Am avut copilul timp de 2 ani la o gradinita particulara si n-am fost prea multumit. As vrea sa-l dau la o gradinita in sectorul 5, particulara sau de stat. Poate sa ma indrume cineva?
Multumesc,
Bine ai venit, Florin! La ce gradinita ai avut copilul? Uite aici niste informatii suplimentare:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8830
Multa bafta!
Claudia si Alex (4 ani si 5 luni)
Gradinita Junior.
In primul rand e foarte departe pentru mine si copilul face 1h1/2 dus si tot atat la intoarcere, gradinita e pe langa Ambasada Chinei si eu locuiesc in Sectorul 5. Dar nu e numai asta. Dupa doi ani de gradinita in afara de poezii, cantece si cateva cuvinte in limba engleza nu vad nimic. Ei se lauda cu ore de engleza, germana, pictura, muzica etc. dar sunt vorbe. La toate astea se adauga multa aroganta.
Mult timp am stat sa ne gandim si sa cautam o gradinita,tot in sectorul 5;dupa o perioada am decis sa-l dam la o gradinita de stat;in final ne-am hotarat pentru gradinita nr.33-sector 5.
Miruna
Miruna cum este la gradinita nr. 33 ? Pe ce strada este ?
Eu locuiesc tot in sectorul 5 iar fata mea a mers la gradinita 205 dar a fost mai tot timpul bolnava iar de la toamna am vrea sa schimbam gradinita daca gasim ceva mai bun.
Poti sa dai ceva detalii ?
Multumesc !
Gradinita 33 este la Lira,pe straduta de langa biserica;acolo a fost baietelul unei prietene si a fost multumita;saptamana asta as vrea sa merg si eu sa vorbesc cu directoarea sa aflu mai multe detalii.