Slatea pt pat.De care?
Buna, am si eu o intrebare. Vreau sa schimb salteaua de pat. Are deja 5 ani si toata e "lasata". A fost o saltea ortopedica pe care nu am dormit bine niciodata. Inca din primul an arcurile au "cedat" desi periodic am rotit-o asa cum scria in instructiuni. De multe ori dimineata ma trezesc mai obosita decat m-am culcat pt ca ma "inteapa" arcurile peste tot. Nu stiu insa ce sa aleg. Nu mai vreau saltea cu arcuri! Ma rog, cu arcuri care se rup asa de repede. Va rog sa-mi spuneti din experienta voastra ce sa aleg.Am vazut si o reclama la "dormeo ortopedic" la tv. Sunt tentanta, dar nu am incredere asa orbeste. A mai probat cineva?
Raspunsuri
silvana_salajan spune:
Am o problema serioasa, iar tie iti vine sa razi. Daca nu ai nimic de spus, taci!
silvana_salajan spune:
Merci Dante. Am vazut subiectul dupa ce moderatorii l-au mutat in 2 locuri de la discutii generale unde l-am postat eu.
adrianafedorca spune:
noi de aici ne-am luat si e super , e fara arcuri , a noastra e 180/200 si a fost 7 milioane anul trecut , mai era una mai inalta la 10 milioane
http://www.salteleprevi.ro/
se numeste SALTEA MEDICALA
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
silvana_salajan spune:
Adriana, de care exact v-ati luat? De unde stiu eu ca imi trebuie ortopedica sau de care?Habar nu am care ar fi lucrurile care le deosebesc.
adrianafedorca spune:
asta e a 5 a pe lista, noi nu am stiut de care sa ne luam le-am probat pe toate , asta ne-a placut cel mai tare
SALTEA MEDICALA
Structura:
- poliuretan de inalta densitate (35 kg/m3);
- strat de pasla rigidizata;
- pentru fata de iarna prezinta un strat de lana;
- pentru fata de vara prezinta un strat de vatelina de bumbac;
- strat de materiale termoregulatoare, antialergice si antitranspirante;
- stofa de acoperire a saltelei este din BUMBAC;
- fixarea componentelor se face prin matlasare pe intreaga suprafata;
- prezinta butoni de aerisire si manere laterale.
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
silvana_salajan spune:
Am gasit o saltea, vanzatoarea zice ca e import, si e umpluta cu silicon!!!????Cum o fi? Are garantie 10 ani si este relativ ieftina (in jur de 7 mil) Are 2 fete de vara/iarna) si e destul de inalta. A si acoperitoarea pare din bbc. Trebuie sa merg sa cer detalii.Stie careva cum se comporta o saltea cu silicon?!
dana d spune:
Silvana, nu te lua dupa vanzatore, ele sunt puse acolo sa-si laude marfa.
Alegerea saltelei e foarte importanta, eu asa zic. E foarte important si pentru odihna si pentru sanatate, asa ca nu e obiectul la care sa faci economie.
Noi am avut o saltea Linea Flex, ortopedica, foarte buna. Am folosit-o cam 5 ani pana am vandut mobila de dormitor cu totul. Nu am fi dat si salteaua dat fiind ca ea era cam toata valoarea mobilei, dar a fost facuta la comanda si dimensiunea nu era chiar una standard.
Apoi am cumparat alta mobila si bineinteles am dotat-o cu alta saltea dintre cele mai bune de pe piata. De data asta am ales de la firma concurenta Domus Flex, tot ortopedica. A costat salteaua vreo 11 milioane dar merita.
E tare, cu fata de bumbac antialunecare cearceaf, cu fata de iarna si de vara.. Nu mai buna decat cea pe care am avut-o inainte dar deocamdata nici mai proasta.
Deci astea ar fi firmele de top in domeniu, sunt foarte grijulii cu fabricarea si transportul, respecta niste conditii stricte fara abatere.
Daca sunt foarte foarte atenta si scrupuloasa.. as opta pentru prima saltea, asta parca a facut o usoara denivelare pe locul in care dorm cele 80 kg ale mele.
Fetele mele
grati.ela spune:
Mama a dat 10mil pe o saltea ortopedica (fara arcuri) de la Domus Flex (dim: 1,20/1,90). E multumita de ea.