Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)
Raspunsuri - Pagina 28
miki01 spune:
Aylin, Bonitta, Kora, Ioana, va multumesc foarte tare pentru incurajari.
Sotul meu a luat Tribulus T 3 luni + 3 luni (si romanesc si din Bulgaria) iar spermogramele au fost din ce in ce mai prostae dupa tratament. A inceputl acum 2 ani cu 25 mil spermatoz, in ian 2006 avea 7 mil spermat (dupa primul tratam cu Trib) si a ajuns acum la 3.2 mil spermatoz.
A facut ceva analize la o clinica, unde ceva clar nu i-au spus, doar o banuaiala de inceput de prostata si i-au dat prostamol.
Cam atat dragele mele, oricum acum sunt cu moralul mai ridicat. Vom ajunge sigur la FIV.
Va pup,
M
aylin_tarcan spune:
miki, eu o tin pe a mea: eco doppler pentru a elimina varianta varicocel. in cazul unui varicocel este posibil ca evolutia sa fie asta, pentru ca el evolueaza. si analize hormonale. nu o lasati balta.
Aylin, 16+
Bonitta spune:
Draga Kora,
Ma simt bine, ma refac usor, usor. Mai am intepaturi in locul in care a gasit endometrioza. Adica in spatele ovarului drept. Da, m-am hotarat sa incep tratamentul cu Diphereline, desi o sa ma cam usuce de bani. Te pup!
Stie careva dintre voi care a facut tratament cu asa ceva, unde iti face injectia?
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by lilianaFi
Kora - spune-mi si mie ce este AC si care e perioada care se ia,mi se pare sau iei de mult,daca stii in care zona o sa fie centrul fiv,ma intereseaza sa stiu...in caz ca nu imi reuseste aici,vin acolo...si daca mai stii la cit timp se poate incerca al doilea fiv,multumesc anticipat
O ZI BUNA TUTUROR......SA AUZIM NUMAI DE BINE
Scuze ca raspund in locul Korei, dar AC inseamna anticonceptionale (sper sa nu ma insel...) am inteles ca, Kora le ia inainte de a face punctia, cred pentru reglarea CM-ului...
succes!
iyoana
KoraPop spune:
Iyoana multumesc ca i-ai raspuns lilianei, am facut si eu de mancare si curatenie in casa ca forumul acesta imi acapareaza tot timpul si uit de toate....Iti trimit si PM-ul cu listuta pt analize pt FIV imediat.
lilianaFi AC ( anticonceptionale) iau pt a-mi pune in rapaus ovarele si pt a programa venirea CM cand vrem noi ( eu si doctorasii care se ocupa de FIV-ul meu),cu alte cuvinte le voi opri incepand cu 19 martie pt ca sa vina CM prin 21-21 si astfel sa pot incepe protocolul cu ovarele odihnite in zi 2 de CM.Luni cand am sa vorbesc cu dr. T vom mai calcula odata totul ca sa nu pice cumva punctia de Pasti,asa ca amanunte va spun saptamana viitoare.D-na dr. Matei spune ca nu se fac mai mult de 2 FIV-uri pe an,pe dr. T nu l-am intrebat acest lucru deocamdata....Centrul de fertilizare nu stiu unde este,cand se va deschide oficial am sa te anunt,dar sper sa reusesti acum si sa nu te mai intereseze Mult succes la FIV lialiana!
Kora
CARPE DIEM!
Iyoana spune:
Kora, am primit PM-ul, multumesc frumos si fata harnicuta! Ce bine imi pare ca voua v-au iesit toate analizele bune, si macar nu va mai tine asta in loc!
Acum imi dau seama de ce erai tu atat de fericita de fiecare reusita a fiecarei analize! Vezi, pana nu treci exact prin astea, nu prea intelegi 100%...Sa te ajute Dumnezeu in continuare si sa-ti rasplateasca stradania cu , sau
iyoana
miki01 spune:
Aylin, multumesc mult de tot pt sfaturi!
L-am programat deja la dl dr. Calomfirescu peste 2 sapt, nu am putut mai devreme.
lilianaFi spune:
Iyoana - multumesc mult,mult succes in continuare
Kora - multumesc si tie mult pt.toate informatiile...eu sper sa reusesc din prima,la fel iti doresc si tie...ma gindisem la AC ca ar fii anticonceptionale dar am respins ideea repede pt ca nu stiam ca au si efect de repaus ovarian,de aceea eram asa nedumerita-curioasa,eu tot pt.repaus ovarian fac injectiile(din z21),numai bine