Inseminare (10)
Raspunsuri - Pagina 17
corinuk spune:
FETELLOOOOR AJUTORRRR!AM NISTE MANCARIMI GROAZNICEE JOSSS!ATI MAI PATIT ASA CEVA DUPA LAPAROSCOPIE??CU CE SA IMI DAUU!SUNT DISPERATA!DOCTORITZA NU IMI RASPUNDE LA TELEFON!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
delix spune:
Cristiama, eu am mers la cabinet, Dacia Medical Center, este pe Bd-ul Daciei 101.
Trebuie sa o suni pe asistenta Ani si sa-ti faca o programare, Ii gasesti nr. de tel pe forum.Eu am sunat in prima zi a cm.
Pup toate fetele
lorelai_lorelai spune:
Dragele mele, va pupicesc mult si v-am cetit realizarile de saptamana asta.
Catty, draga mea, asa suntem noi femeile, instabile emotional, mai e de vina si primavara, si infertilitatea si , si...Uneori e bine sa plangi ca te descarci. Si eu am perioade in care stau seara la tv si ,aparent fara motiv, mi se umple toata fata de lacrimi...Plang o vreme si apoi ma linistesc!Corinuk, nu cred ca e normal ca dupa laparoscopie sa sangerezi abundent. Eu nu am sangerat desi mi s-a facut drilling ovarian...In ceea ce priveste mancarimile, clotrimazol unguent pt exterior si ovule pt interior dar... nu stiu daca de capul tau dupa laparo...Sun-o pana raspunde!
Eu sunt in z 10 de la IA si semne ar cam fi:sanii imensi(abia mai incap in sutien), durerosi, tari si puternic vascularizati cu vinisoare albastre.Mameloane dureroase.Dupa amiaza ma cam apuca somnul si picotesc...
Am niste dureri ca de ciclu uneori ,ma doare ...in interior dar dispare imediat durerea.
Aurelia77, suntem alaturi de tine si poate data viitoare vei reusi.Asa trebuie sa gandim.
Va pupicesc pe toatele fara de exceptie!
Micky2007 spune:
danotino pup burtica, daca ai stii cat de mult imi place sa vad acolo la tine unde te semnezi, o graviduta cu +5.
catty imi cer scuze pentru azi, abia am avut timp sa mananc, sedintele astea care nu se mai termina odata, nu pot sa le sufar.
ali nu ne mai zici nimic, stiu ca esti intr-o pauza....dar....
cristiama eu sunt pacienta Cezarei, dar luna asta s-a nimerit sa nu fie in tara si am facut cu Bechir, dar imi place foarte mult de ea, are mai mult timp de noi. Eu fac inseminarile la Dacia Medical Center. Insa nu stiu cum are programul Bechir, dar o poti intreba pe Ani. Pupici
carmen e bine ai venit la noi si iti urez sa iti iasa bebele mult dorit si sa pleci cat mai repede la odisee dupa danotino si doinidoini. Sa stii ca Cezara este f buna profesional si foarte placuta, insa ca orice medic bun este foarte ocupata. Cu programarile asa este stiu si eu ca nu este loc mai devreme. Noi care mergem luna de luna la ea, nu asteptam atat, noi intram printre programari depinde de perioada. In legatura cu IAD eu nu te put ajuta ca nu stiu, dar daca intra aurel_cris poti sa o intrebi pe ea. Sau pe PM, este foarte draguta si iti spune tot. Multa bafta.
lorelai pai astea sunt semne clare de sarcina, da Doamne sa iasa. Eu iti tin pumnii.
Lara76 te inteleg perfect si eu simt la fel cand trebuie sa imi fac testul. Dar simti ceva? Eu zic sa mai astepti macar pana maine. Cand ar trebui sa iti vina uratii? Vezi ca vreau sa te trec la reusite si pe tine si pe celelalte fete care au facut IA. Tin pumnii sa iasa. Si nu te descuraja daca sa zicem nu iese (dar nu va fi cazul), va veni o alta luna plina de sperante.
corinuk eu nu am avut asa ceva, nici nu stiu cu ce sa iti zic sa iti dai. Auzi dar mai bine suna la Giulesti, cred ca ai luat o infectie cand ti-a pus sonda aia de urina. Incearca pentru moment cu un ceai de musetel. Am mai auzit de astfel de cazuri, de la sonda. Ai grija de tine. Te pup
Va pup pe toate fara exceptie.
Micky
danotino spune:
va pup pe toate, buna seara!
corinuk, nu e in regula cu manacrimile alea. ai avut sonda?
eu am vb cu rezidentul inainte cu o zi si l-am rugat sa nu-mi puna sonda si ni-am zis ca nu vrau nici clisma. imipare rau. sun-o pe dr...
micky, si pe mine ma face sa ma simt mai optimista semnul acela, si sa cred ca totul e ok, dar nu mai e mult pana joi seara .
lara, sa dea DD sa vezi II, maine.
lorelai si lara va astept la odisee
carmen, bine ai venit . nu stiu daca dr bucur face IAD.
cristiama, dr bechir mai e si la dacia. poti sa suni acolo sa te programezi la ea.
brunetico
catty, poate e si primavara asta care ne baga in melancolie si tristete. si eu plang la filme :)) te pup
danotino 5+
amzulica spune:
Carmen, eu am facut 13 IAD. Rezultat = 0. Sotul meu are azoospermie, asa incat dupa atatea nereusite, bani aruncati in vant plus nervi intinsi la maxim m-am oprit in Noiembrie 2006 si am plecat spre urolog cu sotul meu. I s-au dat analize de facut si ma straduiesc sa fac ICSI anul asta. In 2 ani de plimbat prin spital am vazut 1 singura reusita la IAD si am mai auzit ca ar fi existat inca una. Cei de la Giulesti nu stiu sa prepare sperma, eu personal am sa fug ca dracu de tamaie de acest procedeu de inghetare - dezghetare al spermei. Mananca banii oamenilor si le spulbera visele.
Corinuk .... e candida. Am avut si eu acum vreo 12 ani, am facut de la antibiotice luate aiurea, simteam nevoia sa ma scarpin cu spalatorul de sticle. :-)
Cami
brunetaeta spune:
Corinuk, mergi cat mai repede la dr., ca sa calmezi mancarimile pune comprese cu iaurt sau spalate cu apa cu bicarbonat sau ceai de galbenele. Asta am citit si eu legat de mancarimile date de candida dar nu am avut niciodata. Mai stiu ca e important cand iti faci analiza de secretie sa faci si antibiograma ca sa se vada care antibiotic e rezistent la candida, caci astfel risti sa o hranesti cu un antibiotic nepotrivit si sa se agraveze.
danotino,
Micky, abia astept sa ne dai vestea cea mare
carmen e spune:
amzulica sunt ffffffff uimita sa aud ca ai 13 IADd , chiar ma sperii,
si sotul meu are azoospermie, si am facut biopsie care a iesit 0 si am fost si la urolog si la endocrinolog, si ne-au dat sanse 0 , ni s-a spus singura sansa IAD, asa ca nu ne-a mai ramas decat sa incercam.
Va rog daca stiti medici cara fac IAD spuneti-mi si mie poate incerc in alta parte.
Eu auzisem ca doar la Giulesti e banca , dar eu m-am programat la Cezara Bucur la Dacia Med.
Multumesc mult la toate fetele
Carmen
cristiama spune:
Va multumesc mult fetelor!!!!!
As vrea sa fac urmatoarea inseminare tot la o clinica privata, ultima am facut-o la Giulesti si, da stiu ca e ciudat, da ma tot intrebam daca mi-au pus sperma sotului.
Primele doua le-am facut la CMU dar nu prea mai fac, se pare ca s-au mutat doctoritele!!!!
Deci la Dacia Medical Center sunt.........bine, le gasesc eu atunci.
LARA76 spune:
catty, micky, donatino va pup si multumesc mult pentru incurajari. Mi-am facut testul si..... Sunt la pamant. Imi vine sa plang continuu si nu pot pt ca lucrez in vanzari si dau ochii cu cel putin 100 de oameni pe zi. Parca am un pietroi in suflet. Abia astept sa termin munca, sa ajung acasa.