sangerare dupa cezariana
Fetelor .....help!
am mai mult de 6 sapt de la cezariana (am nascut pe 16 ian) si nu mi se mai opreste sangerarea. Doctorita imi spune ca clinic e totul ok - am facut si tratament (a fost fff abundenta prin sapt a 4-a) - nu stiu ce sa fac - n-am dureri de nici un fel operatia pe afara arata f bine din ziua a 2-a.
daca s-a mai confruntat cineva cu asta .....plizz
Raspunsuri
nusicasiely spune:
mie nu mi s-a intamplat,dar cred ca ar fi bine sa mai consulti un doctor,ca nu cred ca ar fi trebuit sa mai sangerezi.
apropo,si eu sunt nascuta tot pe 16 ianuarie
cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_inlove2003/album?.dir=/855cre2
vbartan spune:
la mine a tinut putin mai mult de 7 saptamani. Apoi s-a oprit. Si eu am fost la medic intre timp si totul era ok. Si eu tot cu cezariana am nascut.
Multa sanatate
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi
monica-elizabet spune:
si eu cred ca si dupa 7-8 sapt mai aveam mici sangerari...la inceput a fost o sangerare abundenta vreo 3-4 sapt dar apoi aveam doar la efort sau chiar cand ii dadeam sa suga bb-eului mai simteam pic-pic
sanatate si refacere rapida
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
kover spune:
si la mine(a doua cezariana),a durat mult singerarea.am fost la control la 7 saptamini dupa nastere.totul era in regula.medicul mi-a spus ca este:lauzie tardiva.cred ca a mai tinut vreo 2 saptamini. sanatate multa.
cornelia_laura spune:
Si eu am patit la fel, dupa ambele operatii cezariene. La mine s-au terminat sangerarile la aproape 7 saptamani si imediat la 2-3 zile mi-a venit prima menstruatie. Eu am luat fier si vitamine ca ma anemiasem rau(dovedit la analize).
Si eu tot prin saptamana a 4a dupa nastere am avut o hemoragie mai puternica care treptat a scazut apoi.
Sangerarea e inca abundenta? Nu mai faci tratament?
Eu am avut primele 2 CM super abundente si luam clorocalcin si ergomet. Cu astea se potolea imediat hemoragia.
Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi
Echipa maro: Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
Monica-Elena spune:
grace eu am avut sangerari 6 luni dupa cezariana. De fapt nu s-au oprit deloc pana a venit primul ciclu si la control eram ok. Dar eu am avut si am probleme cu un fibrom si endometrioza.
andre_ea spune:
Eu am sangerat de la inceput f. putin. Nici nu cred ca dr. mi-a facut vreo dilatare (n-am intrebat) si probabil de aceea. Prin sapt.6 am avut o sangerare abundenta cum spui tu. La control eram ok. Am avut cateva zile pauza cand credeam ca s-a oprit, si dupa primul contact sexual de dupa nastere, a revenit. Am sangerat pana la 10 saptamani.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
grace30 spune:
multumesc mult pt raspunsuri - nu mai sangerez rau dar nu auzisem de nimeni care sa sangereze mai mult de 6 saptamani
am luat si eu ergomet dar n-a avut nici un efect - acum mi-a spus sa incep anticonceptionalele "exluton"
adriella spune:
eu am sangerat doar 4 zile iar lohiile 3 saptamani si dr. mi-a zis ca e f.ok.
Grace30, nu cred ca e bine sa iei anticonceptionale daca alaptezi .
Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)
atudor spune:
Grace, eu am sangerat "regulamentar" 6 saptamani, dupa care a venit "ciclonul" peste mine inca vreo saptamana, de simteam ca nu se mai termina odata
Am luat si eu Exluton - singurele anticonceptionale compatibile cu alaptarea; sa nu te sperii: dupa prima folie apare de obicei CM, dupa care, cel putin in cazul meu, n-a mai aparut dupa a 2-a folie; m-am speriat crezand ca sunt insarcinata; a fost o dereglare care a durat aproape 2 saptamani...acum am terminat cele 3 folii. Nu mai alaptez, asa ca opt reveni la pastilele obisnuite.
Pupici si sanatate multa!
Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006
poze Tibi