Bucurii de sept-oct 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 19
Vauva spune:
Si pentru ca noi nu avem martisoare aici, iata ce martisor a primit Bianca de la tati:![]()
AICI
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
anangel_lexi spune:
Buna.
Scriu foarte pe scurt. Am fost la pediatra dar nu ne-a dat un diagnostic imbucurator. Ne-a dat trimitere pentru Budimex dar am hotarat sa nu mergem acolo decat daca mai face vreo criza din asta sau daca ne recomanda si alti medici acest lucru, pentru ca evident, vrem sa cerem o a doua parere. Eu sper din suflet sa nu fie ce ne-a spus ea, e plin forumul de Umanitare de astfel de situatii
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
eloise spune:
Lexi
ce a spus pediatra? Of.... Sa dea Dumnezeu sa fie alarma falsa. Cere neaparat o a 2-a parere! Nu te speria din prima...se intampla des ca medicii sa se hazardeze in diagnostice prezumtive aiurea de tot, bagand parintii in sperieti.
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
eloise spune:
Vauva, e chiar frapant cat iti seamana Bianca. E minunata printzesica ta!
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
danip spune:
Buna sa va fie inima, mamicilor,
Noi nu stam stralucit la capitolul rasucit de pe o parte pe alta, de fapt nu facem asta deloc, decat ajutati si nici in fund nu stam, dar nu pt ca nu am vrea ci pt ca nu ne lasa mami.
Eu nu stiu cum sa procedez cu supa asta de legume. Mie mi-a zis pediatra sa pasez in fiecare zi alta leguma pana ajung sa fac piure. Pana atunci in zeama punem lapte ca sa poata fi baut cu bibe. Dar vad ca unele mamici, dau mai intai bebicilor zeama si pe urma piure de legume, felul 1 si 2
. Stiu ca fiecare face cum vrea sau cum spune pediatrul, dar spuneti-mi si mie cum faceti voi.
Si cerealele cu lapte le faceti ca o pasta sau puneti in lapte ca sa-l dati cu bibe?
Imi cer scuze ca v-am pus atatea intrebari.
La multi ani bucuriilor de 29, 30, 31, 1.
Lexi, inca o data, sanatate si vei vedea ca o sa fie bine, gand la Dumnezeu.
Bebe Ovidiu
Cresc
mini_me spune:
Buna seara!!!
Va urez tuturor un Martisor fericit alaturi de bucurii!!!
V-am citit destul de rar asa ca nu stiu exact ce mai face fiecare, dar va doresc tuturor numai bine.
Iulia mai are putin si face 5 luni, iar saptamana trecuta am participat la o zi culturala organizata la scoala mea. O puteti vedea pe strumfi imbracata in costum national in albumul de poze "Iulia".
poze Iulia
I am in shape: round is a shape!
pufymic spune:
[b][orange]Lexi ma
pentru voi sa fie bine Maria scumpa!
si multumim tuturor de aprecieri....si am mai pus cateva poze cu pufisorii mei www.pufymic.info/thumbnails.php?album=33" target="_blank">AICI(cred ca altadata n-o sa ma mai dati disparuta..ca acum v-am terorizat cu pozele
).
Mini_me bine ai revenit!Superba Iulia ta!
Vauva am vazut o printesa mica cu o rochita superba!
Uitam: am vazut si un dintzuc de Matti scump!(mey m-a socat cat de bine seamana cu tatal lui in poza cu dintzucul!)
Noapte somnoroasa tuturor!
Eu
CristinaGoji spune:
Lexi - s sa dea D-zeu sa fie bine Maria!
Vauva - m-ai dat gata cu Biencuta ta superba!
Mini-me - bine ai revenit! Iulia e foarte dulcica.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
itzy-bitzy spune:
Hop si eu la apelul de noapte![]()
Miniiiiiiiiiiiiii ma bucur ca ai revenit..eu am tot intrebat de tine pe aici si tu nimic... chiar la inceputul capitolului te-am pomenit...imi era dor de tine si imi amintesc de "inconstienta" noastra...ma pufneste instantaneu rasul
...ca la mine asa a fost cum vorbeam noi...Hai mai intra si mai povesteste-ne despre voi....Iulia este superba e frumoasa foc...te astept(am)
Ramomar pupici papacioasei mici...carnivora zici hai...?
Pufy vazut pufisorii...niste scumpi ce sa mai...
Vauva m-ai dat gata cu printesa ta...e MI-NU-NA-TAAAAA
Danip nu iti pot raspunde inca....poate te ajuta fetele...
Lexi ...m-au intristat mesajele tale...iti tin pumnii sa fie bine cu Maria si daca accepti un sfat...du=te la Budimex unde te-a trimis si fa investigatii...pt linistea voastra macar...
Laliq multumim pt pozica...dar si pt floricica. Pupici bucalatului mic...si intr-adevar eu zic ca iti seamana ff bine...eu am ramas cu imaginea ta de atunci de la Spring Time![]()
Festina
si multumim
Sephora ....mai e dragalas foc soricelul tau...
Liduta ...ce frumos....
Lakioana ...ce stregareata aveti....
Alexuta ...nu stiu exact...tu ii dai lapte praf? La mine la san suge intre 100-160-180 depinde...alteori chiar sub 100...
ca ii fac proba suptului uneori...nu prea des ca apoi disper...![]()
Cris ce-i cu tine asa expeditiva azi? esti obosita?
AndraPG voi ce mai faceti? M-am tot gandit la Carina...cum mai este mititica?
Parca mai aveam pe cineva...dar cred ca am uitat ...daca e revin...daca nu ...noapte buna va doresc
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
MamiLili spune:
Lexi, mai vezi un medic. Sanatate multa puiutei si putere voua!
Mini, oooooo, lume noua! Ce ochi mari si frumosi are Iulia!
Vauva, e super draguta Bianca!
Pufy, ce faina-i camera baietilor!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus