Inseminare (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Buna dragele mele, cu intarziere transmit un calduros pupic de ziua femeii si doresc sa devenim cu toate mamici cat mai curand ...ca deh ,asta ne arde cel mai tare...
Pupicesc iar gravidutele si raportez ca ...eu parca am turbat!Sunt sigura ca am ramas graviduta...asa simt eu!Va rog ca vechile inseminate sa imi spuna , e cumva problema "cu cabina" in sensul ca toate credem asta pentru ca ne dorim foarte tare sau?Ce sa spun , simptome la 7 zile de la ia, sanii tari, mari si durerosi, TB peste 37.
A, si sunt obosita, obosita...si foarte fericita!
Ha ha ha!Uneori cred ca de la hormoni am luat-o razna, sau de la primavara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

quote:
Originally posted by danotino

buna dimineata fetelor!
arrina bine ai venit la IA. noi ne stim de la fibrom...ma bucur ca esti hotarata pt bebe si ca cei de acolo ti-au dat sanse de bebe. HSG-ul...eu am retineri, chiar daca l-am facut. e dureros si un pic o procedura inapoiata, dar daca te rabesti si nu vrei sa faci laparo...poate acolo se face cu anstezie si mai curat decat aici. risti niste infecii si cel mai grav deteriorarea trompelor.
aici se face IA intrauterina, nu am mai auzit de altele la noi in RO. bafta si sa ne tii la curent.
eu nu am alte vesti, nici rele nici bune. astept cu nerabdare eco de pe 15 si am niste emotiiiii...am pus raul in fata gandindu-ma ca daca e ceva rau , sa ma bucur ca macar s-a intamplat du pa 2 ani si se poate inca sa fac un bebe.
micky, te pup si luna asta trebuie sa reusesti.
fetelor va pup pe toate si va astept cu vesti bune.
aurelia ce simptome ai?

danotino

Danotinomultumesc mult pentru raspuns si precizari.Laparo nu mi s-a propus, doar HSG.As putea sa aleg doar testul pt sot si sa intreb daca imi fac IA fara sa-mi faca si HSG, desi medicul se teme sa nu fie vreo trompa blocata de fibrom- nu inteleg de ce nu se uita la eco,sa vada unde-s pozitionate.Tare n-as face HSG, mai ales ca trebuie sa merg in alt oras.Ma mai gandesc,o sa-l intreb si pe medic cum e procedura aici si daca exista vreun risc.

Mult succes la eco, sa-ti arate !Astept cu nerabdare.

Mult succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

arrina, iubita eu am o trompa blocata...mai bine fa HSG, daca
zice medicul. n-are rost sa faci stimulare si sa treci printr-o IA, asa pe orbeste. macar sa stii ca s-au intalnit... mai gandeste-te.
lorelai ma bucur ca esti atat de fericita. sa dea Domnul sa fii deja gravidutza. dupa simptome asa s-ar zice :))
micky, hai ca am stabilit! asa ramane, ne intalnim cu burtile mari!

danotino

Mergi la inceput

Sigur, o sa ma gandesc pana in aprilie, la urmatoarea programare...de aceea sunt aici, sa ma sfatuiesc cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns garro spune:

NUCUTZA,sa inteleg ca a-i facut si tu IAD?La Giulesti am fost cu sotul meu la DR-ita Moisa,si ea ne-a spus ca IAD e o solutie pt noi sau FIVD.Eu sunt foarte hotarata de aceea ma si documentez.Pentru fetele care asteapta minunea(Donatino, Doinidoini,Michyy)fiti mai relaxate, iesiti din tensiunea asteptarii ca minunea sa intamplat, sunt sigura ca DD va cunoaste.Va dulce.GARRO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delix spune:

