Fetelor, am fost saptamina trecuta pe la vreo 4 magazine TCM cautand ceva si am vazut ca nu au mai primit demult marfa noua.Fetele care vand acolo mi-au spus ca au auzit ca nu mai exporta pt.Romania
Stiti ceva de asta?
Am luat si noi un suport pt hartia de bucatarie si un set de pahare din ceramica pt baie. Mi se par ok. Au lucruri interesante si destul de ieftine.
mami &
Andrei
"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."
Buna nadyana,
Se pare ca ceva e in neregula la TCM.Am fost saptamana trecuta la cel de pe Vatra Luminoasa si vindeau si checuri ca in alimentara si adidasi chinezesti cu 50 ron (care in piata sunt 20ron)
Ce se intampla?
tatiantudor chiar nu stiu ce se intimpla cu ei.La noi am vazut ca aduc marfa mai mult pt casa, dar de la alta firma tot nemteasca, produse care se gasesc si la metro, doar ca sunt mai ieftine in magazinele TCM.De ex., am vazut uscator de rufe(din ala care se strange), la TCM era 85 lei si la metro 190 lei.
De produsele care erau nu stiu ce sa spun
Mi-am luat saptamina trecuta cateva lucruri, printre care si o geaca de piele care este f moale si buna.Am dat 250 lei.Imi place f mult.Mama si-a luat o geaca tot din piele roz f frumoasa.
Intr-adevar produsele sunt f bune si ieftine.Poate puteti afla voi cand mai mergeti pe la ei ce se intimpla cu produsele lor.Eu am intrebat, dar nu au stiut sa-mi spuna decat ca, se pare ca au intrerupt exportul pt. Romania.
Am inteles ca in tarile europene nu prea sunt magazine TCM...si ca atare se vor reduce si la noi nr. de mag. TCM...de aceea a fost o perioada cu reduceri de pret...perioada in care nu au mai primit marfa...doar au vandut...
Un magazin TCM este si la statia de metrou Gorjului, magazin unde am intalnit numai lucruri noi, frumoase si toate marca TCM.
Florentza
si Alexandru
1 an si 10 luni
" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate"