*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (35)
Raspunsuri - Pagina 7
andradap spune:
FETELE... o sa pun aici un link cu BAGAJUL MEU DE SPITAL... ma rog... cat am strans din el deocmadata ![]()
Acum plec la lcumparaturi dar revin mai traziu!!!
Alyna24
, mersi pt. site... O sa ma consult si cu sotul sa vedem cum facem... daca il luam pe cel de pe DN1 sau luam unul de pe net... :D
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by eimotto
Alyna24 - eu zic sa stai linistita cu provocatul...asteapta sa vina el singurel... poti lua in considerare asta numai dc ar pleca din tara dar asa... oricum provocarease face dupa 39 de sapamani si am inteles ca nasterea ar fi mai dureroasa (din vorbe, nimic documentat)
Mamica de Iulia (06.02.2004) si29+
Fasolica din burtica si Poze
Sora mea stiu ca i-a provocat si a nascut normal si destul de usor!In 3 ore!Acum....ce sa zic!O fi diferit oricum la fiecare insa....era doar o idee adik nu am vb cu dr despre asta!Ma gandeam eu ca sa fiu sigura ca nasc cu dr mea si nu cu altcineva!
Alyna
29+cu
DAVID ANDREAS
diana spune:
Dideip, obligatorii sunt cele 42 zile de postnatal dupa care iti poti depune dosarul pentru CIC (concediul ingrijire copil). Eu nu stiu daca suma de 650 reprezinta salariul tau net sau brut. Asa ca iti poate calcula cineva de la salarizare daca iei mai mult in concediul postnatal sau CIC. Iar tu alegi varianta care iti convine. Oricum diferenta de bani nu va fi semnificativa.
In concluzie tu alegi ...ori 126 zile in concediu postnatal sau doar 42 in postnatal si apoi CIC.
te pup Diana 26 fix
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by andradap
FETELE... o sa pun aici un link cu BAGAJUL MEU DE SPITAL... ma rog... cat am strans din el deocmadata
Acum plec la lcumparaturi dar revin mai traziu!!!
Alyna24, mersi pt. site... O sa ma consult si cu sotul sa vedem cum facem... daca il luam pe cel de pe DN1 sau luam unul de pe net... :D
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">EU si TATI de Antonio
Andrada29+ cu
Antonio
N-ai pt ce, Andrada!Stiam ca tu vroiai mai in mod special dar am trimis site-ul pe mailul comun!Oricum sunt curioasa cat costa si acela vazut de tine pe DN1!
Spor la cumparaturi!
PS:Am vazut pozicile cu bagajul de spital si ai fost haioasa rau in cele 2 poze cu bandana pe cap!Parca te suparase aparatul acela si te pregateai sa-i tragi una zdravana![:-))][:-))]
No ofense!!!!!!!
Alyna
29+cu
DAVID ANDREAS
Monytza spune:
Am lipsit putzin cat sa`mi fac treburile prin casa....si`acum m`am pus iar la calculator...asa ma tzintui in scaunul asta pfiuuuu:D..
Mercic la toate burticutele care m`au primit intre ele...sper avem o "colaborare" cat mai fructuoasa.
AndradaMercic mult pt ca m`ai "introdus"in listuta./...nu m`as fi gandit ca tzi`ai dorit fetita...eu una "vroiam" baietzel...dar la eco la 12 saptamani,cand am facut morfologia, mi`a zis ca`i fetita...chiar de a stat permanent numai cu spatele...da`n fine...nu a zis ca pare a fi ci clar...sexul feminin...Morfologia am facut`o la Dr Georgescu Alma la medlife.Si mie imi place numele ales....si`acum..cand toate spuneti ca este deosebit de frumos..parca ma incant si mai tare:D
Monicoasa DA..incredibil..suntem cam in aceeasi situatie:)...tu stai in ploiesti permanent sau in bucuresti?...Doctorita mea Dr Cristina Vasiliu...este o super femeie...eu merg la ea de dinainte de sarcina(care e si my first)...ca doctor este profesor doctor la municipal(actualul universitar) si da..are un cabinet particular pe str Mihai Bravu...nu stiu dak cunosti zona..e in sect 3 in dristor.
Eu tzi`o recomand din toata inima...si te avertizez doar ca este foarte aglomerata...asa ca in cele 3 zile pe saptamana cand are program la cabinet...e posibil sa fii nevoita sa asteptzi ceva...dar te asigur ca merita tot timpu`...Eu n`as schimba`o pt nimic in lume,chiar de uneori recunosc ca am fost putin frustrata din cauza aglomeratziei:D...eii..asta`i si de la sarcina
Daca vrei informatii suplimentare...sa`mi spui...luam legatura..eu oricum trebuie sa merg miercurea viitoare la controlul lunar la doctora.
va pup pe toate
Mone
michigan spune:
alynta, diana si eu sunt in grupul de mamici cu rh negativ iar tati pozitiv
chiar discutam despre asta si ziceam ca era practic imposibil sa am si eu ceva pozitiv in mine ![]()
rade de faptul ca sunt intr-adevar foarte negativista si ca-mi fac probleme chiar si unde nu sunt
lasand gluma la o parte
am facut analizele pt anticorpi in decembrie apoi in februarie si m-au mai chemat in aprilie
sunt la prima nastere
si pana acum nu am avut nici un fel de problema
doamne ajuta in continuare pentru noi toate
stiu de vaccinul de la nastere
dar de curand am auzit si de cel din saptamana 20si ceva
tu am inteles ca l-ai facut
in sapt 28?
mai imi poti da ceva detalii te rog?
michigan
poohy spune:
Ati vazut filmuletul mamicilor de ianuarie-februarie?
Eu am inceput sa plang ca fraiera la servici
si in odiseea de martie-aprilie naste Tzuna! Tin minte cand am inceput sa citesc pe forum ca citeam mamicile de martie-aprilie si mesajele ei...
Bine ati venit noilor gravidutze! 
Anca
27+ 
poze
bebelusa
ancamari spune:
Lilky, Eimotto, Pauly si Alyna24 - multumesc pt sfaturile si gandurile voastre bune de aseara.
Rezumat: de aseara sunt consemnata in pat cu col scurt. A trebuit sa-mi intrerup activitatea brusc. Dr meu de familie zice ca nu poate sa-mi dea decat 7 zile calendaristice, dupa aceea trebuie sa urmeze o zi de pauza (eventual concediu de odihna) si apoi sa-mi mai dea inca 7 zile (oare asa se procedeaza?). Si asta e tot ce poate el sa imi dea pt luna martie. Dar nu stiu ce o sa fac pt restul de 2 sapt din martie, nu sunt sigura ca dr ginecolog o sa ma ajute cu internare in spital. In acest caz eu chiar trebuie sa ma duc sa stau la spital?
Voi stiti ce cod ar trebui sa-mi treaca dr de fam pe certificatul de concediu medical? Pt col scurt? (asta a scris dr ginecolog in recomadarea catre dr de fam). Asta fara sa intru in prenatal pt ca e prea devreme si sunt niste probleme la serviciu la mine, as vrea sa intru in luna aprilie cu 1-2 saptamani inainte de a intra in prenatal.
Doctorii vostri v-au explicat din ce cauza s-a scurtat colul? Eu acum 8 sapt il aveam ok (38,5 mm) si acum e 20-30 mm.
Acum ma tot foiesc in pat si imi reprosez ca am facut efort si uite ca nici acum nu as sta locului dac nu mi-ar fi bagat dr frica in oase.
Anca, 28s+
Andrei Cristian
Monytza spune:
Mama da am scris un mesaj fix continuu....se vede ca n`am experienta la scris mesaje

Mone
dideip spune:
Diana si eimotto va multumesc ca m-ati lamurit, acum am inteles, exact asa mia spus si IRU ca trebuie sa treaca doar 42 de zile nu neaparat 126 de zile. Salariul meu este net 650Ron.Va
si pentru maine va ofer cate o 
Paula
30+
poze
poze bebe