Pacientele optimiste si gravi ale dr.Tutunaru (26)
Raspunsuri - Pagina 12
alfa_anca spune:
Scuze fetele, nu va mai tin pe jar, m-am luat cu vorba cu mamiDeValdut si am uitat sa va raspund.
Am primit rezultatul : 399 .
Acuma chiar ca e adevarat si tb sa cred si eu. Dar sunt zombi. Sunt ametita si ............
Va multumesc din suflet pentru urari la toate.
va pup si mai vb cand imi revin.
Anca 4+
KoraPop spune:
aylin e bun si acum,dar daca tu ai trecut de primul trimestru si e totul ok de ce sa bei?Bea asa de placere 1-2 cani/zi ,ti-am mai zis ca numai bine poate sa faca.
Anca tu esti sigura ca ai numai un in burtica, nu sunt oare doi la valoarea aceasta de bhcG?
FELICITARI inca odata!
Kora
CARPE DIEM!
aylin_tarcan spune:
kora, tu ai dreptate, ca daca am trecut de primul trimestru de ce ma mai stresez? nu stiu, dar ma gandeam ca daca e ceva ce nu poate sa imi strice, eventual sa faca bine, de ce nu? daca e ceva natural si poate ajuta la ceva, la col, la prevenirea contractiilor, la prevenirea unui avort spontan, la Dumnezeu mai stie ce poate sa se intample, e binevenit. la asta ma gandeam. si daca am prins-o de la voi pe asta cu cretisoara....
Aylin, 15+
alfa_anca spune:
Kora multumesc. Acum as avea 4 sapt si 3zile dupa cum am mai spus, deci e normala valoarea pt sapt 2-3 de gestatie :).
Si in plus am avut un singur ovul, dar mai stii ce o fi facut el singurel???
Nu mai conteaza cati sunt sau ce sunt, sanatos(i) sa fie.
Anca 4+
maria08 spune:
Buna!
Abia acum am deschis si eu DC-ul si ce vad.......noi gravidutze!!!!!
Doinidoini: FELICITARI!!!!! SARCINA USOARA!!!!!!
Anca: FELICITARI!!!!! SARCINA USOARA!!!!!!!
Alexia: LA MULTI ANI!!!! O viata plina de zambete si impliniri!!!
Kora: Se pare ca ai mana buna!!!!!! Cred ar trebui sa deschizi mai multe capitole.
Eu astept cu nerabdare sa apaar cealalta gravidutza!!! Cine o fi???
Va pup pe toate burticoase si aspirante si mamici!!!!
VERET spune:
IERI AM VORBIT CU T LA TEL SI MA PROGRAMAT PT LAPARO PE 11 MARTIE
DAR AM SI EU O NELAMURIRE,EU PE 11.03.07 SUNT ZIUA 15 SE POATE FACE LAPARO IN ACEASTA PERIOADA SAU TREBUIE SA SCHIMB PROGRAMAREA?
IN PRINCIPIU TREDUIE SA-L MAI SUN PE T PE DATA DE 08.03.07 SA VEDEM DACA NU INTERVINE CEVA
VA PUP PE TOATE SI VA UREZ O ZI BUNA
sim_stoian spune:
Kora, m-am conformat, sa traiti! Am adaugat la semnatura.
Felicitari noilor gravidute! Sa aveti sarcini usoare si la termen!
LA MULTI ANI Alexia!
Se pare ca sosirea primaverii prieste tutunicilor noastre. Sa dea DD sa apara cat mai multe .
Va pup pe toate
Sim 13+
Asa creste bebe
Poze bebe
KoraPop spune:
Veret se poate face laparo, te sfatuiesc totusi sa nu ai CS in perioada ovulatiei ( zilele 10-14 sau cum sunt la tine, depinde de lungimea CM-ului tau),avem o tutunica ,Kristind care a facut laparo in z 28 fara sa stie ca era insarcinata...din fericire bebelina ei este bine si totul a decurs ok.Pt. a fi mai linistita protejeaza-te in zilele ovulatiei!Mult succes si rezultat cat mai bun!
Kora
CARPE DIEM!