*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (35)
Raspunsuri - Pagina 9
Monytza spune:
Poohy
Intereseaza`te de alt medic de familie..du`te la el la cabinet..si spune`i ca vrei sa te ia in evidenta la el dak se poate.Eu una a trebuit sa`mi schimb doctorul de familie...pt ca primul meu doctor era din bacau[:d]
La mine a fost cat se paote de simplu...mi`a pus cateva intrebari..si mi`a facut fisa...oricum aveam nevoie...pt ca ramasesem si gravida...
Mone 27+
Maria Antonia
mica0307 spune:
Alynta eu am facut dozarea de anticorpi pentru grupelor de sange, nu pentru RH. Eu am grupa 0, tati AB, RH-ul il avem la fel.
Monytza bine ai venit printre noi.
Musete felicitari pentru fetita.
Andrada ai facut rezervarea???
Mica
28+
Maya Alexandra
Poze
dideip spune:
Poohy nu ma intelege gresit. In 7 ani nu mi-am luat decat 2 saptamani de concediu medical. Concediu de odihna in vara cateva zile pentru a pleca la mare si cateva zile care trebuiau pentru craciun, si atat.Dar niciodata nu am avut cele 21 de zile ce concediu de odihna luate toate odata.Eu sunt secretara si seful meu a zis ca atunci cand voi naste imi va directiona pana si telefonul acasa ca sa raspund eu(seful meu este italian si vrea sa ii muncesti cat mai mult pe bani putini. Mie imi este foarte greu sa ma despart de cineva 
Paula
30+
poze
poze bebe
Monytza spune:
dianalaura
Merci ptr wellcome note
..Ce chestie sa va nimeriti amandoi cu rh negativ..
Eu am 01 pozitiv si sotul meu are AB4..tot pozitiv...ma gandesc ca bebitza nu pote sa aiba decat A2 sau B3 grupa sanguina nu?..Este cineva dintre voi mai documentata pe subiect
Mone 27+
Maria Antonia
dideip spune:
Mone vad ca esti din Bucuresti, nu vii si tu la PizzaHut in data de 5 martie?Noi te primim cu drag

Paula
30+
poze
poze bebe
Monytza spune:
dideip
La ce ora va intalniti?..As vrea sa vin...dar nu stiu dak voi putea...e weekend si sotzul meu nu ma scapa din ochi singura...de cand mi`a crescut burtikutza mai mare..i se pare ca atrag si mai tare atentia
El lucreaza toata saptamana..si dak`i spun de intalnire..cel mai probabil ca se va simtzi invitat...si n`as vrea sa se simta nici el in plus...si nici sa fiu singura cu "bodyguard"

Mone 27+
Maria Antonia
poohy spune:
Monytza, 5 martie e luni :) Merci de raspunsul cu doctorul de familie... Eu ma gandeam ca trebuie sa ma duc si la cel actual sa ma scoata din evidenta. L-am vazut de 2 ori in 7-8 ani - o data cand m-a chemat la revaccinare antitetanos, o data cand m-am dus dupa carnetul gravidei la 10 saptamani...
Anca
27+ 
poze
bebelusa
mica0307 spune:
Vai ce m-a emotionat filmuletul mamicilor de ianuarie-februarie. Foarte frumos si foarte buna idee.
Mica
28+
Maya Alexandra
Poze
tamaraspt spune:
Hello,
M-am intors si eu de la medicul de familie, care initial m-a speriat pt ca mi-a zis ca sunt prima gravida pe care o intilneste cu proteine urinare crecute. Ca nu se poate face nimic ca sa scada, ca e semn de preeclasie si ca pot face cezariana la 7 luni si ceva, etc....
Asa ca imediat mi-am sunat med. ginecolog, care evident ca m-a recunoscut la cit l-am birit in ultima vreme si mi-a zis ca nu-i asa mare 188 mg/24h, mai creste in sarcina si pragrul critic este 300mg/24h. Am mai sunat divese persoane si am dat de cineva care a lucrat la clinica unde mi-am facut analizele si am fost sfatuita sa le refac in alta parte - nu stiu cind, caci tb sa stau acasa ca tb urina din 24h.
Medicul de fam m-a trimis si la eco abdominala sa-mi vada cineva rinichii daca pierd proteinele prin urina. Am reusit sa ma programez abia pe 7 martie.
Acum m-am mai linistit - am dat gata 2 prajituri de la agapitos
si viata e sigur mai dulce.
Tamara
29
Monytza spune:
Poohy...
am calculat gresit...Mie nu mi`a dat nici un carnet doctora de familie...am crezut ca nu se mai "practica"...oricum..la ce ajuta carnetul asta de gravida?
Mone 27+
Maria Antonia