sangerare dupa cezariana
Fetelor .....help!
am mai mult de 6 sapt de la cezariana (am nascut pe 16 ian) si nu mi se mai opreste sangerarea. Doctorita imi spune ca clinic e totul ok - am facut si tratament (a fost fff abundenta prin sapt a 4-a) - nu stiu ce sa fac - n-am dureri de nici un fel operatia pe afara arata f bine din ziua a 2-a.
daca s-a mai confruntat cineva cu asta .....plizz
Raspunsuri
nusicasiely spune:
mie nu mi s-a intamplat,dar cred ca ar fi bine sa mai consulti un doctor,ca nu cred ca ar fi trebuit sa mai sangerezi.
apropo,si eu sunt nascuta tot pe 16 ianuarie![]()
cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_inlove2003/album?.dir=/855cre2
vbartan spune:
la mine a tinut putin mai mult de 7 saptamani. Apoi s-a oprit. Si eu am fost la medic intre timp si totul era ok. Si eu tot cu cezariana am nascut.
Multa sanatate
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi
monica-elizabet spune:
si eu cred ca si dupa 7-8 sapt mai aveam mici sangerari...la inceput a fost o sangerare abundenta vreo 3-4 sapt dar apoi aveam doar la efort sau chiar cand ii dadeam sa suga bb-eului mai simteam pic-pic
sanatate si refacere rapida
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
kover spune:
si la mine(a doua cezariana),a durat mult singerarea.am fost la control la 7 saptamini dupa nastere.totul era in regula.medicul mi-a spus ca este:lauzie tardiva.cred ca a mai tinut vreo 2 saptamini. sanatate multa.
cornelia_laura spune:
Si eu am patit la fel
, dupa ambele operatii cezariene. La mine s-au terminat sangerarile la aproape 7 saptamani si imediat la 2-3 zile mi-a venit prima menstruatie. Eu am luat fier si vitamine ca ma anemiasem rau(dovedit la analize).
Si eu tot prin saptamana a 4a dupa nastere am avut o hemoragie mai puternica care treptat a scazut apoi.
Sangerarea e inca abundenta? Nu mai faci tratament?
Eu am avut primele 2 CM super abundente si luam clorocalcin si ergomet. Cu astea se potolea imediat hemoragia.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi 
Echipa maro:
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
Monica-Elena spune:
grace eu am avut sangerari 6 luni dupa cezariana. De fapt nu s-au oprit deloc pana a venit primul ciclu si la control eram ok. Dar eu am avut si am probleme cu un fibrom si endometrioza.
andre_ea spune:
Eu am sangerat de la inceput f. putin. Nici nu cred ca dr. mi-a facut vreo dilatare (n-am intrebat) si probabil de aceea. Prin sapt.6 am avut o sangerare abundenta cum spui tu. La control eram ok. Am avut cateva zile pauza cand credeam ca s-a oprit, si dupa primul contact sexual de dupa nastere
, a revenit. Am sangerat pana la 10 saptamani.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
grace30 spune:
multumesc mult pt raspunsuri - nu mai sangerez rau dar nu auzisem de nimeni care sa sangereze mai mult de 6 saptamani
am luat si eu ergomet dar n-a avut nici un efect - acum mi-a spus sa incep anticonceptionalele "exluton" 
adriella spune:
eu am sangerat doar 4 zile iar lohiile 3 saptamani si dr. mi-a zis ca e f.ok.
Grace30, nu cred ca e bine sa iei anticonceptionale daca alaptezi .
Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)
atudor spune:
Grace, eu am sangerat "regulamentar" 6 saptamani, dupa care a venit "ciclonul" peste mine inca vreo saptamana, de simteam ca nu se mai termina odata ![]()
Am luat si eu Exluton - singurele anticonceptionale compatibile cu alaptarea; sa nu te sperii: dupa prima folie apare de obicei CM, dupa care, cel putin in cazul meu, n-a mai aparut dupa a 2-a folie; m-am speriat crezand ca sunt insarcinata; a fost o dereglare care a durat aproape 2 saptamani...acum am terminat cele 3 folii. Nu mai alaptez, asa ca opt reveni la pastilele obisnuite.
Pupici si sanatate multa!
Ana
lui
Tiberiu Mihai 31.10.2006
poze Tibi