anul trecut 400 RON si in Cta era 250, iar la Giulesti 200.Insa te simti tratata super, nu ca la Giulesti, unde e f. greu sa-ti faci intrarea (am fost si pe acolo, la dr. Niculescu, care vroia sa ma interneze ca sa fac analizele hormonale, desi i-am zis ca sunt si din Cta...Si asta dupa ce ne trimitea la dr. Moisa si ea inapoi la el, ca la ping-pong ) Sa ma scuze fetele care sunt pacientele lor, dar cu noi asa s-au purtat.
Cat despre dr. Cocei sau Bucur nu stiu sa-ti dau detalii, dar stiu ca fetele au fost multumite.
Iti doresc sa faci alegerea cea mai buna si sa se finalizeze asa
De fapt asa doresc tuturor fetelor de aici!
Ioana
Vreau si eu un
simi77 spune:
MULTUMESC IOANA.Este prima mea poza cu burtica.M-ai facut sa zambesc.
Hei fetelor am sunat la CFR 2 2 si am obtinut programare Duminica la d-na dr.Gherasie.Nu imi vine sa cred ca o sa merg la Bucureesti peste cateva zile.Este de garda si o pot gasi toatea ziua.Pana la urma nu am ce sa pierd decat o zi de duminica .
Cine este pacienta d-nei Gherasie?
aurel_cris spune:
Lara si eu am fost la doamna dr Uscatescu si am facut coagularea este o dr de treaba,no sa fie probleme
marryan spune:
Lara salut imi poti spune si mie in ce consta testul la cuagulare?
La mine tot asa a fost ca la tine avort menstrual cu intirzieri de 3 zile, si azi la eco mi sa spus exact aceleas lucru nu mai ca acum am o infectie urinara si o tratezi si pe urma incep lupta de la inceput!
mersi
marryan
danotino spune:
buna seara fetelor!
catty , multumesc pt invitatia de a te intreba cate ceva daca
am nelamuriri. esti o scumpa! imi pare rau ca ai avut starea aia proasta acum cateva zile. si eu am multe zile proaste cu plansete si tristete, dar trebuie sa luptam si o sa reusim sa fim mamici si sotii fericite.
in ce priveste job-ul , asa este, ca in jungla...imi pare rau. sefii sau patronii asa sunt, nu pot fi oameni sau nu pot recunoaste ca ai fost bun si ti-ai facut treaba, sau ai facut bani pt el.
micky, unde ai disparut? cum esti? da-mi vesti bune, te rog.
lara, imi pare rau ca ai trecut prin asta. testul asta l-am facut si eu acum cateva luni, mi-a iesit bine, dar mi s-a recomandat sa nu ma duc la uscatescu, pt ca toate care ajungeau acolo, ieseau cu analiza asta prost si era un semn de intrebare...fetele si-au repetat si la alt laborator si a iesit bine. acum nu stiu ce sa zic.
simmi77, bafta la dr!
aurel, te pup.
dia_dida, asteptam vesti de la tine.
despre mine...inca mai curge, nu ma simt f bine si astept sa ma duc la un control sa vedem daca e ok, s-o luam de la capat. nu stiu daca cu IA-urile, dar macar sa facem un nou plan de bataie.
va pup pe toate si ma suparati ca sunteti mereu pe pagina 2. unde sunteti?
danotino
dia_dida spune:
Salutare Fetelor!Nu am vesti bune a doua IA nereusita sunt Z5 a CM nu stiu ce se intampla dar prea putine reusite, sunt dezamagita dar pana la urma voi reusii nu ma dau batuta asa usor.
Danotino imi pare rau stiu ca nimic nu te poate face sa te simti mai bine orice ti s-ar spune dar noi te intelegem si suntem alaturi de tine si la bine si la greu,capul sus ca se poate si vei reusii!
Micki cum te simti sa vi cu vesti bune!
Bafta tuturor in incercarea de a avea
Pupici tuturor fetelor