Bucurii de sept-oct 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Aaaa ca de obicei am uitat ceva

Vauva si Cristina va promit ca pun poze zilele astea...ca nu ati mai vazut-o pe bubulina mea de o luna jumate...v-o fi dor de ea...ma gandesc eu. I-am mai promis si lui Ramomar poze cu broscutele si ratustele de la baita...si uite ca nu m-am mobilizat sa vi le arat. ...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Lexi bravo !!! Asa te vreau

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Gety
Eloise
Pufy
Lexi
Cristina
Ramomar
Itzy

Noi suntem fff bine. Gargaritza e tare grasunica. La cele 4luni si 2-3sapt avem 67.5cm si aprox 8kg. Am inceput de o sapt cu suculet de morcov (ii place mult) si mar (cam acru simplu), acum le combin si papa cam 60ml/zi.
Paradis? A redevenit paradis, da. Au fost probleme vechi nerezolvate care au dus la o despartire de mari proportii, eu am plecat la ai mei imediat dupa botez (de atunci nu am mai postat, din 14jan), eram la 5min de un divort urat dar Dumnezeu i-a deschis mintile si iubirea sotului meu si suntem ok si fericiti si ne bucuram de minunea asta mica.

Mergem afara acum si revin apoi cu poze.
VA PUP PE TOATE de mii de ori.

Sandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

multumesc itzy-bitzy si vauva pt parola de la mailul comun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

bine ai revenit microbu(sandra)
asteptam poze s vesti despre voi
darius s elena

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Sandra - bine ai revenit, asteptam si poze cu gargarita cea grasunica... de la noi!!!ma bucur ca pana la urma s-au lamurit lucrurile si totul a revenit la normal!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Marina am uitat sa iti raspund. Am citit de aseara dar eram super obosita si nu am mai scris nimic. Apropos, am inceput sa imi iau cina la calc. Chestia asta e f daunatoare ca cica ingrasa. Aoleu, acum iau pranzul tot aici. Pana o sa scriu se raceste ciorba.
Si ca sa iti raspund, parca am auzit de o profa rotaru. Era sigur una de germana cu care am facut eu, de chimie eu mai stiu, ca am 3 surori si parca as cunoaste toate profele din oras ca am auzit de atatea nume ca nici nu mai stiu de unde le mai cunosc. Eu nu am facut sigur cu ea. Dar o sa imi intreb surorile.
Pufymic Multumim de aprecieri, dar imbracat nu e frumos?. Abia astept sa mai fac si eu un pufulet si sa ma pot lauda si eu ca tine cu doi pufosi.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Hello!!!!
Iaca si eu pe aici..cand mai prind o bucatica de timp..azi nu am fost la munca si m-am mai eliberat...
Am reusit sa citesc ultima pagina si am vazut ca Sandra a revenit!!!Bine ca s-au rezolvat toate problemele si acum e bine.
Am si eu 2 intrebari:
1)Fetele care dati cereale la gazulite...cum faceti sa nu faca cocoloase..eu i-am dat orez simplu de la Nutriben.. afost o.k pana cand i-am marit nr de linguri si de atunci face cocoloase..aaa si am incercat de la Nestle ..vai a fost un chin am chinuit copilul avea numai cocolase..
2)Fetele care au pat de la barza..cum se cheama nuanta maro care e si pe site?vreau sa fac comanda si nu stiu...Sandra tu parca aveai nuanta respectiva...exista o nuanta si mai inchisa decat cea de pe site?
Multumesc.

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Sandra, bine ai revenit
ma bucur ca eshti bine acum

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Lilina sanatate multa tatalui tau. Si nu mai plangeti ca nu il ajutati cu nimic. Fiti tari. Adica... fiti barbate.
Vauva si eu am admirat rochita Biancai si ma uitam cu jind, ca am niste rochite frumoase de la sora mea din Spania, dar cui sa le dau? Poate la vara o sa il imbrac pe rares cu ele. Asteapta mama sa faca si o fetita.
Hai ca intreb si eu de dinti pe mamicile de iepurasi: la cat timp (aproximativ) au aparut dintzucii dupa ce s-a umflat gingia? Ne laudam si noi cu una bucata gingie umflata. Oare asta sa fi fost cauza unei saptamani de cosmar?
Si apropos, mersic pntru Mos Ene regasit. Multi pupici cui l-a trimis la noi .

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput