*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (35)
Raspunsuri - Pagina 8
poohy spune:
Ancamari, imi pare rau, dar chiar nu stiu sa raspund.
Sa fie totul bine

Anca
27+ 
poze
bebelusa
michigan spune:
dideip hai ca esti draguta
sa stai tu la servici ca sa fii alaturi de noi
eu din contra as cam vrea sa mai stau pe acasa ca sa pot tine pasul cu voi
de fapt chiar ma gandesc la concediu si o sa iau o decizie saptamana viitoare in functie de eco si control
nu vreau sa risc nimic
recunosc ca nu prea stiu nici eu care sunt conditiile si dispozitiile legii asa ca am cam inceput sa ma lamurecs cand v-am citit pe voi
michigan
poohy spune:
Referitor la concediu... Eu sper sa pot sa merg la servici cat mai mult - pana in mai (ar veni 36 de saptamani), ca nu stiu daca pot sa lungesc mai mult. Daca pot, cu atat mai bine
Dupa aia vreau sa intru in prenatal, am si 23 de zile de concediu, si dupa aia pana la 1 dec in CIC. Ar veni cam 2 luni de CIC... Am inteles ca pot sa iau 2 saptamani de CIC - 2 de concediu medical - dar nu stiu cine sa mi-l dea p'asta - mi-e nu stiu cum sa ma duc la medicul de familie (la care nu am mai calcat de la 10 saptamani) sa ii cer...
Prenatalul poate fi acordat numai de doctorul de familie, sau si de cel ginecolog? Trebuie sa mai ajung si eu pe la doctorul de familie, dar e departe si nu ma trage inima...
Anca
27+ 
poze
bebelusa
dideip spune:
Michigan, crede-ma pe cuvant ca imi este tare greu sa ma despart si de colegi(de cativa)pentru ca eu in 7 ani de cand lucrez aici doar acum 2 ani mi-am luat 2 saptamani de concediu medical(operatie la nas, deviatie de sept)si 2 saptamani cand am facut nunta si atat in reste eu sunt fata care este dependenta de munca nu ma despart asa usor. Si acasa mai mult ma enervez cu socrul meu si cu bunica sotului.
Paula
30+
poze
poze bebe
Monytza spune:
Phooy
Cunosc senzatia referitor la faptul ca doctorul de famile e departe 
La mine nici macar faptul ca doctora de famile mi`e vara nu ma ajuta prea mult(sa`mi inlature starea de lene)...si m`am trezit de fiecare data cand am avut ceva de luat pe reteta de la ginecolog...ca am luat cu bani...gandindu`ma ca "parca cat pot sa pierd"
Mone 27+
Maria Antonia
dideip spune:
Poohy imi spui mai precis unde trebuie sa intru sa vad si eu filmuletul cu mamicile de ianuarie-februarie?
Paula
30+
poze
poze bebe
dianalaura spune:
Am revenit si eu din oras...un pic mai devreme, recunosc, dar pana am mancat ceva si v-am citit...bravo, ati scris 5 pagini de cand am plecat eu...asa ma merge!
Musete, felicitari pt fetita!
Monytza, bine ai venit si felicitari si tie pentru fetita!
Pauly, si eu am tot O1 si sotul A2! Si Rh negativ amandoi!
De arsuri, ce sa zic..si eu am avut asa, trecator, dar le-am infrant cu apa minerala, si daca nu au trecut altfel si pur si simplu imi venea sa vomit de la ele, am luat o tableta de dicarbacalm. Mi-am cumparat o cutie, dar pana acum am folosit doar 2 pastile in toata sarcina.
diana
28
STEFAN
asa creste bebe
poze
poohy spune:
In odiseea mamicilor de ianuarie-februarie, pagina 19, mesajul gabrielei_s -> e un link
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95340&whichpage=19
Monytza, rea lenea asta... asa e... ma lupt cu ea din greu
De fapt eu as vrea sa si schimb doctorul de familie - dar nu stiu cum se procedeaza - si mi-e si jena. Desi initial nu la el am fost inscrisa, dar doctorul la care ne-a inscris mama pe toti (de muuult) a iesit la pensie si cel nou i-a preluat pacientii
Anca
27+ 
poze
bebelusa
dianalaura spune:
Andrada draguta, cred ca pijamaua pe care ai pregatit-o tu pentru spital o vei folosi mai degraba acasa. Nu de alta, dar din cate am inteles pt spital sunt recomandate camasile de noapte....te mai patezi, una alta...si din cate am inteles eu medicul ginecolog te controleaza zilnic...si e mai usor cu camasa de noapte decat cu pantaloni...
Mamicile care mai au un bebe acasa pot sa ne impartaseasca din experienta lor, dar eu asa am inteles..sa imi iau camasa de noapte pentru spital..si fiindca va fi totusi cald imi mai cred ca o sa imi cumpar una cu maneca scurta.
diana
28
STEFAN
asa creste bebe
poze