Fetelor sunt inseminata si foarte ingrijorata.
Dr. Bechir ar fi preferat sa mai asteptam putin cu IAS dar nu mai aveam eu cum sa merg si maine.Am avut valorile urmatoare:
OVAR STANG 17,2
OVAR DREPT 19
ENDOMETRU 10,2
Singurul lucru care ar fi sa ma ajute e ca traiesc pana am eu ovulatia completa.
Sunt foarte speriata mai ales pt. ca dupa ce am ajuns acasa si am mers la baie am simtit cum a curs sperma. Asa trebuia sa fie?....
Acum sper sa fie totul bine. Pana pe ~ 27 martie cred ca o iau razna.
Micky imi pare rau ca nu am citit mesajul tau inainte sa plec. As fi vrut sa vorbesc cu tine.Eu eram aia mica si speriata din fata taIti doresc multa bafta si sa te vad la
Va pup pe toate. Felicitari gravidutelor si tin pumnii aspirantelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna delix!
eu zic sa prestezi si azi si maine, ca sa mai inmultesti
colectia de gigei.
eu stiu sigur ca am ovulat a doua zi dupa IA, dupa simptome. ai dureri de ovare? daca da, inseamna ca ovulezi si eu zic sa-i dai bataie. nu sta in stres. te pup!
micky, cum te simti?
catty, cred ca terminam cu examenele si
eu mai am maine unul si sambata viitoare inca 2 si zic gata la sesiune. abia la anul licenta. iti tin pumnii!
inseminatelor, va pup pe toate!
aurelia, ce vesti ne dai?
corinuk, nu ai ajuns acasa? ce ne spui dupa laparo?

danotino 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

am ajuns si eu acasa!!!!!Ce bineeee este!!!!
Multumesc fetelor care s-au gandit la mine si va pup dulce, dulce!Din pacate ieri am aflat mai multe despre laparoscopia mea direct de la Dr.Niculescu!M-am dus peste dansul la cabinetul de infertilitate...tot ce stiam eu era dupa ce vorbise sotul meu cu dr.Cocei....In final ce s-a intamplat...au reusit sa imi desfunde numai trompa dreapta ,ptr.stanga nu se mai poate face nimic si mi-a operat si ovarele-decorticare ovariana bilaterala-cam atat.Dupa ce m-au adus de la reanimare am avut episoade groaznice de voma.Dureri abia acum am,umerii si capul pieptului(sternul)probabil de la intubatie si o sangerare abundenta!Ce ma deranjeaza este faptul ca nu mi-au recomandat niciun medicament!Decat ptr durere antiinflamator...Acum astept sa treaca 3 saptamani,merg la anatomie patologica sa imi iau rezultatul(invelisul ovarelor care a fost scos a fost dat la laborator)apoi urmeaza monitorizari si IA!Normal numai atunci cand ovulez pe partea dreapta!Tin pumnii in continuare fetelor care au facut deja IA MICKY,LORELEI
Danotino,Doini pupici pe burtici!Catty multe imbratisari si abia astept sa vbim pe mess!Acum ma duc in patutz caci nu prea stau bine aici pe scaun!
Pupicei la toata lumea!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Corinuk, imi pare rau pt trompa stanga! Si eu sunt cam in aceeasi situatie, partea proasta e ca la mine ovarul stang e f activ, si ovulez mult mai rar pe dreptul... Voiam sa te linistesc in legatura cu medicamentele, am vorbit cu melte fete care au facut laparo si nu le-am auzit nici pe ele sa le fi dat ceva, probabil fiind o operatie relativ usoara si fara riscuri! Pupici si da-i bataie in lunile astea!

Mergi la inceput

Se putea sa fiu bine ? Iar am hemoragie in ziua 11 a ciclului,de obicei era de la fibroame,intre cicluri,acum nu mai sunt sigura, am si un chist pe ovar dar care nu pune probleme cica daca e pana in 4 cm...dar am avut dureri mari in dreapta-medicul cica nu de la el-Am facut papanicolau alataieri si astept rezultatele.Banuiesc ca, cu asa uter sensibil nu e prea buna o HSG-o sa ii spun in aprilie cand am programarea pentru "discutii"

Auzisem o parere a unui medic, cum ca la ovulatie poti sa ai ceva sangerari ca un mic ciclu- stiti ceva despre asta?

Legat de frecventa sexului, chiar vroiam sa va spun, medicul de aici mi-a zis sa nu facem sex mai des de 2-3 ori pe saptamana daca vrem bb, pentru ca trebuie sa se refaca spermatozoizii...cica la 2-3 zile e bine.

Va pup si va doresc weekend placut tuturor!

Mergi la inceput