*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (35)
Raspunsuri - Pagina 16
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by mokoquote:
Originally posted by Alyna24
Monytza, ce burtik micuta ai!Vreau si eu......ca deja a mea ia proportii uriase!
Alyna29+cu
DAVID ANDREAS
ti se pare tie!Burtica ta e doar cu putin mai mare decat a mea, si diferenta este de 5 saptamani!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)23+ cu
![]()
poze
Iubita, de tine ce sa mai zic?Ca ai o burtik aproape ca n-o ai!Crede-ma!E mititica !
Asta e!Riscurile meseriei de mamica!Alyna
29+cu
DAVID ANDREAS
cristinamaria spune:
Andrada esti foarte tare!!! 

Eimoto de ce spui ca te-a ametit doctorul?? Ce ti-a spus?
Ancamari imi pare rau ca tb sa stai in pat da' las ca trece repede!
cristina
30+
Alyna24 spune:
Fetelor, vreau sa va urez de pe acum:
LA MULTI ANI!Sa aveti o zi de Martisor plina de surpriz si dragoste !

Maine ma duc la cumparaturi, poate iau si carucior
dc gasesc si.....nu stiu dc mai intru caci seara iesim in family in oras!O scoatem si pe mama din casa!![]()
Alyna
29+cu
DAVID ANDREAS
Gina M spune:
Andradap - esti simpatica foc!
M-am distrat de minune cu tine!Chiar si fetita mea Rebecca Emanuella s-a prapadit de ras.Ne-am uitat de cateva ori la video clipuri si mi-a zis:
" Mama, she's so funny!".
Acestea sunt momente unice la care vei privi in curand, cu foarte multa placere.Ma bucur ca stii sa faci aceasta odisee asa de frumoasa!Bravo!
La mine zilele acestea urmeaza perioada fertila si ma cam batea gandul sa reluam o pauza insa, cand te-am vazut mi-am spus ca trebuie sa continui lupta.Si asa voi face ![]()
Fetelor,in ultima vreme nu v-am mai scris insa continui sa va citesc,retraiesc alaturi de voi marile emotii ale sarcinii, ma bucur ca am avut si am oportunitatea sa va cunoasc,ma rog pentru biruinta voastra si abia astept momentele in care va voi putea vedea comorile! Ce repede trece timpul!Inca putin si va veni momentul marii intalniri ![]()

Abia astept sa soseasca timpul inceperii galeriei!

POZE
irlandeza spune:
Off topic :
Gina M , tu cand mai intri pe la Aspirante ? Te asteptam, asta daca nu cumva esti deja la Odisee......
Noi 2 singurei
Alyna24 spune:
Gina M, ma bucur ca ai mai intrat pe la noi, si ca esti bine!Esti optimista si asta e f bine!
Asteptam sa ne dai vestea cea mare!

Alyna
29+cu
DAVID ANDREAS
eimotto spune:
Cristinamaria - hai sa iti spun:
- dr de ieri mi-a spus ca nu ar trebui sa fac clexane la analizele care mi-au iesit, ca in cel mai rau caz d-na uscatescu trebuia sa imi prescrie aspenter, ca sarcina nu ar fi cu probleme cu toata placenta cu zone de necroza si ir marit, etc
- dr de azi mi-a spus ca ar trebui sa imi mareasca doza de clexane d-na uscatescu, in urma ecografiei a rezultat placenta batraioara (acum 2 sapt cica era grad 0 iar acum e grad 3), f groasa, ir mare in continuare, posibil diagnostic de disgravidie de trimestru 2 si saptamana viitoare ar fi bine sa imi fac injectii cu dextrametazona pentru maturarea plamanilor in eventualitatea ca voi naste prematur (asta chiar m-a speriat)
Acum cred ca daca ma voi duce si la un al treilea dr. voi veni cu alte idei...

Stie care va dintre burticute unde pot gasi hartie ph (ca sa imi testez secretia, sa nu fie lichid amniotic?)
va doresc noapte buna
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
29+
Fasolica din burtica si Poze
pauly spune:
GinaM ne bcuram ca ai trecut pe la noi.
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si un bebeu frmos.
25+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
cristinamaria spune:
Gina
! Am o presimtire ca vom incepem galeria curand ![]()
Eimoto stiu cu e sa te innebuneasca doctorii ! Si eu am umblat ceva pana m-am lamurit! Ce pot sa-ti spun este ca Clexane de 0,2 este doza profilactica si nu face rau oricum... deci nu risti nimic daca-l faci...Sanatate multa!!
cristina
30+