Uite de asta si de alte miii de exemple ..nu cred eu in popi ....decat sa imi pun credinta si sufletul pe tava unui astfel de popa mai bine lipsa ...
Si clarrr a ramas in functie ..pai ati vazut voi vreodata popa vinovat??? au colaborat ei cu Securitatea si acu se dau loviti si indignati ca li se vor lua dosarele le puricat ..Eu am facut odata reclamatie unui preot ca a refuzat sa imi boteze copilul ...pe motiv ca nu sunt membru al bisericii romane din Benelux ... si ia ghiciti voi cine a avut dreptate ?!?!? Aaaaa nu eu ...
..Pana la D-zeu te manaca sfinti si lacomia popilor
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
Asta sper ca nu mai e preot...vai de steaua lui de obsedat ...dar ce sa mai cred ca nu e singurul ...majoritatea dak nu fac asa sunt pusi pe jegmaneala...sincer imi vine sa-i injur acm dar ma abtin...mama lor de.....
Cred in D-zeu,ma rog in fiecare seara dar sa nu vad popii.imi pare rau ca in sfintul lacas al bisericii exista acesti oameni care si-au luat numele de "popa" doar sa i-a bani de la enoriasi ptr a-si schimba masinile cit mai des si a-si cladi vilele cit mai mari.
Ingrid amore di mama