A renunat la fumat dar se simte rau

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

nu stiu daca am avut depresie, dar cateva luni dupa ce m-am lasat de fumat mi se parea ca viata mea e plata, fara niciun farmec si scop.
stiu ca pare aiurea si ilogic, nu era la nivel constient, ci ca senzatie.

fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Si eu m-am lasat de fumat de 6 ani. Ce sa zic... e f greu si acum am cosmaruri noaptea ca fumez si ma trezesc speriata si de ce sa nu recunosc m-as putea reapuca oricand de fumat ca si cum perioada in care nu am fumat nici nu ar fi existat. Dar m-am obisnuit cu senzatiile si va spun cu mana pe inima ca nu ma mai reapuc orice-ar fi. De cele mai multe ori uit cu desavarsire de tigari, alteori ( f rar si relativ puternic) exista tentatia pe care de altfel o ignor complet. Stari asa groaznice de depresie nu am avut din cauza asta (din contra m-am simtit mult mai bine, mai puternica si mai stapana pe mine). Am avut in schimb stari oribile de nervozitate si lipsa de concentrare pe care le-am depasit ( cu seminte cand eram acasa recunosc) M-am ingrasat 10 kg si am dat jos dupa un an 7 pur si simplu fara sa fac niciun efort. Sfatul meu: Incearca sa il faci mandru de hotararea lui. Eu sunt convinsa ca numai un om puternic reuseste sa isi duca la bun sfarsit aceasta decizie. Trebuie sa priveasca acest lucru ca pe o mare realizare-eu una asa privesc, renuntarea la fumat e una din realizarile mele f mari de pana acum. Sunt convinsa ca ii vei ridica moralul laudand-ul si apreciind-ul pentru ceea ce face.Fi mandra de el, lauda-l si incurajeaza-l, o sa vezi ca o sa depaseasca mai usor situatia in acest fel.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Ocupa-i timpul cu altceva.

Respectand principiul ca suma viciilor ramane intotdeauna constanta,eu am devenit dependenta de internet si de DC recunosc dar nu se moare din asta.
E normal sa se simta agitat si nervos dar starile astea trec .
Sa se inscrie pe un grup de discutii pe aceasta tema si va vedea ca nu e singur, mai sunt si altii care se lupta cu acest viciu.

Mergi la inceput