T C M .....ce parere aveti despre ac. marca ?
Raspunsuri - Pagina 6
NEM75 spune:
Miria Cristina, protectoarele alea le-am luat din Arad, TCM din intersectia Intim, Piata Spitalului,la 15 mi lei vechi, un pachet, cred ca 10 perechi contine.
Greierash, hainele cred ca is purtate, nu-s sigura, dar sunt sifonate,demodate. si nasoale. Cel putin cele din Arad, nu stiu in rest. Dar gasesti tot felul de prostiute de plastic, f. ieftine.
elisor spune:
Eu n-am vazut haine purtate la TCM-uri.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Gabriela19 spune:
Am väzut si eu un TCM in Timisoara , dar sincera sa fiu nu am fost deloc incantata, am avut impresia ca sunt doar resturi de marfa, in comparatie cu ceea ce vad regulat la TCM in Germania, (pärerea mea este cä e o diferentä).
Urmäresc aproape säptamanal produsele lor si sunt incantatä si pretul este ok.
SALUTARI!!!
greiere spune:
Mie imi place lenjeria de pat pentru copii de la TCM ca si colorit iar materialul e f bun. Imi pare rau ca setul are un cearceaf de saltea si o fata de perna, as vrea si aparatori pentru patut...
Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii
pisi_ella spune:
Si noi am cumparat hainute de la TCM pentru copii. Am si eu o pereche de blugi de la ei. Toate sunt de calitate. Iar la pret...nu difera mult de turcismele de pe piata, insa calitativ sunt incomparabile.
_Ella,
Emma &
Matei
Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
Nicoleta spune:
Pijamalele pentru copii din bumbac, cu totul, cu capse, sunt superbe, Stefan are 3. Mai are si blugi, o pereche, 2 salopete de blugi... doua colturi de bumbac de pus la gat primavara, in loc de esarfa.. au am pantaloni de sport. De bumbac, sunt ok, si niste tricouri...
Nicoleta
Guguluff spune:
Si eu mai mergeam dar acum nu mai am nici unul pe aproape, din pacate. Stiti cumva au rucsaci pentru carat copii peste un an, in spate? Stiu ca aveau niste saci de iarna pentru carucior. Super calitate si la pret bun. Doar ca nu prea gasesti multe obiecte de acelasi fel. Poate doar la haine.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
elisor spune:
Nicoleta mai stii vreun TCM in afara de cele de pe C. Bucuresti (colt cu Zorilor), I.Maniu (langa Blue Viking) si cel din Orizont?
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Nicoleta spune:
Da, este unul langa Piata de la Star, la parter de bolc (in spatele statiei lui 4, fosta statie pentru 4...)
Mai sunt 2 in pasajele spre Gara si spre Biserica de Lemn din Centrul Civic, unul de la Onix in jos, langa Fornetti... Unul in Piata Sfatului (pe langa Puma)... Ma ai gandesc.
Nicoleta
Daca iti iei ceva fain de pe undeva, anunta si tu :). Eu nu prea am timp...
crinuta spune:
Mai este unul pe Dacia, aproape de Mosilor, dar nu mi-a placut nimic de acolo.
Nici cel de la Gara nu m-a convins deloc.
Unde gasiti voi lucrurile alea faine de care ziceti ca eu nu le vad. Poate ca nu sunt toate magazinele la fel, nu stiu ce sa zic....
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm