FIV 106
Raspunsuri - Pagina 21
Fie ca 1 Martie sa va aduca tuturor, primavara in suflet,prospetime in dragoste si cit mai multe raze de soare in viata...
Moni,sint cu pumnii strinsi pentru tine maine...
Marina,Venerava doresc ca de maine sa fiti o viata intreaga mamici
Adina ,mult succes pe maine......eu am facut primul fiv la Lito,in septembrie,dar din pacate nu a fost cu noroc,desi s-au purtat foarte atent cu mine...despre faptul ca medicii nu prea stau la discutii,ai dreptate...medicul de la Lito,si-a facut foarte mult timp pentru mine,a venit pina si pe insula sa ma consulte(era in vacanta,acasa pe insula)...acum exista o alta modalitate de a comunica cu medicii...uite cum fac eu...am un medic ginecolog,care comunica in permanenta la telefon,fax cu Mastrominas...mai este si grupul de medici al dr.Mastrominas,care sint disponibili cu lamururi de dimineata pina seara...sper sa nu mai fie nevoie sa afli mai multe,sper din suflet sa fi mamica,si eventual sa discutam despre un alt fiv,doar pentru un fratior sau surioara...orice vrei sa ma intrebi sint zilnic pe forum,poti sa imi trimiti un pm,sau sa-mi scrii aici;inca odata iti tin pumnii pe maine,sa vii cu vesti de ||
pup burticutele si viitoarele burtici
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page