Bucurii de sept-oct 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gety, pai e calciu lichid, care un gust cam nasol, dar am inteles ca e mai usor de dat la copii asa de mici. Nu stiu, noua pe asta ni l-a recomandat pediatra.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Pai, si Glocunat de Ca este lichid, se gaseste in fiole de 10 ml. E amarui la gust, parca. Am gustat si eu odata si e cah! la gust.
Cucuoancea, la noi Gradina botanica este cam departe de casa mea. Dar pot ajunge cu autobuzul. Si e f. frumos.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Alexutza si eu ma plang de spatii verzi in Iasi. Se construieste, se construieste si iar se construieste. Si inca se mai vrea sa se contruiasca.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

tamina super scumpel (vam prins avem s noi jucarie din aia pt carucior,am primito de la buni din tara s toti copii de pe aici vor sa se joace cu ea cand iesim in parc)

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by Adriana mica

Buna seara,

Multumim tuturor pt incurajari si pt urarile de sanatate!

Incerc sa va raspund: pediatra nu a vazut nimic ciudat la Dudu, doar ca ea isi trimite toti pacientii de 4 luni la dr. Stamate (Lilina, despre el este vorba?) pt echo de rutina la sold. Rezultatele suna cam asa: nuclei de osificare absenti iar unghiurile alpha si beta sunt mai ascutite decat ar trebui (in jur de 50 de grade, dar nu stiu care este valoarea standard). Concluzie: sold instabil. Toate chestiile astea sunt vizibile doar la echo! Ma gandeam sa repetam echo la Iosup, dar pediatra ne-a asigurat ca dr. Stamate este cel mai bun in domeniu. Sper sa aiba dreptate!

Am consultat si un chirurg (dr. Bogdan Andrei), care a recomandat din start "chilotel abductor" (din buretel, sau cam asa ceva), o alta varianta la folosirea a 2 pampersi (care nu stiu sigur daca este recomandata de toti medicii, in situatii similare). Asa incat, in albumul bebelusilor care stau singuri in fundulet, noi vom aparea peste vreo 2 luni, daca totul se rezolva!

Cat priveste fimoza, medicul chirurg ne recomanda sa o facem asa de devreme, pt a elimina o posibila sursa de infectie urinara. Nu stiu inca ce sa facem, as mai cere inca o opinie dar nu stim unde sa ne ducem.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

da,despre dr. Stamate era vorba
noi am fost la el pt.eco abdominala
dar la eco pt.sold mergem la Grigore Alexandrescu, la dr.Borsa
care este ortoped si numai daca apar probleme ne trimite la eco

da, daca de la fimoza se face infectie urinara, mai bine sa actionezi
mai repede
incearca sa mai vorbesti cu un doctor, sa auzi si alta parere

MULTA SANATATE
PS: am inteles ca stai in B3bis, e adevarat ?
eu stau la scara 3

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gata, am hotarat: luni mergem la o doctorita neurolog pentru copii sa ne spuna clar daca e ceva sau nu. Pentru linistea noastra! Sa speram ca va fi bine.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna, fetelor!!!

Itzy ma tot gandeam la tine! Ce mai bufnitzam noi noapte de noapte! Imi aduc aminte ce zicea cineva ca noi alea care bufnizatm inainte de nastere nu o sa mai aparem dupa ce vine bebe si uite ca in cazul meu asa a fost!
Copila mea are ochi mari si albastri si se pare ca asa vor ramane, desi nici eu nici consortul nu avem ochii albastri. Bunicile noastre au in schimb ochi albastri.
Iulia e tare nazdravana, foarte activa, ziua aproape nu doarme deloc si in 2 luni a reusit "performanta" sa ia doar 800 de grame. Acum la aproape 5 luni are 6,250 si 65 de cm.Oricum ea a fost un bb mai mic cand s-a nascut, iar drul mi-a spus sa nu imi fac griji.
Gety in poza aia era imbracata in costum national, a fost o zi culturala la mine la scoala si de fapt am fost amandoua imbracate in costum national romanesc. Am fost tare mandra de ea.

Eu muncesc ca disperata la scoala, termin la 5, vin acasa si o scot pe strumfi la plimbare 1 ora prin cartier. Pe urma venim acasa mai fac una alta, vine ora de baie (deja o pun in cada mare si o spal cu dusul pentru ca nu a mai vrut in cadita ei), si uite asa se face 12 noaptea. Iar a doua zi o iau de la capat. Desi am o bona full time nu am timp de nimic, iar de net nici atat. Am mai citit ocazional cate o pagina pe ici pe colo de la scoala, dar nici gand sa urmaresc tot ce ati mai facut.
Printre picaturi mai invat si pentru un master la distanta, iar in iunie trebuie sa vin sa dau examenele pentru ca in iarna nu am avut cum sa ajung la Iasi si am deja 3 examene care nu le-am dat.

Deja am vorbit prea mult!!!

Toate cele bune tuturor!!!!!!!!!!

poze Iulia

I am in shape: round is a shape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna ziua bucurii mamici de bucurii

nu am intrat ieri pe net ca am facut curat mai toata ziua
si apoi am stat cu mama mea - am plans amandoua juma' de zi
tata e iar in spital pt.tratament

multumim pt.mesajele frumoase adresate cu ocazia venirii primaverii
am vazut toate pozele tematice de 1 martie cu bucuriile
sunt niste copii incredibil de frumosii, toate bucuriile sunt extrem de frumoase

va uram si noi cu aceasta ocazie sa aveti o primavara frumoasa,
sa fiti iubite si sa aveti parte de zile frumoase si ta fericire
alaturi de sotzi/iubitzi si copilasii vostri

Vlad va trimite un martishor

Vladone ia in continuare antibiotic si ceva picaturi
nu mai are mucishori dar inca mai haraie un pic din piept
si tuseste f.f.f rar, dar nu ca inainte
in rest e super vesel si face vocalize pana noaptea la 1 jumate
ne-a capiat zilele astea....face intr-una aaaaaaaa ...zica ca e la pereta

nici el nu a luat in greutate in ultima luna, decat 200 gr.
la 5 luni avea 6,6 kg si 66 cm

am plecat la cumparaturi

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Mini_Ma, ma bucur tare de revenirea ta. Poate de acum inainte vei avea timp macar o data pe saptamana sa ne dai de stire ce mai faceti. Fetita ta e tare dragalasa! Chiar daca s-a nascut mai micutza, acum la 5 luni e foarte bine dpdv al kilogramelor, zic eu.

Lexi ma bucur ca esti mai optimista. Si eu simt ca Maria ta e sanatoasa. Sa mergeti totusi la neurolog, pt linistea voastra.

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

BUCURII!

Poa' sa ploua, poa' sa ninga
Ii pun bebelui pelinca
Ne vedem in parculetz
Nu cumva sa-ntarzietzi!

Pe ProTv e un film...deosebit. Cu mame-surogat si un barbat care vrea sa poarte o sarcina. Daca sunt amatoare, uitati-va acum. A propos de asta, e un site pe care-l tot urmaresc de vreo 2-3 ani: http://www.malepregnancy.com/

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput