~*Imprevizibilii de martie-aprilie 2004 (83)*~
Raspunsuri - Pagina 30
LauraFlo spune:
Ela, chiar asa: Cristina vrea Edy, atunci asa sa-i puneti numele. E nume frumos, Eduard. Toti prietenii mei, au lasat fratele/sora mai mare sa aleaga numele celui de-al doilea copil. Ajuta la crearea unei legaturi intre ei. Sper sa mai scapi de insomnii.
Clau, facem schimb ?
La noi pe la 7.30 cand am plecat de acasa erau deja 22 de grade,...acum....e tare bine "la umbra" aerului conditionat, dar peste cateva minute plec din firma si o sa ma topesc cu siguranta. Nu a plouat deloc zilele astea.
Mickyyy, ce-i cu tine ? Da-ne de veste.
Daria are serbare pe 12 iunie, trebuie sa-i fac/cumpar/inchiriez costum de crocodil si costum popular. Ieri am invatat poezia...tare ciudate mai sunt poeziile astea, sau mai degraba educatoarele : de ce n-or alege din poeziile vechi...asta n-are nici o rima si niste cuvinte intortocheate... oricum copila a fost super ca de obicei; deja a invatat-o, noroc ca a mostenit memoria tatalui ei. ![]()
Claudelu spune:
Laura io as fi de acord sa fac scimb cu tine mai ales ca vreau neaparat sa ma mai bronzez ptr sambata cand mergem la nunta.
Ela, vezi deja suntem 2 care-ti spun sa-i pui numele ales de Cristina. ![]()
Laura dar ce piesa fac la serbare de e Daria crododil? da oare gasesti asa ceva? ce ma asteapta si pe mine de la anu...hahahaha, abia astept ![]()
LauraFlo spune:
Clau, habar n-am...cred e ca e ceva gen "Gradina zoologica". Poezia este despre o albina harnica si un greiere puturos, iar Daria mi-a spus ca danseaza "Dansul crocodililor", colega Dariei este girafa....
Vedem noi .
Nu ne schimbi de scutec ?![]()
gabivalceanu spune:
Salutare, mai semnez si eu condica...da, cam rarutz.
Ela, nastere usoara, hai ca mai e putin, am auzit ca a doua oara e mult mai usor decit prima...
Clau, chiar ca Raul e cel mai frumos!
Eu nu i-am facut ioanei analize la singe niciodata, nici in git, etc, numa o ecografie acum un an, c-o durea rau burtica... Ea a stat f cuminte, dar eu ce stresata am stat! Bineinteles ca totul era ok (Doamne ajuta!), iar dr de acolo mi-a zis sa las cupilu` in pace, ca-i trece...si-asa a fost. Oricum, eu cred ca un copil bolnav se vede, faci analize cind il doare ceva... Da` daca tu ti-ai pus in cap...poate e bine sa-i faci, ca te linisteti macar.
In rest, ioana se cam plictiseste (a venit verisoara ei din franta da` le cam tin separate, ca sunt timpite rau impreuna, fug incontinuu, fac numai prostii, merg in picioare pe biciclete, maninca pamint, se pitesc de le caut o juma de ora, se macheaza, sar treptele, fura bere, plus ca anna impinge rau si musca cum nu-i convine ceva, si sunt mereu stresata sa n-o trinteasca. Asa ca sora-mea sta la mama cu fetele ei si motatele se vad numai cind vreau eu si sunt dispusa sa stau dupa ele. Si ioana toata ziua asteapta sa se vada si ma biziie ca se plictiseste).
sper sa intru mai des, gabi
Mickyyy spune:
Vad ca ati strigat dupa mine
, sunt prin zona, dar de vreo 2 zile n-am prea intrat pe forum cine stie ce, nu stiu....pur si simplu nu mai am chef de el.
Ela, nastere usoara
, ca la cat de rar apar pe-aici, sunt sanse mari sa nu mai apuc sa-ti urez, oricum promit ca daca-mi dai mie mesaj ca ai nascut sa intru special pe forum s-anunt
.
Sorry...nu prea am chef de sporovaiala, noi suntem bine
, multumim de grija.
PS: daca apar fetele din afara prin Romania si puneti de vreo intalneala, dati si la mine un beep, sms, mesaj pe YM, mail, PM, orice, ca's dornica si eu de iesit!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!