FIV 106

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Da fetelor, . M-am hotarat sa ma duc maine, ca asteptarea asta ma omoara. Daca m-ar fi lasat durerile as fi inteles ca totul e terminat, dar eu le mai am, asa ca am decis sa fac un hcg la 11 zile de la ET. Iar logica mea spune ca daca s-a prins apare o valoare si la 11 zile oricat de mica ar fi ea. Oricum voi repeta testul si luni cand ar fi ziua 14. Asa ca maine seara voi avea si eu un rezultat.

pussi, multumesc , in cazul asta vei vedea luni rezultatul. Sper sa fie unul bun.
Lachi, esti o scumpa. Dupa ziua aceea proasta care am avut-o sotul m-a atentionat ca sa nu beau nici o bere ca patesc ca Lachione . Dar mi-ar place si mie 2 fetite, chiar si una, chiar si un baietel, sau 2....
Cris, nu ai vazut? Ma iau dupa tine, la mine de ce nu s-ar pozitiva?
Liana, multumesc. Sper sa fie asa.

Si azi sotul meu mi-a adus un martisor , o broscuta testoasa in miniatura cu un snur alb-rosu legat de ea. Iar maine o pun la rever poate, poate...

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Moni tin pumnii pt. maine sa vi cu un rezultat asa: II!
PS: cred ca sotii nostri s-au vorbit,ca si al meu tot cu o broscuta testoasa mi-a daruit!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Cris,FELICITARI!!!,o sarcina usoara dusa la termen,si un copil,sanatos care sa va faca viata o vesnica primavara

Fie ca 1 Martie sa va aduca tuturor, primavara in suflet,prospetime in dragoste si cit mai multe raze de soare in viata...
Moni,sint cu pumnii strinsi pentru tine maine...
Marina,Venerava doresc ca de maine sa fiti o viata intreaga mamici
Adina ,mult succes pe maine......eu am facut primul fiv la Lito,in septembrie,dar din pacate nu a fost cu noroc,desi s-au purtat foarte atent cu mine...despre faptul ca medicii nu prea stau la discutii,ai dreptate...medicul de la Lito,si-a facut foarte mult timp pentru mine,a venit pina si pe insula sa ma consulte(era in vacanta,acasa pe insula)...acum exista o alta modalitate de a comunica cu medicii...uite cum fac eu...am un medic ginecolog,care comunica in permanenta la telefon,fax cu Mastrominas...mai este si grupul de medici al dr.Mastrominas,care sint disponibili cu lamururi de dimineata pina seara...sper sa nu mai fie nevoie sa afli mai multe,sper din suflet sa fi mamica,si eventual sa discutam despre un alt fiv,doar pentru un fratior sau surioara...orice vrei sa ma intrebi sint zilnic pe forum,poti sa imi trimiti un pm,sau sa-mi scrii aici;inca odata iti tin pumnii pe maine,sa vii cu vesti de ||
pup burticutele si viitoarele burtici

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata tuturor!
Monilland multa bafta zi la test, tin pumnii stransi si sunt alaturi de tine!
Marrina,Venera bafta multa maine fetelor sa fiti mamici de maine incolo toata viata!!!

Mi-am luat ceai de cretisoara desi inca nu e cazul sa beau,sunt curioasa ce gust are si cred ca ma duc sa imi prepar o cana din ceaiul miraculos
Cum v-ati distrat de 1 Martie?In curand vine si 8 Martie, numai cadouri frumoase pt noi toate femeile!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DienutaS spune:

Bine v-am gasit!Si v-am gasit chiar bine!Tot mai multe reusite in ultimul timp...,hm,trebuie sa fiu si eu printre voi musai!Adica printre voi pe forum si apoi printre voi la reusite.
Dar cine sunt eu? (Nici nu stiu daca e locul sa ma prezint aici, dar,daca nu este locul, mesajul va ajunge el undeva.) Evident aspiranta.De vreo 3 ani tot aspir la unul, doi ingerasi, de fapt ingerase.
Problema, nici nu mai stiu care este.Mobilitate mica la baiat(a zis dr. Matei),FSH mare la fata(a zis dr.Mihalache).FSH ziua a doua 7,88.Mi s-a explicat ca ce este peste 6 e problema.Asa o fi.
Cu cele doua am facut 2 inseminari anul trecut. Evident nereusite. Stimularea cu menogon a dus la recolta bogata de foliculi, dar, se pare fara succes.
Din iunie am incetat cu inseminarile(la CF2, cu cele dr. mai sus mentionate), am zis sa iau o pauza si sa incep sa pun bani deoparte pentru FIV la Giulesti, cu dr. Marinescu.Am strans ceva(vreo 6000 RON)dar nu stiu daca sunt suficienti pentru tot ce presupune toata povestea asta.Analizele mele cred ca s-au cam "invechit"asa ca presupun ca voi face altele.Poate imi spuneti voi la cat se ajunge in total, daca puteti.
Si, evident, urmeaza si intrebarile mele.
Vreau sa imi fac programare la cab particular al dr. Marinescu. Cat timp stau pe lista de asteptare?
Daca merg la cabinetul particular,pot sa merg apoi la spital sa fac FIV, sau e obligatoriu sa fac acolo? Sau desi are cab particular, FIV se face numai la spital? Intreb pentru ca ma gandesc ca la cabinet ar fi sigur mai scump, si nu cred ca imi ajung banii.

Va multumesc pentru raspunsuri anticipat, ca va stiu dragute si saritoare la orice problema are omul de discutat cu voi.
Sunt alaturi de voi din vara, dar,am stat deoparte ca nu am nimic nou de spus fata de ce spuneti voi. Cand o sa intru in hora, o sa scriu des, evident.

Felicitari tuturor mamicilor si taticilor care si-au implinit marele vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Moni si Adina pt. voi special:sa veniti cu II!
Kora si eu ma delectam acum cu o cana mare de ceai de cretisoara, nu e prea rau la gust si poti bea oricat si oricand, rau nu face!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Moniland ,Ma gandesc la tine si ma rog la Dumnezeu sa iasa pozitiv
Adina,e valabil si pt.tine
Va tin pumnii stransi,stransi

Eu am repetat si azi testul si tot pozitie e.Parca tot ma gandesc sa nu fie de la Pregnyl Doamne fereste.

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

MONI,tin pumnii stransi si facem galerie sunt sigura ca testul o sa iasa cu II
CRIS nu cred ca mai ai ce sa-ti faci griji pana acum a iesit si mama pregnyl-ului din organism
ADINAgalerie si pt tine
Sa nu o uitam pe MARRINA care astazi isi ia in primire puiutii ii tin pumnii

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dienuta bine ai venit printre noi!Eu nu te pot ajuta cu prea multe sfaturi referitor la dr.Marinescu deoarece voi face FIV cu dr.Tutunaru+Matei,insa pot sa iti spun ca multe fete cu FSH asemanator cu al tau sunt acum mamici fericite(prin FIV).In plus eu am FSH 9,77 (valorile normale fiind intre 4-13 la faza foliculara)si dr. meu a zis ca e ok,nu mi-a spus ca vor fi probleme la FIV (conteaza mult raportul FSH/LH ),dar daca DD vrea sa fie bine,va fi bine!Multa bafta iti doresc!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

MARRINA,facem galerie si tinem pumnii stransi pt.tine si pt.puiuti tai

Madalina28, e asa frumos de parca imi e frica sa nu se rupa vraja.Cu toate ca am citit din urma si eu am facut si la primul ET testul in ziua 4 si a iesit foarte negativ,adica la 8 zile de la pregnyl de 10000.

KoraP,,e Ok la gust ceaiul de cretisoara .

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput